BRANDBLUSSER BEDRIJFSKANTINE


Brandblussers bedrijfskantines! Brandblusser bedrijfskantine of -keuken kopen? Webshop brandblussers voor bedrijfskantine om veilig brandend vet en olie te blussen. Welke brandblusser kopen..? Brandblussers bedrijfskantines zijn in verschillende soorten en met diverse soorten brandblusmiddelen te koop. Vetblussers bevatten wet chemical blusmiddel. Echte keuken brandblussers voor bedrijfskantines waar dagelijks met zeer hete vetten en oliën gewerkt wordt. De meest verkochte brandblussers in keukens van bedrijfsrestaurants en bedrijfskantines zijn koolzuurgas brandblussers. Koolzuurgasblussers en vetblussers zijn echte professionele brandblussers voor keukens van bedrijfskantines. Webshop brandblussers voor bedrijfskeukens en bedrijfskantines.


Brandblusser bedrijfskantine bij BlusPunt voordelig online kopen. Een bedrijfskantine heeft voor het projecteren van de vereiste brandblussers meestal twee projectering zones, nl. de keuken en de eetruimte. In de eetruimte voldoet u met een of meerdere (afhankelijke van het aantal m2) 6-liter schuimblussers aan de voorgeschreven vereisten vanuit het Bouwbesluit, Gebruiksfunctie en uw brandverzekering. In de keuken wordt voldaan met een vetblusser met inhoud in brandklasse-F* (vetbranden*) gelijk aan de grootste liter inhoud van frituurbak of bakpannen waar mee wordt gewerkt. Bij BlusPunt goedkope brandblussers voor bedrijfskantine eenvoudig bestellen en veilig per iDEAL online betalen. Neem voor informatie en advies over brandblussers gerust contact op. 


BRANDBLUSSERS BEDRIJFSKANTINE KEUKEN | CO2 BRANDBLUSSERS
BRANDBLUSSERS BEDRIJFSKANTINE KEUKEN | VETBLUSSERS | MAX. 75 LITER VETBRAND BLUSSEN:

Bovenstaande brandblussers en veiligheidsmiddelen zijn artikelen voor in de bedrijfskeuken. Voor brandpreventie in bedrijfskantines onderstaand in de shop erkende schuimblussers met 6-liter sproeischuim waarmee u prima aan de eisen en regelgeving conform het Bouwbesluit voldoet. Ook hebben wij voor u de meest gebruikte onmisbare EHBO artikelen aan deze pagina toegevoegd zodat u bij EHBO ongevallen direct de eerste hulpmiddelen voorhanden heeft. 


BRANDBLUSSERS BEDRIJFSKANTINE | EETZAAL:
BRANDBLUSSERS BEDRIJFSKANTINE | EHBO ARTIKELEN:
BRANDBLUSSERS BEDRIJFSKANTINE | BRANDBLUSSER - BRANDHASPEL LOCATIE PICTOGRAMMEN:
BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN