BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VAN A-MERK KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

SPRAYBLUSSERS | WEBSHOP


Sprayblussers kopenSprayblussers zijn goedkope brandblussers. Op zoek naar een kleine brandblusser? Koop een brandblusspray. Dit zijn handzame sprayblussers voor auto, camper, caravan, thuis en kantoor. Innovatieve brandblussers met universeel blusmiddel bieden een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en directe beschikbaarheid, de oplossing voor optimale brandpreventie thuis, in voertuigen keukens en kantoorruimten. Compacte brandblussers met soortgelijke blustijd als 6-liter-schuimblussers. Echter sprayblussers zijn zelfs onderhoudsvrij, hebben ook het Rijkskeurmerk en zijn in meerdere brandklassen inzetbaar. Sprayblussers zijn de goedkoopste brandblussers. Wij bieden ook metalen schuimblussers met 2-liter inhoud en onderhoudservice in Drenthe voor aanbieding prijzen.


SPRAYBLUSSERS | VERSCHILLEN

Er zijn verschillende sprayblussers te koop. Verschillen tussen blusspray brandblusapparaten zit hem niet alleen in het blusmiddel echter ook in het activeren ervan. We kennen qua bediening twee soorten blusspray blussers. Namelijk de sprayblusser met drukknop bediening en de sprayblussers met draaidop die de zelfde bedienmethode heeft als elke andere spuitbus. Ook verschillen de tenminste houdbaar tot termijnen van sprayblussers. Op zoek naar de goedkoopste brandblussers met Rijkskeurmerk. In de webshop de goedkoopste sprayblussers inzetbaar in meerdere brandklassen. Neem voor advies gerust contact op


SPRAYBLUSSERS 600ML | SCHUIM | ONDERHOUDSVRIJ | RIJKSKEURMERK:

WELKE SPRAYBLUSSERS KOPEN...

Welke sprayblusser valt onder de beste sprayblussers? Het kopen van een bepaalde sprayblusser hangt af van het brandrisico in die omgeving of ruimte waar u deze soorten brandblussers gaat neerzetten of ophangen. Bijvoorbeeld dient een sprayblusser voor in de keuken brandklasse-F bluscapaciteit te hebben en een sprayblusser voor auto, camper of caravan dient vorstbestendig te zijn. Overal zijn immers specifieke brandgevaren aanwezig. Ook bij brand in elektrische apparatuur moet branduitbreiding voorkomen worden waarbij elektrische geleiding tijdens blussen uitgesloten moet zijn. Deze doeltreffende zeer compacte brandblussers bevatten blusmiddel geschikt voor blussen van brandende apparatuur. Dus brand vanuit de televisie, meterkast, witgoed apparatuur en overige apparatuur dat in brand staat. Met sprayblussers tot 1000-volt veilig op elektrische installaties en apparaten blussen. Ook geschikt voor blussen in meerdere brandklassen. Top kwaliteit sprayblussers bestel je eenvoudig online in de webshop. Ook in de webshop alle soorten-brandblussers van metaal.