BRANDBLUSSERS VOOR THUIS


Brandblusser keuken thuis? Webshop brandblussers voor in de keuken thuis. In de shop goedkope keukenbrandblussers om veilig brandend vet en of olie in combinatie met onder spanning staande elektrische apparatuur in de keuken thuis te blussen. Compacte keukenblussers, eenvoudig ophangen op elke gewenste plek. Het blusmiddel van de brandblussers in de webshop bevatten speciaal blusschuim om zeer hete vloeistoffen volledig af te dekken en om een snelle temperatuur verlagende blus werking tot stand te brengen. Goedkope brandblusser voor in de keuken thuis koop je online bij BlusPunt Brandblussers. In de webshop behalve keuken brandblussers met Rijkskeurmerk ook brandwondverzorging met voordelige prijzen online kopen.


Welke brandblusser keuken thuis? Het kopen van de juiste brandblusser voor in de keuken thuis is niet heel ingewikkeld. In de keuken thuis wordt normailiter niet met heel grote volumes aan frituurvet of bakolie gebakken of gefrituurd. Dit onderhoudsvrije brandblussers voor in de keuken hieronder afgebeels zijn de meest voordelige brandklasse-F brandblussers voor thuis. Behalve voor blussen van vlam-in-de-pan ook geschikt voor blussen op hout, papier, textiel en zelfs op onder spanning staande elektrische apparatuur tot 1000-volt (ook de meterkast installatie). Online de goedkoopste brandblussers voor in de keuken thuis. 


BRANDBLUSSER KEUKEN THUIS | MAX. 5-LITER VLAM-IN-DE-PAN / VETBRAND BLUSSEN
BRANDBLUSSER KEUKEN THUIS | MAX. 25 - 75 LITER VETBRAND BLUSSEN
BRANDBLUSSER KEUKEN THUIS | MAX. 5 LITER VETBRAND BLUSSEN

BRANDOORZAKEN KEUKEN THUIS

Risico's op brand keukens thuis? Het risico op brand in de keuken thuis is een stuk groter dan elders thuis. In de keuken wordt met open-vuur en elektrische apparatuur, dat zorgt voor warmtestraling, warmtegeleiding en warmteoverdracht zorgt, gewerkt. Al deze vormen van warmte kunnen tot brand leiden. Met een sprayblusser kunt u branduitbreiding voorkomen of een veilige vluchtweg creëren. Brand in de keuken voorkomen is beter. Houdt keukentextiel uit de buurt van het fornuis. Zorg ervoor dat u schoon frituurvet en frituurolie gebruikt. Een keukenbrand kan ook ontstaan door vlam-in-de-pan, schakel direct de afzuigkap en gasfornuis uit. Sprayblussers zijn brandblussers voor keukens thuis. Uiterst effectief bij blussen van brand tijdens het koken, bakken en frituren. 


BRANDBLUSSER KEUKEN THUIS

Een brandblusser in de keuken thuis is geen overbodige luxe. U hoeft ook geen enorm grote brandblusser met metalen cilinder meer te kopen omdat spray brandblussers eenzelfde blustijd duur bieden en ook compacter in formaat zijn. Sprayblussers passen dan ook in een keukenkast zodat u er niet de hele tijd tegen aan hoeft te kijken. Belangrijk is wel dat iedereen binnen uw huishouden weet waar de brandblusser(s) zich bevind(t)(en). In ieder geval is een brand blusser in de keuken onmisbaar bij blam-in-de-pan. Sprayblussers zijn hiernaast ook nog eens geschikt voor blussen op apparatuur en andere stoffen in huis. Het is niet ondenkbaar dat tijdens het bereiden van voedsel u een brandwond oploopt. In de webshop bieden wij ook brandwondverzorgende-artikelen.