AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 - 1304730

BOOTBRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Brandblusser-boot kopen? Brandblussers voor pleziervaartuigen. Aan boord is het risico op een brand of explosie door gas benzine of diesel groot. Onderschat dit gevaar niet..! Aan boord wordt vaak op gas gekookt en gestookt. Het vaarreglement en de vaartuigverzekering schrijft voor dat er een deugdelijke brandblusser in het pleziervaartuig aanwezig dient te zijn. In de webshop brandblussers kopen voor zeilboot, speedboot, woonboot, motorboot of ander vaartuig. Welke brandblusser kopen..? Voor brandblussers aan boord van pleziervaartuigen bieden wij brandblussers voor lage prijzen. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers voor pleziervaartuigen. In de shop ook aanbiedingen stalen brandblussers met Rijkskeurmerk. 


Welke brandblusser voor de boot? Wij bieden de goedkoopste brandblusser voor de boot. Bij brand aan boord van een boot zijn opvarenden gedwongen om de boot te verlaten. Brand aan boord ontstaat meestal door problemen met gasflessen, kortsluiting of bij verkeerd gebruik van open vuur. Wij adviseren om voldoende aandacht aan brandveiligheid en koolmonoxidedetectie aan boord te besteden. Koolmonoxide is geur-, reuk- en smaakloos en dit komt vrij bij alle toestellen die gas verbranden (geiser, gaskachel, koelkast). Ook de rook die bij brand vrijkomt bevat naast allerlei andere gevaarlijke stoffen koolmonoxide. De meest recente innovatie op brandblusser gebied zijn sprayblussers. Soorten bootbrandblussers geschikt op branden in brandklassen A, B, F* (vlam-in-pan*) en elektronica en boordapparatuur tot 1000-volt. Sprayblussers bevatten schuimspray, zijn licht van gewicht, eenvoudig te monteren en onderhoudsvrij.


BRANDBLUSSER BOOT | SCHUIM BRANDBLUSSERS 2-LITER:
BRANDBLUSSER BOOT | ABC POEDERBLUSSERS 2-KILO:
BRANDBLUSSER BOOT | EHBO ARTIKELEN VOOR AAN BOORD:
BRANDBLUSSER BOOT | BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE
branblusser-motorruimte-boot

BRANDBLUSSER BOOT KOPEN...

Brandblusser boot kopen is raadzaam! Een brand aan boord kan immers op ieder onverwacht moment ontstaan. Bereid u voor met het kopen van de juiste brandblusser voor uw boot. Webshop diverse soorten brandblussers voor de boot met voordelige prijzen. Een brandblusser maakt het mogelijk om schade door brand te beperken. Vaartuigen zijn van steeds betere kwaliteit. Toch is het aantal bootbranden toegenomen! Brand aan boord kan door een elektrisch defect of andere oorzaak ontstaan. De aanwezigheid van elektronica en brandstoffen maakt het noodzakelijk om de juiste blusmiddelen aan boord te hebben.


EISEN BRANDBLUSSER AAN BOORD | BOTEN:

Eisen brandblusser boot? Welke brandblusser de beste brandblusser voor uw boot? De beste brandblusser voor op de boot is afhankelijk van het type boot. Uitgangspunt is het inventariseren van de brandrisico's. De elektronica en brandstoffen zijn brandrisico nummer 1. Vaak wordt vergeten dat er in de keuken ook wordt gekookt, gebakken en misschien wel gefrituurd hetgeen misschien wel een nog groter brandrisico oplevert. Een brandblusdeken of brandklasse F brandblusser biedt in de keuken van uw boot uitkomst! De sprayblussers in de shop zijn brandklasse F blussers geschikt om veilig vlam-in-de-pan of vetbrand te blussen. Ook zijn deze soorten brandblussers ontworpen voor het blussen op brandklasse A en B (hout, papier, textiel, brandstoffen). Goedkope blussers voor op de boot met universeel blusmiddel waarmee ook op onder spanning staande elektrisch gevoede apparatuur aan boord veilig kan worden geblust.


BRANDBLUSSER BOOT VERPLICHT..?

Brandblusser boot verplicht? De preventie voorzieningen dienen aan boord van pleziervaartuigen aan de vereisten in de verzekeringspolis te voldoen. Of in elk geval in de juiste richting. De sprayblussers in de shop zijn net als de metalen schuimblussers in de webshop sproeischuim brandblussers. Dit sproeischuim blusmiddel in sproeischuimblussers voor aan boord heeft een uiterst goede indringende en afdekkende werking op textiel en brandstof. Stel dat er brand aan boord is ontstaan dan bieden schuimblussers de beste bluswerking en de meest minimale gevolgschade ten opzichte van blussen met een poederblusser aan boord van uw vaartuig. Zowel schuimblussers als sprayblussers in de webshop bevatten premix schuim blusmiddel. Het schuim is een verbeterd blusschuim. Bij blussen met deze soorten brandblussers aan boord van boten wordt er als het ware een afdekkende laag over de brand gelegd zodat de brand door een zuurstoftekort dooft. Behalve voor blussen op vaste stoffen en brandstof zijn sprayblussers met doorontwikkelde nozzle uitgerust. De speciale bluswerking zorgt ervoor dat er met deze soorten brandblussers voor boten ook op onder spanning staande elektrische apparatuur, motoren en installaties kan worden geblust. Zonder dat u onder stroom staat..! De sproei nozzle onderbreekt de blusstraal in milliseconden waardoor er geen sprake van elektrische geleiding is.


BRANDBLUSSER BOOT | VAARTUIGEN: