SPRAYBRANDBLUSSERS


Spray brandblusser onderhoudsvrij? Correct! Iedere spray brandblusser op deze pagina is onderhoudsvrij. Spray brandblussers zijn een recente ontwikkeling op het gebied van portable blusapparaten. Bij ons koop je veilig online onderhoudsvrije spray brandblusser thuis, op vakantie en voor op de werkplek. Vooral de prijs van deze soorten brandblussers zijn in combinatie met de blusprestaties uitstekend te noemen. In de webshop innovatieve spray brandblussers met Rijkskeurmerk voor spectaculair lage prijzen. Het zijn zeer eenvoudig te bedienen brandblussers ook voor brand blussen in te zetten door mensen met minder kracht in de handen. Er zijn twee soorten spray brandblussers. Enerzijds de sprayblusser met knop vergrendeling en anderzijds de sprayblusser met draaidop vergrendeling. Beide soorten zijn onderhoudsvrije blussers. Koop veilig online naar keuze voor thuis, op vakantie en werkplek goedkope spray brandblusser.


Welke spray brandblusser is de beste brandblusser? Het kopen van een bepaalde spray brandblusser hangt af van het brandrisico in die omgeving of ruimte waar u de brandblusser voor brandbestrijding gaat inzetten. Een sprayblusser met brandklasse-F rating is ook geschikt voor het blussen van een vlam-in-de-pan. Dit is een verschil met betrekking tot sprayblussers met alleen A en B rating. In ieder geval zijn alle sprayblussers op deze pagina ontworpen om ook een brand in elektrisch gevoede apparatuur onder spanning tot 1000-volt veilig te blussen zonder dat u onder spanning komt te staan. Dit komt door de unieke spray bluswerking.


BRANDBLUSSER AANBIEDING | BRANDKLASSEN ABF - APPARATUUR TOT 1000-VOLT | SCHUIM | ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER AANBIEDING | BRANDKLASSEN ABF - APPARATUUR TOT 1000-VOLT | SCHUIM | ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER AANBIEDING | BRANDKLASSEN AB | SCHUIM | ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER AANBIEDING | BRANDKLASSEN AB | SCHUIM | ONDERHOUDSVRIJ:

SPRAY BRANDBLUSSER EIGENSCHAPPEN

Niet iedere spray brandblusser is vorstbestendig. Sprayblussers wel vorstbestendig zijn uitstekende brandblussers voor personenauto en ook in de cabine van bedrijfsvoertuigen en dat voor deze prijzen. Met sprayblussers dus fors besparen op het steeds terugkerende onderhoud en keuring want sprayblussers zijn zowel onderhoudsvrij als keuringsvrij. Hiernaast zijn deze brandblussers door geaccrediteerde testcentra uitvoerig getest om te testen welke brandgrootte er met dit type blusmiddelen kan worden geblust. Sprayblussers zijn goedgekeurde brandblussers en hebben hierom het Rijkskeurmerk van Binnenlandse Zaken. Hoelang kun je met een spray brandblusser blussen? De blussers op deze pagina hebben een maximale blustijd van 22 tot 30 seconden bij leegblussen en dat is een uitzonderlijk lang blustijd duur. Een kleine schuimblusser met metalen bluscilinder heeft een kortere blustijd echter die brengt meer blusmiddel op de brand dus helemaal vergelijken kan niet. De spray brandblusser is de brandblusser voor bij particulieren in huis, camper, caravan en voor in de keuken thuis.