BRANDBLUSSER CAMPERPLAATS


Brandblusser camperplaats. Onderhoudsvrije sprayblussers, stalen poederblussers en schuimblussers. Nu ook de onderhoudsarme brandblussers voor camperplaatsen. Met de laatst genoemde brandblusser gedurende 10 jaar geen kosten *uitgebreid (*hervullen) onderhoud. Brandblussers met slechts een periodieke visuele controle. Directe concurrentie voor metalen brandblussers omdat ze stootvast, krasvast en qua gewicht ook nog eens lichter dan metalen brandblussers zijn. Voor optimale brandpreventie in campers adviseren wij de de voordelige handzame sprayblussers. Webshop spray brandblussers camperplaats, gewoon veilig online kopen. 


Webshop camperplaats brandblussers. Met 6-liter-schuim en of 6-kg-poeder brandblussers voldoet u prima aan de brandpreventie regelgeving voor brand blussers op kampeerplaatsen, in camping gebouwen en op kampeerterreinen. Sprayblussers zijn onderhoudsvrije door iedereen snel inzetbare brandblussers. Goedkoop onderhoud brandblussers campingterrein kampeerplaatsen? Geen punt voor BlusPunt. Wij bieden voordelig blusmiddelen onderhoud aan blussers en brandslanghaspels. in de webshop behalve brandblussers ook brandblusserkasten om brandblussers tegen nadelige weersinvloeden te beschermen en diverse EHBO en BHV veiligheidsartikelen voor eigenaren en beheerders van camperplaatsen voordelig online kopen. Neem voor informatie contact op.


BRANDBLUSSER CAMPERPLAATS | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER CAMPERPLAATS | SCHUIM 2-LITER:
BRANDBLUSSER CAMPERPLAATS | VORSTBESTENDIG
BRANDVEILIGHEID ARTIKELEN CAMPERPLAATS | AANBIEDING BRANDBLUSSER:
AED CAMPERPLAATS | DEGELIJKE KWALITEIT & GEBRUIKSVRIENDELIJK:

BRANDBLUSSER CAMPERPLAATS

Een brandblusser mag in deze tijd net als thuis ook op caravanplaatsen niet ontbreken. Er zal maar brand in een tent, vouwwagen, camper of caravan zijn. Bij brand op de camping dient deze direct bestreden te worden. De sprayblussers op deze pagina zijn bijzonder snel inzetbare brandblussers, onderhoudsvrij en ook prettig qua aanschafprijs. Een sprayblusser is een bluspunt die schuim brandblusmiddel bevat dat zelfs geschikt is voor blussen op elektrische apparatuur onder spanning tot 1000-volt. Hierbij geldt wel de regel om minimaal een meter afstand tot de brand te bewaren. Onderhoudsvrije camping brandblussers in een spuitbus zijn de meest lichte brandblussers voor brandpreventie in caravans. Koop online in de webshop bij BlusPunt onderhoudsvrije sprayblusser.