KEURMERK BRANDBLUSSERS


Keurmerk brandblussers? Verplicht keurmerk op brandblussers is vereist om in Nederland brandblussers tot 20-kg gewicht te mogen verkopen. Dit ovale brandblusser keurmerk wordt met Rijkstypekeur nummer aangegeven in de ellips op het etiket van brandblussers. Als het Rijkstypekeurmerk nummer op een brandblusser is vermeldt is de betreffende poeder, schuim, spray  automatische of koolzuurgasblusser uitvoerig in alle facetten getest en goedgekeurd voor brand blussen in brandklassen als aangegeven op het brandblusser etiket. Brandblussers in de shop van BlusPunt Brandblussers hebben allen dit keurmerk.


Regels keurmerk brandblussers zijn wettelijk verankerd in het Besluit brandblussers 1997. Het brandblusser keurmerk wordt in Nederland in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties door NCP Certificatie beheerd en uitgegeven. Zonder dit Rijkstypekeurmerk is het niet toegestaan om brandblussers te verkopen of te verhandelen met de intentie deze op de Nederlandse markt te brengen. Het keurmerk is sinds 1986 vijf jaar geldig. Voor 1986 was het Rijkstypekeur op brandblussers onbeperkt geldig tenzij het door de vergunninghouder of door het Ministerie werd ingetrokken. Brandblussers in de webwinkel hebben het Rijkskeurmerk. Brandblusser auto, boot, camper, caravan, woning, grootkeuken, bedrijfsgebouw kopen. Voordelig online! Nu ook bij BlusPunt brandblusser composiet, roestvrij en lichtgewicht! Voor bedrijven, instellingen en winkels ontworpen om onderhoud kosten te besparen! Heeft u reeds èèn of meerdere brandblussers dan kunnen wij tegen voordelige tarieven inclusief voorrijkosten de periodieke blusmiddelencontrole uitvoeren.


WEBSHOP BRANDBLUSSERS EN VEILIGHEIDSMIDDELEN:

BRANDBLUSSER WEBSHOP

Uw brandblusser in de webshop kopen is eenvoudig en veilig. Alle in de webshop verkrijgbare brandblussers zijn volgende Europese regelgeving ontworpen. Voor brandblussers geldt de Europese constructienorm EN-3-7. Dat betekent dat onze schuim, poeder, vet, koolzuurgas en schuim-spray brandblussers zijn toegelaten voor verkoop in Nederland. Informatie blusmiddelen of offerte voor onderhoud en controle brandslanghaspels? Neem gerust contact met ons op.