ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

AED APPARATEN


AED aanbiedingen met scherpe prijzen! Webshop complete AED apparaten inclusief accessoires. AED apparaten worden ook defibrillator genoemd. AED's zijn levensreddend, wij zijn leverancier van AED apparaten van uiterst degelijke kwaliteit en zeer betrouwbaar. In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen een hartstilstand, en dit aantal neemt toe. Een AED geeft bij een hartstilstand een elektrische (defibrillatie) schok om het hart weer op gang te brengen. Met een AED in uw bedrijfspand winkel, instelling of verenigingsgebouw vergroot u de overlevingskans van het slachtoffer. In de webshop bieden wij diverse aanbieding AED-apparaten, kasten, tassen, elektroden, batterij-units, wandbeugels en accessoires. Tip, is om bij aankoop van een nieuwe* AED (elektroden volwassenen inclusief*)  om tevens één set AED kinderelektroden mee te bestellen.


Wanneer AED-vervangen? De levensduur van een AED is circa 10-jaar. Het komt zelfs voor dat een AED 14-jaar meegaat echter wij adviseren om een AED bij het bereiken van het elfde jaar, na aankoopdatum, door een nieuwe AED te vervangen. Door veroudering, gebruik en externe invloeden neemt naarmate de leeftijd van de AED vordert de betrouwbaarheid af. Wilt u uw huidige AED-vervangen? Wij bieden u prijsvoordeel door uw AED te kopen wanneer u bij ons de nieuwe AED koopt. Heeft u al eens een bedrijfsrisico-inventarisatie laten uitvoeren? Neem voor advies en informatie contact met onze klantenservice op.


WEBSHOP AED APPARATEN | TOEBEHOREN:
AED LOCATIES NEDERLAND | ZES MINUTEN ZONE:

In Nederland wordt het mogelijk gemaakt om in 6 minuten alle levensreddende handelingen uit te voeren die bij hartstilstand noodzakelijk zijn. Dit noemen we de 6 minuten zone. Er wordt naar een situatie gewerkt waarin er voldoende AED apparaten binnen een tijdsbestek van max. 6 minuten beschikbaar zijn. Ook wordt gewerkt naar de situatie waarbij voldoende vrijwillige hulpverleners via de app oproepbaar zijn. Deze kunnen reanimeren en weten hoe AED apparatuur werkt. Op www.aed4.eu is het mogelijk om een AED aan te melden en ook om de AED locatie app gratis te downloaden voor op uw mobiele telefoon. 


AED AANBIEDINGEN:
AED PICTOGRAMMEN:
AED SERVICE: