VETBLUSSERS - KEUKENBLUSSERS


Brandblusser keuken bestellen? Goedkoopste vetblussers keuken thuis, Horecakeuken en bedrijfskeuken. Keukenblussers met blusmiddel om brandend vet veilig en effectief te blussen. Welke keuken brandblusser in welke keuken? In de keuken van een bedrijfskantine, horecagelegenheid en vereniging adviseren wij een vetblusser of 5-kilo Co2 brandblusser. Deze soorten keuken brandblussers dienen om een vetbrand te blussen. Welke brandblusser keuken thuis? Thuis in de keuken is de sprayblusser de een voorname brandblusser en onderhoudsvrij. Met keuken sprayblussers veilig maximaal 5 liter frituurvet blussen in friteuse bakpan of frituurpan. De goedkoopste keuken brandblussers eenvoudig bestellen en veilig online betalen in de webshop.


Welke brandblusser voor in de keuken kopen? Bij het kopen van een brandblusser voor in de keuken geldt het grootste brandrisico als uitgangspunt. Veelal is dit de frituurpan in een woning of frituurbak in een bedrijfsrestaurant of horecakeuken. Voor het bepalen van de juiste brandblusser om een vetbrand veilig te blussen rekent u de maximale inhoud van de friteuse of frituurbakken. Op de sprayblussers en metalen vetblussers voor in de keuken staan de brandklasse F-blusrating aangegeven. Brandblussers met F-rating zijn specifiek ontworpen voor het veilig blussen op brandend vet en olie. In de webshop ziet u diverse keuken brandblussers met brandklasse F-rating. 5F, 25F en 40F. De getallen voor de brandklasse letter F staan voor het maximum aantal liters brandend vet of olie dat u met de betreffende vetbrandblusser kunt blussen. Bestel eenvoudig brandblusser voor in de keuken. De sprayblusser is de goedkoopste vetblusser. 


VETBLUSSER VOOR THUIS | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
VETBLUSSER 2-LITER | MAX. 25 - 40 LITER VETBRAND BESTRIJDEN:
VETBLUSSER 6/9-LITER | MAX. 75 LITER VETBRAND BESTRIJDEN:
BRANDBLUSSER BEDRIJFSKEUKEN | CO2-BRANDBLUSSERS 2/5-KG:
BRANDBLUSSER PICTOGRAM BORDJES:

VETBLUSSER

Een vetblusser is een brandblusser speciaal om branden te bestrijden veroorzaakt door vet of olie. Deze soort brand komt voor in keukens en kunnen uiterst gevaarlijk zijn als ze niet met het juiste blusmiddel worden bestreden. Vetbrandblussers zijn specifiek ontworpen om dit soort branden te doven zonder het risico van een flare up, wat kan gebeuren bij gebruik van traditionele blusmiddelen. Een vetblusser wordt geclassificeerd als type F-brandblusser. Geschikt voor blussen op branden met brandbare vetten en olie. De soorten vetblussers bevatten speciaal blusmiddel dat een zeepachtige schuimlaag om de zuurstof toevoer naar de brand te verstikken en herontsteking te voorkomen. Een vetblusser kopen kan met verschillende inhoud. Vetblussers zijn te koop met 600ml 750ml, 2-liter of 6-liter inhoud. Voordelen vetblusser? Specifiek ontworpen voor vetbranden, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Het vet brand blusmiddel biedt veiligheid omdat het op de brand een barrière vormt die herontsteking voorkomt. Een vetblusser in commerciële keukens, restaurant en thuis keuken is een goede investering in brandveiligheid. Ze bieden een gerichte oplossing voor een specifiek brandrisico. Bij ons de goedkoopste vetblussers.

Veiligheidstips bij Brandklasse F branden:

  1. Nooit water gebruiken: gebruik nooit water om een vetbrand of oliebrand te blussen (dan wordt de brand explosief groot).
  2. Blusmiddelen bij de hand: zorg ervoor dat er altijd een geschikte vetblusser met voldoende bluscapaciteit in de keuken binnen handbereik is.
  3. Snel handelen: bij een vetbrand is snelle reactie cruciaal. Schakel indien mogelijk de warmtebron uit en gebruik onmiddellijk het juiste blusmiddel.
  4. Regelmatige controle: controleer regelmatig of de vetblusser in goede staat verkeert en dat de drukindicator zich in het groene vlak bevindt.
  5. Training: zorg ervoor dat alle keukenpersoneel is getraind in het gebruik van vetblussers en weten hoe ze een vetbrand moeten aanpakken.