ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

ONDERHOUD BLUSMIDDELEN


BRANDBLUSSER KEUREN | TEL. 085-1304730

Wanneer brandblussers keuren? Keuren-van-brandblussers in o.a. bedrijfsgebouwen dient periodiek te geschieden. BlusPunt Brandblussers biedt goedkoop onderhoud blusmiddelen voor bedrijven en particulieren in Drenthe, Groningen en Friesland. Andere provincie..? Neem contact op..! Prijzen voor keuren brandblussers en brandhaspels inclusief verzegeling en keuringssticker. Bij uitgebreid onderhoud brandblussers wordt de prijs vooraf besproken zodat kosten vooraf bekend zijn. Zo kunt u overwegen of het bij uitgebreid onderhoud goedkoper is om brandblussers te laten hervullen of te vervangen. Bij BlusPunt betrouwbare brandblussers voor aanbieding prijzen. Ook onderhoudsarme-brandblussers met schuim en poeder en nieuwe onderhoudsvrije-sprayblussers..!


BRANDHASPEL KEUREN | TEL. 085-1304730

Wanneer brandslanghaspel keuren? Keuren en onderhouden van brandslanghaspels dient jaarlijks te geschieden. Periodieke keuring van brandslanghaspels is conform onderhoudsnorm NEN-EN 671-3 verplicht. Dit geldt voor alle brandslanghaspels, zowel voor vaste brandslanghaspels als brandhaspelwagens. Het onderhouden en keuren van brandslanghaspels dient om deze gebruiksklaar te houden. Behalve visueel controleren worden ook de haspelonderdelen als haspelblad, lagers, brandslang, kranen en straalpijp op defecten, lekkages en afwijkingen gecontroleerd. In de webshop online nieuwe brandslanghaspels en onderdelen voor vervangen defect geraakte brandslanghaspel onderdelen kopen. Goedkoop onderhoud brandblussers en brandslanghaspels bij BlusPunt.


KEUREN BRANDBLUSSER - BRANDSLANGHASPEL:

WANNEER BRANDBLUSSERS HERVULLEN | UITGEBREID ONDERHOUDEN:

Het is voor menigeen nog vrij onduidelijk wanneer - waarom brandblussers dienen te worden hervuld. Hierom hebben wij voor u het vrij te downloaden document aan de pagina toegevoegd. Op deze pagina staan de tijdspaden voor het hervullen (uitgebreid onderhoud) van brandblussers. Neem voor advies of informatie gerust even contact op. Veelal is het voordeliger om te hervullen brandblussers duurzaam af te voeren en door nieuwe te vervangen. Wij bieden een groot assortiment goedkope brandblussers 

Wanneer brandblusser hervullen
Afbeelding – 606,0 KB

TIP: ONDERHOUDSARME BRANDBLUSSERS | COMPOSIET BRANDBLUSSERS

Aanbieding onderhoudsarme brandblussers. Brandblussers voor bedrijven, organisaties, instellingen, vve, verenigingen, enz. Tien jaar geen kosten uitgebreid onderhoud (hervullen). Bij de eis vanuit de verzekering naar wens jaarlijks of twee jaarlijks onderhoud mogelijk. Bespreek de na te leven keuringstermijn met uw brandverzekering. Mogelijk wordt jaarlijkse keuring in de polis voorwaarden van de brandverzekering voorgeschreven. Minimaal vereiste brandblussers in gebouwen (bedrijfsgebouwen, zorginstellingen, winkels, verenigingen, enz.) zijn 6-liter-schuimblussers en op bedrijfsterreinen 6-kg-poederblussers.