ABF BRANDBLUSSERS


ABF brandblusser ..? Bij BlusPunt ABF brandblusser aanbiedingen veilig online kopen. Een ABF brandblusser is voor inzet in meerdere brandklassen geschikt. Namelijk brandklassen A, B, F en elektrische apparatuur, onder spanning, tot 1000-volt. Omdat deze soorten brandblussers zo breed inzetbaar zijn worden het ook wel universele brandblusapparaten genoemd. De schuimblussers zijn meestal alleen geschikt voor brandklasse A en B branden echter met een brandklasse ABF brandblusser is een vetbrand of oliebrand in brand klasse F te blussen. Elke ABF brandblusser in de webshop heeft het verplichte Rijkskeurmerk. Bestel eenvoudig ABF brandblusser.


Soorten ABF brandblussers die prima aan de Europese en ook Nederlandse keuringsnormen voldoen. In de webshop soorten ABF brandblussers van degelijk fabricaat en in de aanbieding. Zelfs de goedkoopste ABF brandblusser is degelijk en heeft als enige brandblusser met ABF schuim drukknoppen voor slimme bediening. Deze goedkope ABF-brandblusser is dan ook zeer geschikt voor gebruik door personen met weinig kracht in de handen. De overige ABF-blussers hebben een draaidop vergrendeling, net als haarlak spraybussen. De grotere ABF brandblussers in de webshop zijn met 6-liter ABF brandblusmiddel te koop en hebben een metalen bluscilinder. Het getal dat voor de letter F staat geeft het maximum aantal liter frituurvet aan dat u met de betreffende brandblusser veilig kunt blussen. 5A houdt in dat u een maximaal 5-liter grote frituurvetbrand kunt bestrijden en bij 75F een maximaal 75-liter grote frituurvetbrand.


ABF BRANDBLUSSERS SCHUIM | ONDERHOUDSVRIJE ABF SPRAYBLUSSERS
ABF BRANDBLUSSERS SCHUIM | ONDERHOUDSVRIJE ABF SPRAYBLUSSERS
ABF BRANDBLUSSERS | NIET-ONDERHOUDSVRIJ | SCHUIM 2 LITER:
ABF BRANDBLUSSERS | NIET-ONDERHOUDSVRIJ | SCHUIM 6/9 LITER:
BRANDBLUSSERS LOCATIE PICTOGRAMMEN:

ONDERHOUD ABF BRANDBLUSSER

Periodiek onderhoud aan metalen ABF brandblussers dient volgens eisen van de brandverzekering te geschieden. Sprayblussers hebben als voordeel dat deze onderhoudsvrij zijn. Sprayblussers zijn dan ook alleen voor kleine toepassingen ontworpen. Sprayblussers vervangen bijvoorbeeld niet de grote 6-liter schuim brandblussers in bedrijfspanden Regelmatig onderhoud aan metalen ABF brandblussers is voor een betrouwbare werking essentieel. BlusPunt Brandblussers biedt goedkoop onderhoud aan brandblussers met schuim, poeder, metaal, Co2 en vet blusmiddel, brandslanghaspels en verbandkoffers.


BRANDKLASSEN ABF BRANDBLUSSER

Het blusmiddel in een ABF brandblusser veroorzaakt vele malen minder schade dan blussen met poeder. Dit komt doordat het in de cilinder vloeibare premix blusmiddel direct na activatie en aanraking met omgevingslucht in een soort van spray mist wordt omgezet. Met een ABF brandblusser blust u vloeistof- en elektrabranden veilig met de meest minimale blusschade. Hierom is een ABF brandblusser geschikt voor blussen in brandklassen:

  • Brandklasse-A: hout, papier, textiel (vaste stoffen).
  • Brandklasse-B: vloeistoffen als olie, alcohol, benzine, bitumen (vloeibare stoffen en vloeibaar wordende stoffen).
  • Brandklasse-F: frituurvet en hete oliën gebruikt in onder elektrische spanning staande elektrische apparatuur.

ABF BRANDBLUSSER KOPEN? BESTEL EENVOUDIG ONLINE..!

BlusPunt Brandblussers biedt een ruim assortiment goedkope brandklasse ABF-brandblussers.