AED APPARATEN | ACCESSOIRES


AED aanbiedingen met scherpe prijzen! Webshop complete AED apparaten inclusief accessoires. AED apparaten worden ook defibrillator genoemd. AED's zijn bij hartstilstand levensreddend. Leverancier AED apparaten Emmen Drenthe. AED apparaten van Defibtech zijn degelijk en betrouwbaar. In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen een hartstilstand en dit aantal neemt toe. AED apparaten geven bij hartstilstand elektrische schokken. Met een AED in uw bedrijfspand of in uw verenigingsgebouw vergroot u overlevingskansen van slachtoffers. BlusPunt Brandblussers voor complete Defibtech AED apparaten, kasten, tassen, elektroden, batterij-units, ophangbeugels en accessoires. AED advies... Kleine tip bij aankoop van een nieuwe* AED (elektroden volwassenen inclusief*)  om tevens èèn set AED kinderelektroden mee te bestellen.


WEBSHOP AED APPARATEN | TOEBEHOREN:
AED LOCATIES NEDERLAND | ZES MINUTEN ZONE:

In Nederland wordt het mogelijk gemaakt om in 6 minuten alle levensreddende handelingen uit te voeren die bij hartstilstand noodzakelijk zijn. Dit noemen we de 6 minuten zone. Er wordt naar een situatie gewerkt waarin er voldoende AED apparaten binnen een tijdsbestek van max. 6 minuten beschikbaar zijn. Ook wordt gewerkt naar de situatie waarbij voldoende vrijwillige hulpverleners via de app oproepbaar zijn. Deze kunnen reanimeren en weten hoe AED apparatuur werkt. Op www.aed4.eu is het mogelijk om een AED aan te melden en ook om de AED locatie app gratis te downloaden voor op uw mobiele telefoon. 


SAFECADDY® | MOBIELE VEILIGHEIDSOPLOSSING VOOR AED / BHV / EHBO / GEREEDSCHAPPEN:

SAFECADDY®, dé mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten. BlusPunt, importeur van SAFECADDY voor Nederland en België biedt deze mobiele BHV veiligheidsoplossing voor bedrijven, instellingen en evenementen. Bestel uw SAFECADDY en selecteer in onze webshop BHV en EHBO materialen die voor uw organisatie van toepassing zijn. De SAFECADDY is made in Germany en leverbaar in drie uitvoeringen. Til uw BHV-organisatie met een SAFECADDY nu naar een nog sneller reactie niveau. Uniek mobiel veiligheidssysteem voor directe hulpverlening bij ongevallen en brand. Neem voor informatie gerust contact op. SAFECADDY® | IN DE PRAKTIJK:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid en gemak bij NLR. Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum  NLR heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere SAFECADDY's aangekocht. Met de mobiele SAFECADDY hebben de medewerkers en cursisten van de RAPS (Drone) opleiding middelen voor BHV/EHBO en eventuele gereedschappen voor de drones binnen direct handbereik. De SAFECADDY bevat meerdere afsluitbare opbergvakken die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kunnen er naast de BHV/EHBO-artikelen ook batterijen, zenders en kleine onderdelen in de SAFECADDY worden geplaatst.