ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

AED APPARATEN | ACCESSOIRES


AED aanbiedingen met scherpe prijzen! Webshop complete AED apparaten inclusief accessoires. AED apparaten worden ook defibrillator genoemd. AED's zijn levensreddend, wij zijn leverancier van AED apparaten van uiterst degelijke kwaliteit en zeer betrouwbaar. In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen een hartstilstand, en dit aantal neemt toe. Een AED geeft bij een hartstilstand een elektrische (defibrillatie) schok om het hart weer op gang te brengen. Met een AED in uw bedrijfspand winkel, instelling of verenigingsgebouw vergroot u de overlevingskans van het slachtoffer. In de webshop bieden wij diverse aanbieding AED-apparaten, kasten, tassen, elektroden, batterij-units, wandbeugels en accessoires. Tip, is om bij aankoop van een nieuwe* AED (elektroden volwassenen inclusief*)  om tevens èèn set AED kinderelektroden mee te bestellen.


Wanneer AED-vervangen? De levensduur van een AED is circa 10-jaar. Het komt zelfs voor dat een AED 14-jaar meegaat echter wij adviseren om een AED bij het bereiken van het elfde jaar, na aankoopdatum, door een nieuwe AED te vervangen. Door veroudering, gebruik en externe invloeden neemt naarmate de leeftijd van de AED vordert de betrouwbaarheid af. Wilt u uw huidige AED-vervangen? Wij bieden u prijsvoordeel door uw AED te kopen wanneer u bij ons de nieuwe AED koopt. Neem voor advies en informatie bij AED vervangen gerust contact met onze klantenservice op. Onze medewerkers zijn graag van dienst. 


WEBSHOP AED APPARATEN | TOEBEHOREN:
AED LOCATIES NEDERLAND | ZES MINUTEN ZONE:

In Nederland wordt het mogelijk gemaakt om in 6 minuten alle levensreddende handelingen uit te voeren die bij hartstilstand noodzakelijk zijn. Dit noemen we de 6 minuten zone. Er wordt naar een situatie gewerkt waarin er voldoende AED apparaten binnen een tijdsbestek van max. 6 minuten beschikbaar zijn. Ook wordt gewerkt naar de situatie waarbij voldoende vrijwillige hulpverleners via de app oproepbaar zijn. Deze kunnen reanimeren en weten hoe AED apparatuur werkt. Op www.aed4.eu is het mogelijk om een AED aan te melden en ook om de AED locatie app gratis te downloaden voor op uw mobiele telefoon. 


AED AANBIEDINGEN:
REANIMATIE HULP
Sale!

Een effectieve hartmassage verhoogt de overlevingskans bij een hartstilstand. Wij bieden een handzaam apparaatje dat helpt om op effectieve wijze de juiste diepte bij een reanimatie toe te passen. Plaats de reanimatie hulp in het midden van de borst kas van de patiënt, plaats daarna de handen op de hulp en druk de borstkas tussen de 100 – 120 keer per minuut minimaal 5 cm diep in. Wanneer de reanimatie hulp een pieptoon geeft heeft de borstcompressie de juiste diepte van 5 cm bereikt. Bij geen pieptoon dient er dieper gedrukt te worden. Doordat de reanimatie hulp feedback geeft weet u als gebruiker dat de hartmassage juist wordt uitgevoerd en er sprake is van effectieve reanimatie. De reanimatie hulp is een medisch hulpmiddel.

AED SERVICE:

SAFECADDY® | MOBIELE VEILIGHEIDSOPLOSSING VOOR AED / BHV / EHBO / GEREEDSCHAPPEN:

SAFECADDY®, dé mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten. BlusPunt, leverancier van SAFECADDY BHV en gereedschap wagens biedt deze mobiele BHV veiligheidsoplossing voor bedrijven, instellingen en evenementen. Bestel uw SAFECADDY en selecteer in onze webshop BHV en EHBO materialen die voor uw organisatie van toepassing zijn. De SAFECADDY is made in Germany en leverbaar in drie uitvoeringen. Til uw BHV-organisatie met een SAFECADDY nu naar een nog sneller reactie niveau. Uniek mobiel veiligheidssysteem voor directe hulpverlening bij ongevallen en brand. Neem voor informatie gerust contact op. SAFECADDY® | IN DE PRAKTIJK:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid en gemak bij NLR. Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum  NLR heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere SAFECADDY's aangekocht. Met de mobiele SAFECADDY hebben de medewerkers en cursisten van de RAPS (Drone) opleiding middelen voor BHV/EHBO en eventuele gereedschappen voor de drones binnen direct handbereik. De SAFECADDY bevat meerdere afsluitbare opbergvakken die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kunnen er naast de BHV/EHBO-artikelen ook batterijen, zenders en kleine onderdelen in de SAFECADDY worden geplaatst.