ROOKMELDERS | CO-MELDERS


Rookmelders vanaf 1-juli-2022 verplicht. De Overheid verplicht rookmelders in woningen en appartementen huiseigenaren en huisbezitters. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. Vanaf 1 juli 2022 dient op iedere bouwlaag van woningen en appartementen (woonverblijven) een rookmelder aan het plafond bevestigd te zijn. In de rookmelder webshop actueel aanbod verschillende rookmelders. Waar rookmelder thuis monteren? Locaties om rookmelders thuis te monteren zijn entree, overloop en zolder. Behalve rookmelders ook koolmonoxidemelders en voordelige onderhoudsvrije brandblussers voor thuis. In de shop zijn nieuw de innoverende en betrouwbare draadloos koppelbare melders. Bij toepassing van de optionele Basis Unit eenvoudig via je eigen netwerk (alleen werkend op WiFi 2.4 Ghz) meldingen op je GSM ontvangen. Ook kun je overal vandaan realtime de (brand-water-CO ) veiligheid status thuis checken.


Draadloos te koppelen rookmelders? Er zijn verschillende soorten optische rookmelders te koop. Rookmelders van prima kwaliteit van compact formaat. Rookmelders detecteren door middel van de optische sensor de hoeveelheid rook. Bij rook ontwikkeling alarmeren rookmelders vroegtijdig om het pand snel te verlaten. Wij adviseren altijd draadloos koppelbare rookmelders. Wanneer één rookmelder rook detecteert dan geven alle in hetzelfde netwerk gekoppelde rookmelders luid ontruimingsignaal. Aan het WiFi 2.4 GHz netwerksysteem (met basis-unit) kun je zelfs tot maximaal 50 melders koppelen.


WEBSHOP ROOKMELDERS | KOOLMONOXIDEMELDERS | WiFi WOONHUISBEVEILIGING 2.4 GHzROOKMELDER THUIS VERPLICHT ..?

Per wanneer rookmelder verplicht? Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders zowel in bestaande als nieuwbouw woonverblijven verplicht. Welk aantal rookmelders en op welke plaatsen in huis rookmelder ophangen? Hoeveel rookmelders je thuis moet hebben is afhankelijk van het aantal verdiepingen. Je dient minimaal per verdieping een rookmelder aan het plafond te hebben. Plaatsen voor juiste rookdetectie om de rookmelders te monteren zijn zolder, overloop en entree. Vanaf 1 juli 2022 is het dus in alle woningen in Nederland verplicht om rookmelders te hebben. Als een woning niet aan de rookmelderplicht voldoet kun je een boete of problemen met de verzekering krijgen. Of de rookmelder verplichting nageleefd wordt zal door Gemeentelijke toezichthouders gecontroleerd worden. Zowel huiseigenaren, woningbouwverenigingen en huurders dienen ervoor zorg te dragen dat rookmelders vanaf 1 juli 2022 thuis aanwezig zijn.


BRANDBLUSSER VOOR THUIS > ONDERHOUDSVRIJ