ACCUBRANDBLUSSERS LITHIUM BRAND


Accubrandblussers? Accubrandblussers bevatten speciaal blusmiddel om accubranden te blussen. Koop accubrandblussers voor thuis en op het werk want het aantal branden veroorzaakt door accu's neemt snel toe. Bij BlusPunt online aanbieding accubrandblussers. Het gevaar van een accubrand wordt onderschat. Een accubrand wordt snel zeer heet waarbij de temperatuur tot circa 1000 graden kan oplopen. De brandblussers in de webshop zijn geschikt om brand in alle soorten accu's veilig te blussen. Hierbij kan worden gedacht aan e-bike, hooverboard, GSM, powerbank, elektrische fiets, scootmobielen, voertuigen, oplaadstation, enz. Accubranden zijn zeer felle branden. Advies blusmiddelen voor blussen op elektrische apparatuur? Neem contact op. In de shop aanbieding accubrandblussers.


Waarom accubrandblussers? Accu's dienen om energie in op te slaan waarbij chemische energie naar elektrische energie wordt getransformeerd. Deze accu brandblussers zijn ontwikkeld vanwege de sterk toenemende aantallen accubranden in voertuigen, oplaadstations en e-bikes. Accu's kunnen tijdens het rijden en opladen oververhit en in brand raken. De meest bekende accubranden zijn voertuigbranden. Oplaadbare elektrische auto's, e-bikes en scootmobielen zijn kostbaar. Omdat steeds meer toepassingen gebruik maken van een (lithium) accu neemt bijvoorbeeld het aantal e-bike accu branden toe. Blussen van accu branden dient met accublusmiddel te gebeuren. Onze accubrandblussers bieden grote bluscapaciteit om accubrand te doven. Accubranden zijn extreem felle branden waarbij de vrijkomende gassen zelfs giftig zijn, voorkom dus inademing. Bij BlusPunt.nl aanbieding accubrandblussers inclusief montagebeugel.


ACCUBRANDBLUSSERS | 6 LITER - 9 LITER - 50 LITER

ACCUBRANDBLUSSERS | Wh..?

Capaciteit accu achterhalen? Vermenigvuldig het voltage met het aantal Ah. Een 12 volt accu met 100Ah (12-volt x 100Ah) heeft 1200Wh vermogen. Dagelijks met accu's in de weer? Dan adviseren wij om minimaal een accubrandblusser met 9-liter accublusmiddel te kopen. De toezichthoudende instanties houden bedrijven die accu's opslaan, recyclen en verkopen scherp in de gaten. Dit betekent dat ondernemers aan bepaalde voorwaarden voor het kopen van de juiste accubrandblusser(s) dienen te voldoen. Wij bieden accuverwerking bedrijven, fietsenwinkels en autobedrijven aan de juiste en goedkope accubrandblussers. Op zoek naar grote voorraad lithiumaccu blusmiddel? In de webshop ook verrijdbare bluswagens met 50-liter blusmiddel voor lithiumaccu brandbestrijding.


ACCUBRANDBLUSSERS | PICTOGRAMMEN:

ACCUBRAND BLUSSEN

Brandgevaar lithium en blussen. Brand in een lithium batterij of accu kan tijdens het opladen ontstaan. Door bijvoorbeeld het gebruik van niet originele lader. Of teveel opladen van de batterij of door beschadigingen. De temperatuur van een brandende lithium batterij of accu kan oplopen tot wel 1.600 graden plus er komen giftige stoffen vrij. Het blussen van een lithium brand kan niet worden verricht met een conventionele brandblusser. Dan gaat de brand niet uit en de brand kan explosief groot worden. Advies nodig bij kopen van de juiste accubrandblusser? Wij bieden draagbare en automatische accubrandblussers.