AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID | TEL. 085 - 1304730

SPRAYBLUSSERS | WEBSHOP


Sprayblussers kopenSprayblussers zijn goedkope brandblussers. Op zoek naar een kleine brandblusser? Koop een brandblusspray. Dit zijn handzame sprayblussers voor auto, boot, camper, caravan, thuis en kantoor. Innovatieve brandblussers met universeel blusmiddel bieden een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en onmiddellijke beschikbaarheid, de oplossing voor optimale brandpreventie thuis in voertuigen, vaartuigen, keukens en kantoorruimte. Deze brandblussers zijn compacte brandblussers met soortgelijke blustijd als de 6-liter-schuimblussers. Echter hangen brandblusserspray niet in de weg en ze zijn ook onderhoudsvrij! Sprayblusapparaten in de webshop zijn brandblussers met Rijkstypekeurmerk, inzetbaar in meerdere brandklassen en voordeligste brandblusser prijzen. Neem voor advies over sprayblussers contact op. Wij bieden ook de grotere brandblussers met schuim of poeder en onderhoud voor aanbieding prijzen.


SPRAYBLUSSERS VERSCHILLEN

Er zijn verschillende sprayblussers te koop. Verschillen tussen blusspray brandblusapparaten zit hem niet alleen in het blusmiddel echter ook in het activeren ervan. We kennen qua bediening twee soorten blusspray blussers. Namelijk de sprayblusser met drukknop bediening en de sprayblussers met draaidop die de zelfde bedienmethode heeft als elke andere spuitbus. Ook verschillen de tenminste houdbaar tot termijnen van sprayblussers. Neem voor advies contact op


SPRAYBLUSSERS 750ML | ONDERHOUDSVRIJ | RIJKSKEURMERK:
SPRAYBLUSSERS 600ML - 625ML | ONDERHOUDSVRIJ | RIJKSKEURMERK:

WELKE SPRAYBLUSSERS KOPEN...

Welke sprayblusser valt onder de beste sprayblussers? Het kopen van een bepaalde sprayblusser hangt af van het brandrisico in die omgeving of ruimte waar u deze soorten brandblussers gaat neerzetten of ophangen. Bijvoorbeeld dient een sprayblusser voor in de keuken brandklasse-F bluscapaciteit te hebben en een sprayblusser voor de auto, boot, camper of caravan dient vorstbestendig te zijn. Overal zijn immers specifieke brandgevaren aanwezig. Ook bij brand in elektrische apparatuur moet branduitbreiding voorkomen worden waarbij elektrische geleiding tijdens blussen uitgesloten moet zijn. Deze doeltreffende zeer compacte brandblussers bevatten blusmiddel geschikt voor blussen van brandende apparatuur. Dus brand vanuit de televisie, meterkast, witgoed apparatuur en overige apparatuur dat in brand staat. Met sprayblussers toto 1000-volt veilig op elektrische installaties en apparaten blussen. Ook geschikt voor blussen in meerdere brandklassen. Top kwaliteit sprayblussers bestel je eenvoudig online in de webshop. Ook in de webshop alle soorten-brandblussers van metaal.