BRANDBLUSSERS VOOR AUTOBEDRIJVEN


Brandblusser auto kopen? Handzame brandblussers voor personenauto en voertuigcabines. Brandblussers voor aanbieding prijzen. Autobrandblussers zijn verplicht in België, Spanje, Frankrijk, Bulgarije, Rusland, Litouwen Polen, Letland, Griekenland Polen, Duitsland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal, Estland, Roemenië en Turkije. De autovakantie-app geeft u actueel inzicht in welke landen een autobrandblusser verplicht is. Webshop autobrandblussers met Rijkskeurmerk. Sprayblussers zijn onderhoudsvrije brandblussers voor autovoertuigen. Wij adviseren brandblussers met montagebeugel te kopen. Ook met het oog op de verzekering. Houdt met poederblussers rekening met gevolgschade bij blussen. Online brandblusser auto kopen.


Welke brandblusser auto? Omdat brandblussers in voertuigen aan trillingen en schommelingen onderhevig zijn adviseren wij schuimblussers van metaal. Niet alleen vanwege de stevige constructie. Ook omdat deze brandblussers een hogere brandklasse bluscapaciteit bieden. Metalen blussers met schuim, poeder of CO2 in de webshop worden inclusief jaar geldige keuringsticker geleverd. Blusmiddelen voor autobedrijf kopen? Online brandblusapparaten, brandslanghaspels en BHV EHBO materialen. Om aan verzekering en gebruiksvergunning te voldoen dienen er schuimblussers met minimaal 6-liter schuim te zijn. Bij specifieke brandrisico's dienen aanvullende blusmiddelen als poederblussers (minimaal 6-kilo) en of CO2-brandblussers (minimaal 5-kilo) geplaatst te worden. Wat dacht u van het EHBO artikelen wandpaneel, levering inclusief EHBO artikelen voor autobedrijven  


BRANDBLUSSER AUTO | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER
BRANDBLUSSERS AUTOBEDRIJF | SCHUIMBLUSSERS 6-LITER
BRANDBLUSSERS AUTOBEDRIJF | LITHIUM BRANDBLUSSERS
BRANDBLUSSERS AUTOBEDRIJF | CO2 BRANDBLUSSERS
BRANDBLUSSERS AUTOBEDRIJF | POEDERBLUSSERS 6-KILOGRAM
BRANDBLUSSER AUTOBEDRIJF | LOCATIE AANDUIDING PICTOGRAMMEN
BRANDBLUSSER AUTO | AANVERWANTE ARTIKELEN
BRANDBLUSSERS AUTOBEDRIJF | BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN

BRANDBLUSSER AUTO

Een brandblusser in de auto is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in uw voertuig ontstaat. Na brand aan boord van een voertuig is de daaruit voortkomende brandschade meestal niet te herstellen. En dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom een sprayblusser in uw auto. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje en of laadruimte. Sprayblussers zijn goedkoop en snel inzetbaar, ook bij een autobrand. Aantal autobranden neemt in de zomer op vakantie toe omdat oververhitting op de loer ligt. Dit geldt voor alle voertuigen en niet alleen voor particuliere voertuigen. In bedrijfsvoertuigen zijn brandblussers verplicht. Neem bij vragen over sprayblussers gerust contact met ons op.