CO2-BRANDBLUSSERS


Co2-brandblusser, bij BlusPunt.nl Drenthe goedkoopste Co2-brandblussers voor aanbieding prijs kopen. Een Co2-blusser wordt ook wel koolzuurgasblusser of koolzuursneeuwblusser genoemd. De Co2-brandblussers in de webshop hebben het Rijkskeurmerk en worden inclusief keuringssticker en ophangbeugel (wandmontage) geleverd. Elke Co2 brandblusser is speciaal ontwikkeld voor veilig blussen op in brand staande elektrische apparatuur. Beste brandblusser op elektriciteitsbranden..! De werking van Co2-brandblussers is zuurstofverdrijving uit de brandhaard. Bestel eenvoudig de Co2-brandblusser naar keuze en betaal veilig online bij BlusPunt.


Soorten Co2-brandblussers die aan de Europese en Nederlandse keuringsnormen voldoen. In de webshop soorten Co2-brandblussers van degelijk fabricaat in de aanbieding. Zelfs de goedkoopste Co2-brandblussers zijn oerdegelijk en worden ook met keuringsticker en wandbeugel geleverd. Alle soorten Co2-blussers zijn ideale brandblussers in of nabij ruimten en kasten met kostbare apparatuur. Bijvoorbeeld voor brandpreventie bij besturingskasten in productiebedrijven. Er zijn niet alleen prijsverschillen tussen Co2-brandblussers onderling. Het ontwerp en samenstelling van toegepaste onderdelen verschilt per fabrikant. Zo is de zware kwaliteit 5-kilo Co2-blusser aan de onderzijde van stalen verhoogde voet voorzien. Voordeel is de romp van deze blusser niet op de grond staat. Elke in de webshop getoonde Co2-brandblusser voldoet aan alle ontwerp en constructie vereisten geldend conform het Rijkskeurmerk en Europese norm EN3-7.


CO2 BRANDBLUSSERS | APPARATUUR & INSTALLATIES
CO2 BRANDBLUSSERS | LOCATIE PICTOGRAMMEN - BLUSINSTRUCTIE

ONDERHOUD CO2 BRANDBLUSSER

Periodiek onderhoud aan Co2-brandblussers dient volgens eisen van uw brandverzekering polis te geschieden. Regelmatig onderhoud aan Co2-brandblussers is voor een betrouwbare werking essentieel. BlusPunt Brandblussers biedt goedkoop onderhoud aan brandblussers met schuim, poeder, metaal, Co2 en vet blusmiddel, brandslanghaspels en verbandkoffers. Dit doen wij voor bedrijven, particulieren, Overheden, verenigingen, winkels en Overheden.


BRANDKLASSEN CO2 BRANDBLUSSER

Het blusmiddel in een Co2-brandblusser veroorzaakt geen schade door blusresten. Dit komt doordat het in de cilinder vloeibare blusmiddel direct na activatie en aanraking met omgevingslucht in onschadelijk Co2 wordt omgezet. Met Co2-brandblussers vloeistof en apparatuur branden met minimale schade blussen.

Hierom is een Co2-brandblusser geschikt voor blussen in:

  • Brandklasse-B: brandende vloeistoffen als olie, alcohol, benzine, vetstoffen, bitumen, enz...
  • Elektriciteitsbranden (meterkast, groepenkast, besturingskasten, schakelkasten, computerapparatuur, enz...)

CO2-BRANDBLUSSER KOPEN? BESTEL EENVOUDIG ONLINE..!

BlusPunt Brandblussers biedt een ruim assortiment goedkope Co2-brandblussers.