WANNEER BLUSMIDDELEN ONDERHOUDEN | KEUREN?


Wanneer brandblussers keuren? Het keuren van brandblussers in bedrijfsomgevingen dient verplicht en periodiek te geschieden. BlusPunt Brandblussers biedt voordelig blusmiddelen onderhoud en keuring voor bedrijven en bij particulieren. Prijzen keuren van brandblussers zijn inclusief zegel en keuringsticker. Bij uitgebreid onderhoud aan brandblussers wordt de prijs vooraf afgesproken zodat u weet wat de kosten zijn. Zo kunt u de overweging maken of het bij uitgebreid onderhoud (hervullen brandblussers volgens onderhoudsnorm nen 2559) voordeliger is om brandblussers opnieuw te vullen of te vervangen. Webshop brandblussers.


Wanneer brandslanghaspels keuren? Keuren en onderhouden brandslanghaspels jaarlijks. De jaarlijkse keuring van brandslanghaspels is conform onderhoudsnorm NEN-EN 671-3 verplicht. Dit geldt voor alle soorten brandslanghaspels, zowel voor vaste brandslanghaspels en verrijdbare brandslanghaspels. Het jaarlijks uitvoeren van brandslanghaspel onderhoud en keuring dient om brandhaspels gebruiksklaar te houden. Behalve visuele controle worden onderdelen als het haspelblad, lagers, brandslang, kranen en straalpijp op defecten, lekkages en afwijkingen gecontroleerd. Bij afkeur brandslanghaspel in de webshop nieuwe brandslanghaspels, lage prijzen!


Aanbieding onderhoudsarme brandblussers. Brandblussers voor bedrijven, organisaties, instellingen, vve, verenigingen, enz. Tien jaar geen kosten uitgebreid onderhoud (hervullen). Bij de eis vanuit de verzekering naar wens jaarlijks of twee jaarlijks onderhoud mogelijk. Bespreek de na te leven keuringstermijn met uw brandverzekering. Mogelijk wordt jaarlijkse keuring in de polis voorwaarden van de brandverzekering voorgeschreven. Minimaal vereiste brandblussers in professionele omgevingen (bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, verenigingen, enz.) zijn 6-liter-schuimblussers en op bedrijfsterreinen 6-kg-poederblussers.Wordt er tijdens het onderhoud aan blusmiddelen bijzonderheden opgemerkt dan wordt dit met u besproken om tot de meest gewenste oplossing te komen. Offerte onderhoud blusmiddelen? Neem voor het opmaken van een prijsopgave gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!