VEREISTE BRANDBLUSSERS BEDRIJFSPANDEN


Vereiste brandblussers bedrijfsgebouwen. De vereiste brandblussers in een bedrijfsgebouw zijn conform het Bouwbesluit 6 liter schuimblussers of 6-kilo poederblussers. Echter blussen met poeder in bedrijfsruimten doen we liever niet in verband met gevolg schade. Ook voor BHV en EHBO materialen zijn wij graag van dienst en uitermate handig is het voordelige wandbord inclusief EHBO artikelen voor spectaculair lage prijs. Ontwikkelingen op het gebied van brandblussers gaan snel. Wat dacht u van fluorvrije brandblussers en accubrandblussers. Online vereiste brandblussers in bedrijfsgebouwen eenvoudig in de webshop kopen. Vergeet niet benodigde pictogrammen mee te bestellen. BlusPunt Brandblussers biedt goedkoop onderhoud aan brandblusmiddelen voor aanbieding prijzen! Neem voor informatie over de door brandverzekeringen vereiste brandblussers in bedrijfspanden contact op.


In bedrijfsgebouwen dienen behalve de minimaal vereiste brandblussers met 6-liter-schuim of 6-kg-poeder aanwezig te zijn. In bedrijfsruimten adviseren we 6-liter-schuimblussers en bedrijfsterreinen 6-kilo-poederblussers. Wanneer er in een bedrijfsgebouw meerdere (grote) afzonderlijke (door wand gescheiden) ruimten zijn dienen er vaste brandslanghaspels aanwezig te zijn. BlusPunt biedt goedkope-brandslanghaspels voor aanbieding prijzen. Ook voor brandhaspel onderdelen kunt u bij ons terecht. Neem voor advies en informatie over brandblusmiddelen gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.


VEREISTE BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN CONFORM BOUWBESLUIT | SPROEISCHUIMBLUSSERS 6-LITER:
BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN | ELEKTRISCHE APPARATUUR - INSTALLATIES | CO2-BRANDBLUSSERS:
VEREISTE BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN | KEUKENBLUSSERS | 25 - 40 - 75 LITER VETBRAND
BLUSMIDDEL INSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:
BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN BEDRIJFSGEBOUWEN:

ONDERHOUD BRANDBLUSSERS | BEDRIJVEN:

Onderhoud aan brandblussers dient periodiek te gebeuren. Onderhoud schuimblussers volgens Bouwbesluit en NEN 2559. Wij kennen blusmiddelen door en door en weten de schuimbluswerking en weten wanneer het keuren van schuimblussers verricht moet worden. Onze onderhoudsarme schuimblussers zijn erkende brandblussers voor bedrijven. Nieuwe schuimblusser kopen met minder onderhoudskosten? Koop diverse soorten schuim brandblussers online.


EHBO ARTIKELEN BEDRIJFSPAND