AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

BRANDBLUSSER LEASEAUTO | WEBSHOP


Brandblusser leaseauto kopen? Webshop brandblussers leaseauto met speciaal blusmiddel om brand aan boord van uw leaseauto te blussen. Autobrandblussers met Rijkskeurmerk voor lage prijs. Veelal geschikt voor blussen bij temperaturen onder het vriespunt. Sprayblussers zijn onderhoudsvrije brandblussers voor leaseauto en overige bedrijfsvoertuigen. Goedgekeurde brandblussers voor onderweg. Niet alleen tijdens woon- en werkverkeer maar ook op vakantie. Op zoek naar goedkope brandblusser voor bedrijfswagenpark? Webshop goedkope leaseauto brandblussers bedrijfsvoertuigen. In blusspray of metalen variant veilig online kopen. Bij BlusPunt online aanbieding goedkope brandblusser leaseauto.


Goedkope brandblusser auto kopen? Bij BlusPunt brandblusser voor auto kopen met voordelige prijs, van lichtgewicht sprayblusser tot en met brandblussers met metalen cilinder. Brandblusser auto action kopen? Kan, echter hebben deze meestal slechts voor een jaar blusmiddel houdbaarheid. Onze brandblussers voor de auto hebben een blusmiddel houdbaarheid van een bepaalde tijd. Neem voor advies bij brandblusser leaseauto kopen gerust contact met ons op. U heeft meerdere leasevoeruigen in beheer of vertegenwoordigt uw autoleasemaatschappij? Vraag gerust om een maatwerk prijs, wij zijn graag van dienst.


BRANDBLUSSER LEASEAUTO | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER LEASEAUTO | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER LEASEAUTO | AANBIEDINGEN:
BRANDBLUSSER LEASEAUTO | METAAL VARIANTEN:

BRANDBLUSSER LEASEAUTO

Een sprayblusser in leaseauto is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in uw auto ontstaat. Ook na brand aan boord van leaseauto's is de daaruit voortkomende brandschade meestal niet te herstellen. En dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom een sprayblusser in uw auto. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje en of laadruimte. Sprayblussers zijn goedkoop en snel inzetbaar, ook bij een autobrand. Aantal autobranden neemt in de zomerperiode toe omdat dan oververhitting op de loer ligt. Dit geldt voor alle voertuigen en niet alleen voor particuliere voertuigen. In bedrijfsvoertuigen zijn brandblussers verplicht. Neem bij vragen over sprayblussers gerust contact met ons op.