ONDERHOUD BRANDBLUSSERS


BRANDBLUSSERS KEUREN

Voordelig brandblussers keuren? Keuren brandblussers in bedrijfspanden dient periodiek te gebeuren. BlusPunt Brandblussers biedt voordelig onderhoud blusmiddelen bij bedrijven en particulieren in Drenthe, Groningen en ook Friesland. Andere provincie? Neem contact op. Prijzen voor keuren brandblussers en brandhaspels bij ons inclusief verzegeling en controlesticker. Bij uitgebreid onderhoud brandblussers wordt de prijs vooraf besproken zodat de kosten vooraf al bekend zijn. Zo kunt u overwegen of het bij uitgebreid onderhoud (NEN2559) voordeliger is om oude brandblussers te hervullen of vervangen. Bij BlusPunt.nl brandblussers voor aanbieding prijzen. Ook in de aanbieding zijn onze pfas-vrije-schuimblussers en lithiumaccu-brandblussers brandblussers.


KEUREN VAN BRANDSLANGHASPELS

Brandslanghaspel keuren? Keuren en onderhouden brandslanghaspels dient jaarlijks conform EN-671-3 te geschieden. Dit geldt voor alle soorten brandslanghaspels. Voor brandslanghaspels in gebouwen en verrijdbare brandhaspelwagens. De jaarlijkse keuring van brandslanghaspels dient om deze gebruiksklaar te houden. Behalve de visuele controle worden onderdelen als haspelbladen, lagers, brandslang, kranen en straalpijp op defecten, lekkages en afwijkingen gecontroleerd. Ook wordt de wateropbrengst per minuut gemeten en de brandslang voor legionellapreventie goed doorgespoeld. In de webshop brandslanghaspels en brandslanghaspel onderdelen. Goedkoop onderhoud brandslanghaspels bij BlusPunt.nl


BRANDBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ | TIP

NEEM CONTACT OP


BRANDBLUSSERS HERVULLEN | UITGEBREID ONDERHOUD

Het is voor menigeen vrij onduidelijk wanneer en vooral waarom brandblussers dienen te worden hervuld. Hierom hebben wij voor u het vrij te downloaden document onderaan de pagina. Op deze pagina staan de tijdspaden voor periodiek hervullen (uitgebreid onderhoud) van brandblussers. Neem voor advies of informatie contact op. Veelal is het voordeliger om te hervullen brandblussers door nieuwe te vervangen. Bij ons goedkope brandblussers. Brandblussers voor bedrijven, organisaties, instellingen voor aanbieding prijzen. Bij eis verzekering naar wens jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud controle mogelijk. Bespreek de na te leven keuringstermijn met uw brandverzekering. Mogelijk wordt jaarlijkse controle in de polis voorgeschreven. Minimaal vereiste brandblusser inhoud in ruimten van gebouwen volgens Bouwbesluit is 6-liter-schuim (of 6-kg-poeder). Liever geen poederblusser binnen gebruiken i.v.m. de enorme gevolgschade.


SCHUIMBLUSSER 6-LITER AANBIEDINGEN ( 6-liter of meer inhoud is conform vereisten Bouwbesluit - bedrijfspanden )

OVERHEID VOORSCHRIFTEN

Regelmatig onderhoud aan blusmiddelen dient om risico's op het gebied van brandveiligheid in goede banen te leiden. Hiernaast voorkom je discussies met de verzekering mocht er toch iets mis gaan. Vrijwel alle brandverzekeringpolissen kennen uitsluiting als niet wordt voldaan aan de overheidsvoorschriften.


WANNEER INHOUD BRANDBLUSSERS MET STALEN CILINDER VERVANGEN ..?
Wanneer brandblusser hervullen
Afbeelding – 606,0 KB