BRANDBLUSSER CAMPING KOPEN


Brandblusser camping. Brandblussers voor op de camping kopen? Op campings zijn brandblussers geen luxe. Bij ons brandblussers voor camping, minicamping, kampeerterreinen, fietscamping, motorcamping en glamping voor goedkope prijzen online kopen. O.a. onderhoudsarme brandblussers die slechts eenmaal per tien jaar een hervulling dienen te krijgen. Bent u eigenaar of de beheerder van een camping of kampeerterrein? De vereisten voor brandveiligheid op camping terreinen met betrekking tot de aanwezigheid van de juiste en voldoende brandblussers zijn niet mals. Hierom in de webshop goedkope metalen poeder en schuim brandblussers voor op de camping. Kampeerders kunnen bij ons ook de goedkope, handzame onderhoudsvrije camping brandblusserspray kopen. 


Ophangen brandblussers op de camping? Om brandblussers op de camping aan een muur van bijvoorbeeld een toiletgebouw op te hangen bieden wij in de webshop brandblusserkasten voor elke soort brandblusser en brandblusser formaar. Brandblusserkasten voor schuimblussers, poederblussers en koolzuurgas blussers. Met brandblusserkasten beschermt u brandblussers tegen weersinvloeden. Ook veiligheidspictogrammen en blusdekens voor op de camping.


BRANDBLUSSER CAMPING | SPRAYBLUSSERS 600ML | ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER CAMPING | SPRAYBLUSSERS 750ML | ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSERS CAMPING | SCHUIM 2-LITER:
BRANDBLUSSERS CAMPING | VORSTBESTENDIG & STORAGE:
BRANDBLUSSERS CAMPING | EHBO ARTIKELEN:
AED CAMPING | DEGELIJK & GEBRUIKSVRIENDELIJKE:

BRANDBLUSSER CAMPING

Een brandblusser mag in deze tijd net als thuis ook op de camping niet ontbreken. Er zal maar brand in je tent, vouwwagen, camper of caravan uitbreken. Bij brand op de camping dient deze direct bestreden te worden. De sprayblussers op deze pagina zijn bijzonder snel inzetbare brandblussers, onderhoudsvrij en ook prettig qua aanschafprijs. Een sprayblusser is een bluspunt die schuim brandblusmiddel bevat dat zelfs geschikt is voor blussen op elektrische apparatuur onder spanning tot 1000-volt. Hierbij geldt wel de regel om minimaal een meter afstand tot de brand te bewaren. Onderhoudsvrije camping brandblussers.