AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER | 16m3


Automatische brandblusser kopen? Automatische brandblusser met veilig blusmiddel, verpakt in hittedetectie cilinder..! Bij een beginnende brand reageert het milieuvriendelijke blusmiddel in deze automatische blusser op temperatuurstijging. Bij overmatige hitte opent de cilinder en wordt het blusmiddel fijn verneveld over de brandhaard verdeeld. Automatisch blussen zonder bedienen en zonder 230V aansluiting. Goedkoopste automatische brandblusser met het grootste bereik in m3. Geen sprake van kortsluiting bij blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur. Eenvoudige montage in ruimten, kasten of boven en nabij elektrische apparatuur. Koop online veilig en eenvoudig bij BlusPunt Brandblussers in de webshop naar keuze uw automatische brandblusser.


AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER | UNIVERSEEL TOEPASBAAR:
ONDERHOUDSVRIJ

Automatische brandblusser 16m3 onderhoudsvrij

€ 127,84 € 117,21
ONDERHOUDSVRIJ

Automatische brandblusser 16m3 onderhoudsvrij

€ 127,84 € 117,21

Automatische brandblusser 16m3 bereik. Automatische schuimblusser welke bij detectie van 73ºC automatisch activeert. Zonder 230-volt en zonder tussenkomst van personen..! De ecologische blusvloeistof wordt over de brand verspreid en vormt een filmlaag waarmee herontsteking van de brand wordt voorkomen. Wordt vooral toegepast in ruimten en kasten waarin zich kostbare elektrische apparatuur bevindt zoals in meterkasten groepenkasten, schakelkasten, motorruimten, omvormers. Voordeel van deze volautomatische brandblusser is het grote blusvermogen en dat het blusmiddel vorstbestendig is. Brandblusser geschikt voor brandbestrijding binnen en buiten. Afmeting incl. montagehouder: 9.5x30.5x6 cm (hxbxd).

AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER 16m3 | WERKING ZONDER 230-VOLT AANSLUITING - ZONDER BEDIENING:

Werking automatische brandblusser is versneld verlagen van de ontbrandingstemperatuur. Door warmte onttrekking en verstikking van het vuur door sterk afdekkend en verkoelend werkend blusmiddel. Automatische brandblusser behoeft enkel een visuele controle en... geen onderhoud. Automatische blusser immuun voor trillingen en schokken, welke schadelijk zijn voor de meeste andere brandblussers, om vroegtijdig brand op te merken en branduitbreiding te voorkomen. Brand kan onverwacht en op ieder moment ontstaan. In de media vernemen we dagelijks dat een catastrofale brand in de meterkast begonnen was. Bescherm u tegen de gevolgen van brand en bestel deze onderhoudsvrije-automatische-blusser met tien jaar houdbaar blusmiddel. In de webshop ook erkende en goedkope schuimblussers, poederblussers, vetblussers, koolzuurgasblussers, pfas-vrije-blussers en sprayblussers voor aanbieding prijzen.


AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER 16m3 | ENKELE TOEPASSINGEN:


AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER 16m3 | MONTAGE:

Monteren van de automatische brandblusser is eenvoudig. De brandblusser wordt inclusief houder geleverd. Om het grootste detectieveld te bereiken kan deze automatische brandblusser enkel met de houder horizontaal voor opbouw (en onderbouw) aan wanden, plafonds en andere constructies opgehangen worden. De houder is voorzien van twee montagepunten en is een soort armatuur waarin u de ampul eenvoudig inhaakt. Revolutionaire milieuvriendelijke automatische-brandblusser die geen onderhoud behoeft. Blusmiddel onschadelijk voor mens, dier en milieu. Het blusmiddel vormt tijdens een blusactie een film die opnieuw ontbranden doet voorkomen. De automatische blusser is geschikt voor toepassingen zowel binnenshuis als buitenshuis in de brandklassen: A, B,  C en elektrische apparatuur. Levering automatische-brandblusser met betrouwbare automatische blusactivering inclusief montagebeugel.


GOEDKEUR DNV - GERMANISCHER LIOYD:
DNV-Germischer Lloyd
PDF – 36,1 KB
Intertek
PDF – 380,5 KB
MPA Dresden
PDF – 2,1 MB
CRS Certificate Shipping
PDF – 877,1 KB