AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BOOT BRANDBLUSSERS


Brandblusser-boot kopen? Online brandblusser boot kopen..! Goedkope boot brandblussers, voor pleziervaartuigen, met schuim, Co2 (poeder). Verschillende soorten brandblussers voor aan boord..! Webshop brandblussers kopen voor zeilboot speedboot, woonboot, motorboot of ander vaartuig! Welke boot brandblusser kopen..? Voor brandblussers aan boord van pleziervaartuigen bieden wij brandblussers voor aanbieding prijzen. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers voor de boot (pleziervaart en watersport). In de webshop ook metalen, composiet en lithium brandblusser(s) met MED-keurmerk. 


Nieuwe brandblusser voor de boot nodig? Wij bieden de goedkoopste brandblusser voor op de boot. Bij brand aan boord van een boot zijn opvarenden gedwongen om de boot snel te verlaten. Brand aan boord van boten ontstaat meestal door problemen met gasflessen, kortsluiting of bij verkeerd gebruik van open vuur. Wij adviseren om voldoende aandacht aan de brandveiligheid aan boord te besteden. In onze webshop erkende en uiterst goedkope boot brandblussers met Rijkskeurmerk. Nieuwe brandblusser voor op de boot is de spray brandblusser. Soorten bootbrandblussers ook geschikt voor blussen op frituurvet en elektronica. De brandblusser boot met spray schuim blusmiddel is overal aan boord eenvoudig te monteren, ook in kleine ruimten aan boord. Het zijn snel en doeltreffend blussende brandblussers, onderhoudsvrij en direct klaar voor gebruik. Wij adviseren spray brandblussers voor pleziervaartuigen en om hartfalen aan boord van boten in de pleziervaart beter te behandelen bieden wij de reanimatiehulp.


BRANDBLUSSER BOOT | SCHUIM BRANDBLUSSERS | 2-LITER SPROEISCHUIM | MED KEURMERK:
SCHUIMBLUSSER 6-LITER | 2-KG CO2 | TRANSPORTBEUGEL:
BRANDBLUSSER BOOT | ABC POEDER BRANDBLUSSERS 2-KILO:
BLUSDEKENS VOOR AAN BOORD:
VERBANDDOOS VOOR AAN BOORD:
VEILIGHEIDSVEST BOOT:
BRANDBLUSSER LOCATIE PICTOGRAMMEN:
BRANDBLUSSER BOOT | INSTRUCTIE GEBRUIK BLUSMIDDEL:

BRANDBLUSSER BOOT KOPEN...

Brandblusser boot kopen is raadzaam! Een brand aan boord kan immers op ieder onverwacht moment ontstaan. Bereid u voor met het kopen van de juiste brandblusser voor uw boot. Webshop diverse soorten brandblussers voor de boot met voordelige prijzen. Een brandblusser maakt het mogelijk om schade door brand te beperken. Vaartuigen zijn van steeds betere kwaliteit. Toch is het aantal bootbranden toegenomen! Brand aan boord kan door een elektrisch defect of andere oorzaak ontstaan. De aanwezigheid van elektronica en brandstoffen maakt het noodzakelijk om de juiste blusmiddelen aan boord te hebben.


EISEN BRANDBLUSSER AAN BOORD | BOTEN:

Eisen brandblusser boot? Welke brandblusser de beste brandblusser voor uw boot? De beste brandblusser voor op de boot is afhankelijk van het type boot. Uitgangspunt is het inventariseren van de brandrisico's. De elektronica en brandstoffen zijn brandrisico nummer 1. Vaak wordt vergeten dat er in de keuken ook wordt gekookt, gebakken en misschien wel gefrituurd hetgeen misschien wel een nog groter brandrisico oplevert. Een brandblusdeken of brandklasse F brandblusser biedt in de keuken van uw boot uitkomst! De sprayblussers in de shop zijn brandklasse F blussers geschikt om veilig vlam-in-de-pan of vetbrand te blussen. Ook zijn deze soorten brandblussers ontworpen voor het blussen op brandklasse A en B (hout, papier, textiel, brandstoffen). Goedkope blussers voor op de boot met universeel blusmiddel waarmee ook op onder spanning staande elektrisch gevoede apparatuur aan boord veilig kan worden geblust.


BRANDBLUSSER BOOT VERPLICHT..?

Brandblusser boot verplicht? Op pleziervaartuigen en schepen in de beroepsvaart zijn boot brandblussers verplicht. Voor schepen in de beroepsvaart geldt dat de brandblussers het MED (Marine Equipment Directive) dienen te hebben. Boot brandblussers met MED-keurmerk zijn goedgekeurd voor omgevingen waar het (zeeschepen) er ruig aan toe kan gaan. De sprayblussers in de webshop zijn net als de schuimblussers in de webshop sproeischuim brandblussers. Dit sproeischuim blusmiddel in sproeischuimblussers voor aan boord heeft een uiterst goede indringende en afdekkende werking op textiel en brandstof. Stel dat er brand aan boord is ontstaan dan bieden sproeischuimblusser de beste bluswerking en de meest minimale gevolgschade ten opzichte van blussen met een poederblusser aan boord van uw vaartuig. Zowel de schuimblussers als sprayblussers in de webshop bevatten AFFF schuim blusmiddel. Het AFFF schuim is een verbeterd blusschuim dat staat voor Aqua Fluid Film Foam. Bij het blussen met deze soorten brandblussers aan boord van boten wordt er als het ware een afdekkende laag over de brand gelegd zodat de brand door een zuurstof tekort dooft. Brandblusser voor blussen op elektronica boot? Behalve voor het blussen op vaste stoffen en brandstof zijn onze sprayblussers en sproeischuimblussers met doorontwikkelde spray nozzle uitgerust. De speciale bluswerking zorgt ervoor dat er met deze soorten brandblussers voor boten ook op onder spanning staande elektronische apparatuur, motoren en installaties kan worden geblust. Zonder dat u onder stroom staat! De sproei nozzle onderbreekt de blusstraal in milliseconden waardoor er geen sprake van elektrische geleiding is.


BRANDBLUSSER BOOT | VAARTUIGEN:

HOUDBAARHEID BLUSMIDDEL | BRANDBLUSSERS BOTEN:

Brandblusser boot houdbaarheid? De houdbaarheid van het blusmiddel in brandblussers voor op de boot is een van de verschillen tussen bootbrandblussers. Uw brandblusser voor op de boot bij Action kopen kan ook echter biedt deze winkel brandblusser restpartijen met een kortere houdbaarheid dan blussers die u bij ons als specialistisch brandblusser bedrijf kunt kopen. Goedkoop blijkt met een kortere blusmiddel houdbaarheid dan helaas duurkoop. Het schuim in de sprayblussers voor op de boot is minimaal drie jaar houdbaar, poeder in poederblussers tien jaar en het schuim blusmiddel van brandblussers met schuim vijf jaar. Met de boot op vakantie? Vergeet niet om een verbanddoos en juiste brandblusser-boot mee te nemen. Advies brandblusser boot? Neem contact op..!