FIRESTOP BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJ


Firestop brandblusser aanbiedingen voor goedkoopste prijs. Brandblussers van het merk Firestop zijn de goedkoopste brandblussers met schuim spray. Alle soorten Firestop brandblussers bij BlusPunt.nl voor de goedkoopste prijs in de webshop veilig online kopen, per stuk of met prijsvoordeel bij groter aantal. De Firestop brandblussers zijn Rijkskeurmerk erkende sprayblussers en hebben een uitermate eenvoudige bediening. Simpelweg dop draaien, sprayknop op de brand richten en gelijk blussen. Het blusmiddel in deze compacte brandblusser met grootse prestaties is ontworpen voor brandblussen in brandklassen A, B, F (brandklasse-F is een vetbrand) en dit zonodig in combinatie met onder spanning staande apparatuur tot 1000-volt. Het blusmiddel zorgt voor temperatuur verlaging en afdekking zodat nieuwe zuurstof niet tot de brand toetreedt. Wilt u grotere aantallen spray schuim brandblussers bestellen, neem contact op.


FIRESTOP BRANDBLUSSER 600ML AANBIEDINGEN

FIRESTOP BRANDBLUSSERS | ENKELE TOEPASSINGEN

FIRESTOP BRANDBLUSSER | GOEDKOOPSTE SCHUIMBLUSSER

Type brandblusser qua prijs en prestatie niet met andere sprayblussers of brandblussers te vergelijken. Er is geen goedkopere of andere brandblusser met de zelfde prijs verkrijgbaar. Belangrijk is dat deze sprayblusser bij brand snel inzetbaar is, door eenieder. Goedkoop, effectief en onderhoudsvrij. U leest het goed. De sprayblussser is onderhoudsvrij en dat betekent dat u gedurende de houdbaarheidstermijn geen kosten heeft voor het keuren van deze brandblusser. Het gewicht van de blusser is net geen kilogram en de blustijd is circa 20 seconden bij gelijk volledig leeg blussen. Ter vergelijk met een 6-liter schuimblusser is de blustijd van deze Firestop spray brandblusser maar slechts vijf seconden korter. Dus een aanmerkelijk lange blustijd. Bent u voor uw werknemers op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk, cadeau voor familie of andere gelegenheid? De Firestop brandblusser is in Nederland de goedkoopste schuimblusser en bij BlusPunt.nl voor de goedkoopste prijs op Internet. Natuurlijk bieden wij in de webshop ook metalen brandblussers & AED BHV EHBO veiligheidsartikelen.


Firestop brandblussers zijn de meest verkochte brandblussers en zeer in trek als keukenbrandblusser bij de particulier thuis. Een professionele vetblusser die in de Horeca is vereist is dan teveel van het goede in de particuliere keuken. In de webshop bieden wij nog meer artikelen voor optimale veiligheid in huis.