AUTOBRANDBLUSSERS


Brandblusser auto kopen? Webshop brandblussers voor de auto met sproeischuim blusmiddel of poeder blusstof. De goedkoopste autobrandblussers met hoogste bluscapaciteit. Online brandblusser auto kopen voordelig in de webshop bij BlusPunt Brandblussers. Autobrandblussers voor lage prijzen..! De "brandblusser auto" met schuim spray is ook geschikt voor het blussen van een autobrand bij temperaturen onder het vriespunt. Zowel in de auto als ook onder de motorkap. De ideale brandblussers voor auto, bedrijfsauto personenvervoer en werkvoertuigen! Ook in de shop stalen poederblussers echter raden wij schuimblussers en sprayblussers voor in de auto aan omdat poeder grote vervolgschade teweegbrengt. Bij BlusPunt voordelig onderhoud brandblussers voor lage prijzen.


Brandblussers en EHBO-artikelen voor autobedrijf kopen? Wij bieden een groot assortiment bedrijfsveiligheid artikelen voor uw autobedrijf en werkplaats. Het Safety Station EHBO artikelen wandpaneel wordt inclusief getoonde EHBO materialen geleverd. Een pleisterdispenser, oogspoelmiddelen, verbandkoffer, blusdeken en de pictogrammen zijn op het paneel geprint. Er hoeven slecht vier gaten voor ophangen gemaat te worden. Direct nabij het EHBO wandpaneel kan een brandblusser gehangen worden. Zo maakt u in de werkplaats, garage, showroom en of entree direct kenbaar waar de EHBO materialen zich bevinden. Bij levering worden de artikelen los meegeleverd. Met de meegeleverde tape met sterke kleefkracht bevestigt u de artikelen op het paneel. De prijs is spectaculair laag, wees er op tijd bij. De levertijd is momenteel circa 10 dagen. Neem voor informatie contact op.


BRANDBLUSSER AUTO | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
BRANDBLUSSER AUTO | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER
BRANDBLUSSER AUTO - AUTOBEDRIJF - AUTOIMPORTEUR - AUTOFABRIEK | ACCUBRANDBLUSSERS:
BRANDBLUSSER AUTO | BEDRIJFSVOERTUIGEN - BEDRIJFSBUSSEN
DIVERSE VEILIGHEIDSARTIKELEN:

BRANDBLUSSER AUTO VERPLICHT..?

Auto brandblusser kopen is verstandig! Een autobrand kan iedereen overkomen en ontstaat onverwachts. Zorg dat u op brand in de auto bent voorbereid en koop in de autobrandblussershop de autobrandblusser naar wens, altijd met voordelige prijs. Een brandblusser in de auto is voor particulieren in Nederland nog niet verplicht echter als je auto in brand staat is schadebeperking noodzakelijk. Voertuigen zijn van steeds betere kwaliteit. Desondanks neemt het aantal autobranden toe. Een autobrand kan door elektrisch defect, botsing of aanrijding ontstaan. Bij brand onder de motorkap is het helemaal belangrijk om deze z.s.m te blussen vanwege de aanwezigheid van brandstoffen en elektronica. BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop goedkope autobrandblussers.


BRANDBLUSSER AUTO | SPROEISCHUIM:

De meest verkochte en beste brandblusser voor in de auto is de sproeischuimblusser. De schuimblussers in de webshop zijn allen sproeischuimblussers voor in de auto. Ook de auto brandblussers met schuim spray zijn sproeischuimblussers! Het blusmiddel in sproeischuim brandblussers voor in de auto heeft een sterk indringende en afdekkende werking op textiel en brandstoffen. Stel dat brand in de auto ontstaat dan biedt de sproeischuimblusser voor in de auto het beste blusresultaat en de meest minimale gevolgschade ten opzichte van blussen met een poederblusser aan boord van uw voertuig. De schuimblussers en schuim sprayblussers in de webshop bevatten AFFF sproeischuim blusmiddel. AFFF is een verbeterd blusschuim dat staat voor Aqua Fluid Film Foam. Bij het blussen met deze soorten brandblussers voor in de auto wordt er als het ware een afdekkende film over de brandhaard gebracht zodat de brand door een tekort aan zuurstof zal doven. Brandblusser voor blussen op elektronica auto? Behalve voor blussen op vaste stoffen en brandstof zijn sproeischuimblussers ook nog eens zo geconstrueerd en ontworpen dat door de speciale bluswerking ook op onder spanning staande elektronica kan worden geblust. Zonder dat u bijvoorbeeld bij het blussen op de accu onder de motorkap onder stroom komt te staan. De blusnozzle onderbreekt de blusstraal namelijk in milliseconden.


BRANDBLUSSER AUTO | VOERTUIGEN:

BRANDBLUSSER AUTO | THT:

Brandblusser auto houdbaarheid? De houdbaarheid van het blusmiddel in brandblussers voor in de auto is een van de verschillen tussen autobrandblussers. Uw brandblusser voor in de auto bij Action kopen kan ook echter biedt deze winkel brandblusser restpartijen met beperkte houdbaarheid van het blusmiddel aan. Kom je er na de aankoop van een brandblusser in de retail (fysieke winkel) erachter dat deze een veel kortere blusmiddel THT dan verwacht heeft wordt goedkoop helaas weer duurkoop. Het schuim in sprayblussers voor in de auto is voor een bepaalde tijd houdbaar. Dit wordt bij de betreffende sprayblusser aangegeven. Het schuim blusmiddel van brandblussers met metalen cilinder hebben een THT van minimaal vijf jaar. Met de auto op vakantie? Vergeet niet om een verbanddoos, brandblusser, gevarendriehoek en zonneschermen mee te nemen. Advies brandblusser auto kopen? Neem gerust contact op..!