AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS


Automatische brandblussers voor 24/7 brandpreventie. Automatische brandblussers die zonder 230V aansluiting of bediening door personen, automatisch brand blussen. Brandblusser meterkast, groepenkast, CV-kast, ICT kast, motorruimte, wasdroger en andere brandrisicovolle objecten in bedrijven en thuis. Bij brand moet er immers onmiddellijk worden ingegrepen. Risico op letsel en schade tijdens het blussen dient buitenwege te blijven. Wanneer elektrische apparatuur in brand staat dient er geen sprake van elektrische geleiding zijn. Deze automatische brandblussers zijn volledig zelfactiverend, bieden veilige bluswerking en zijn vanwege de geringe omvang en of flexibliteit overal te monteren. Voorkom branduitbreiding met automatische blusser.


Automatische brandblussers voor object brandbestrijding. Deze automatische brandblussers met 1.6m3 en 16m3 bluscapaciteit hebben als doel voorkomen van branduitbreiding zodat door de automatische bluswerking brandschade kan worden beperkt. Deze voordelige automatische brandblussers zijn eenvoudig in bijvoorbeeld een elektriciteitskast, motorruimte en nabij elektrische brandrisico objecten en apparatuur op te hangen en... indien nodig van afstand in een brand te werpen. Dit kan doordat ze van de wandhouder zijn af te pakken. Beide soorten automatische zijn tot minimaal min twintig graden vorstbestendig.


AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJ

AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS | ACTIVATIE

Het bijzonder grote voordeel van deze soorten goedkoopste automatische brandblussers is dat deze niet door een persoon of door een elektrische aansluiting hoeven te worden geactiveerd. Stijgt de omgevingstemperatuur boven de maximale waarde dan openen de brandblussers vanzelf en gaat het blusmiddel een thermische reactie (afkoeling en afdekking) met de brand aan. Hierdoor zal de branddriehoek op meerdere punten onderbroken worden. Deze blusmiddelen zijn uitstekend voor brandpreventie in of nabij meterkasten, serverkasten, witgoed apparaten, werkplaats en maximaal 1.6m3 of 16m3 grote ruimten. Soort brandblussers absoluut aan te raden voor brand risicobronnen die altijd aanstaan. Neem contact op voor meer informatie over automatische brandblussers.