OPHANGHOOGTE BRANDBLUSSERS | SPRAYBLUSSERS


Ophanghoogte brandblussers? Qua ophanghoogte dienen draagbare brandblussers en sprayblussers altijd goed zichtbaar te zijn. Ophangen van brandblussers? Nooit achter deuren! Voor het ophangen van sprayblussers bieden de sprayblusser ophangbeugels uitkomst. Met de meegeleverde ophangbeugels zijn sprayblussers overal eenvoudig te monteren. Dit omdat spray brandblussers lichtgewicht blussers zijn die ook aan holle wanden, dunne wanden en elk type wandconstructie opgehangen kunnen worden. Het ophangen van zware metalen-brandblussers wil in verband met het zware gewicht nog wel eens voor een uitdaging zorgen. Met sprayblussers is dat verleden tijd! Webshop goedkope brandblussers woning, bedrijf, auto, boot, camper, keuken, caravan.


Ophanghoogte spraybrandblussers? Conform Bouwbesluit, welke ook voor metalen brandblussers geldt. Voor het ophangen van sprayblussers geldt bij het in acht nemen van de voorschriften in het Bouwbesluit, de brandblusser ophanghoogte van 1.50 meter (bovenkant sprayblusser). Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers, vrouwvriendelijke brandblussers, allround inzetbaar in diverse brandklassen (ook frituurbrand) op de meest voorkomende branden. Informatie voor ophangen brandblussers op de juiste hoogte nodig? Neem gerust even contact op! BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop innovatieve composiet brandblussers van kunststof waarmee u fors op brandblusser onderhoud kosten kunt besparen. De goedkoopste brandblusser prijzen koop je bij BlusPunt.


GOEDKOPE BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJ | RIJKSKEURMERK:
GOEDKOPE BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJ | RIJKSKEURMERK:

VEREISTE BRANDBLUSSERS | BEDRIJFSGEBOUWEN:

Ophanghoogte brandblussers. Vereiste brandblussers in gebouwen zijn 6-liter-schuimblussers (of 6-kg-poederblussers). De ophanghoogte van brandblussers met 6-liter-schuim, 6-kg-poeder of meer inhoud is èèn meter vanaf de vloer. Nieuwe brandblussers van metaal leveren wij inclusief muur montagebeugel. In de webshop bieden wij ook blusmiddel ID-pictogrammen en brandblusser-bordjes. Advies brandblussers ophangen? Neem gerust contact met ons op.


BRANDBLUSSER LOCATIE PICTOGRAMMEN: