AED APPARATEN & ACCESSOIRES


AED aanbiedingen met scherpe prijzen! Webshop complete AED apparaten inclusief accessoires. AED apparaten worden ook defibrillator genoemd. AED's zijn levensreddend, wij zijn leverancier van AED apparaten van uiterst degelijke kwaliteit en zeer betrouwbaar. In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen een hartstilstand, en dit aantal neemt toe. Een AED geeft bij een hartstilstand een elektrische (defibrillatie) schok om het hart weer op gang te brengen. Met een AED in uw bedrijfspand winkel, instelling of verenigingsgebouw vergroot u de overlevingskans van het slachtoffer. In de webwinkel bieden wij diverse aanbieding AED-apparaten van A-merk kwaliteit van Defibtech, Philips en Zoll. Ook online de goedkoopste AED accessoires.


Wanneer AED-vervangen? De levensduur van een AED is circa 10-jaar. Het komt zelfs voor dat een AED 14-jaar meegaat echter wij adviseren om een AED bij het bereiken van het elfde jaar, na aankoopdatum, door een nieuwe AED te vervangen. Door veroudering, gebruik en externe invloeden neemt, naarmate de leeftijd van de AED vordert, de betrouwbaarheid af. Huidige AED-vervangen? Wij bieden u prijsvoordeel wanneer u een nieuwe AED koopt, vraag gerust een prijsopgave. Heeft u misschien al eens een bedrijfsrisicoscan laten uitvoeren of ontruimingsplan laten maken? Neem voor informatie gerust contact op.


WEBSHOP AED APPARATEN | TOEBEHOREN:
AED LOCATIES NEDERLAND | ZES MINUTEN ZONE:

In Nederland wordt het mogelijk gemaakt om in zes minuten alle levensreddende handelingen uit te voeren die bij hartstilstand noodzakelijk zijn. Dit noemen we de zes minuten zone. Er wordt nu naar een situatie gewerkt waarin er voldoende AED apparaten binnen een tijdsbestek van max. zes minuten beschikbaar zijn. Ook wordt gewerkt naar de situatie waarbij voldoende vrijwillige hulpverleners via de app oproepbaar zijn. Deze kunnen reanimeren en weten hoe de AED werkt. In de webshop meer BHV EHBO artikelen, pictogrammen en brandblussers om de bedrijfsveiligheid binnen uw bedrijfspand, winkel of instelling te borgen.


PHILIPS HEARTSTART AED AANBIEDING
ZOLL AED PLUS AANBIEDING:
DEFIBTECH AED AANBIEDINGEN
AED PICTOGRAMMEN: