AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

VEILIGHEIDSPLATTEGROND MAKEN..?


Waarom een veiligheidsplattegrond maken? Een veiligheidsplattegrond dient er bij een calamiteit voor dat alle in een gebouw aanwezige personen sneller en veilig het pand kunnen verlaten. Het opmaken van veiligheidsplattegronden is voor bedrijven een verplichting vanuit de RI&E ( Risico Inventarisatie & Evaluatie ) en de Arbowet. Wat is dan een veiligheidsplattegrond? Een veiligheidsplattegrond is een plattegrond waarop de indeling van een gebouw, verdieping of afdeling vermeldt wordt. Met veiligheidssymbolen ziet u direct in één oogopslag waar u zich bevindt en waar de verzamelplaats bij brand en ontruiming is. Op een veiligheidsplattegrond worden de blusmiddelen, BHV/EHBO voorzieningen en vluchtwegen aangeduid. In de webshop ook handige kliklijsten (A3 en A4) om de bedrijfsveiligheid instructies zichtbaar aan een wand te hangen. Toch liever een groter bord dan bieden wij ook voordelige afsluitbare informatieborden. Informatie veiligheidsplattegrond maken? Neem contact op.


Behalve voor het laten maken van één veiligheidsplattegrond of meerdere veiligheidsplattegronden bieden wij in onze webshop verschillende BHV-artikelen en BHV-middelen. Aanwezigheid van opgeleide bedrijfshulpverleners is binnen ieder bedrijf of organisatie een vereiste. Wanneer zijn bedrijfshulpverleners in een bedrijf of organisatie verplicht? Iedere organisatie of bedrijf met meerdere werknemers dient een eigen BHV organisatie te hebben. De BHV cursus zorgt dat medewerkers in bedrijfshulpverlening getraind raken. Bij hoeveel werknemers is een BHV cursus verplicht? De BHV cursus en de periodieke BHV herhaling trainingen zijn voor elke organisatie met één of meer medewerkers verplicht (gedetacheerde uitzendkrachten tellen mee). BlusPunt Brandblussers biedt de uiterst handige BHV-wagens en brandblusserwagens voor het opstellen van veiligheidsmiddelen op strategische locaties in gebouwen en of buitenterrein.


WEBSHOP EHBO/BHV VEILIGHEIDSARTIKELEN | BHV CURSUS

VEILIGHEIDSPLATTEGROND MAKEN

Een veiligheidsplattegrond wordt ook vluchtplantekening, vluchtwegplattegrond of ontruimingsplattegrond genoemd. Voor het maken van een plattegrond is de prijs afhankelijk van het volgende. Worden tekeningen digitaal aangeleverd? Dient de inventarisatie nog te gebeuren of is deze reeds gedaan? Uit hoeveel verdiepingen bestaat het pand of de panden? Wat is het aantal benodigde tekeningen en dienen deze in een wissellijst geplaatst te worden? Voor bedrijven met meerdere gebouwen zoals filiaalbedrijven worden dezelfde structuren gebruikt. Neem voor het maken van bedrijfsplattegronden gerust contact op.


WEBSHOP BRANDBLUSMIDDELEN | CURSUSSEN: