BRANDBLUSSER E-BIKE BATTERIJ 


Brandblusser e-bike? Oplaadbare accu van ebike vormt serieus brandgevaar. De enorm snel toenemende verkoop van aantallen ebikes is de oorzaak dat ook het aantal ebike batterij branden toeneemt. Een ebike is kostbaar en wordt tegen diefstal thuis in de garage, in de schuur en ook in fietsenstallingen in wooncomplexen opgeladen. U leest het goed 'binnen' dus nabij leef en slaap vertrekken. Met name als u slaapt vormt de accu van een e-bike (of scootmobiel) groot brandgevaar. Vergeet daarbij ook niet de oplader want die vormt eveneens een risico op brand. Een brand breidt zich in de beginfase ontzettend snel uit waarbij een accu brand moeizaam is te bestrijden. Met een lithiumaccu brandblusser kun je de ebike batterijbrand in ieder geval bestrijden. Waar ebike brandblusser ophangen? In wooncomplexen nabij de fietsenstalling en thuis op een voor iedereen goed bereikbare plaats.


E-BIKE BRANDBLUSSER | FIETSACCU:
E-BIKE BRANDBLUSSER | WIFI ROOKMELDER GSM FUNCTIE - AUTOMATISCH ZELFACTIVEREND VANAF 68 GRADEN OMGEVINGSTEMPERATUUR
E-BIKE BRANDBLUSSER | PICTOGRAMMEN:
E-BIKE BRANDBLUSSER | GEVAARSBORDEN:

E-BIKE ACCU BLUSSEN

E-bike brand blussen niet zonder gevaar..! Brand in de accu van e-bikes kan tijdens opladen ontstaan. Door bijvoorbeeld het gebruik van niet originele lader. Of bij teveel opladen van de e-bike batterij of door beschadigingen. De temperatuur van een brandende batterij of accu kan tot wel 1.600 graden stijgen en er komen giftige stoffen vrij. Het blussen van een lithium brand kan niet worden verricht met een conventionele brandblusser. Dan gaat de brand niet uit en kan de brand explosief groot worden. Advies e bike brandblusser met speciaal blusmiddel kopen? Wij zijn graag van dienst, koop veilig online e bike brandblusser. 


E-BIKE ACCULADER

Een E-bike acculader voor elektrische fiets kopen is niet eenvoudig omdat het gevaarlijk is als u voor de verkeerde kiest. Zo kan een verkeerde e-bike oplader zorgen voor gevaarlijke situaties zoals overspanning waardoor de accu zelfs kan ontploffen. Zorg dat zowel voltage als het ampère vermogen van de acculader overeenkomt met dat van de accu. Controleer ook of de stekkers gelijk zijn want als een e-bike oplader niet goed past vindt er schade aan de accu plaats. Bij het kopen van een nieuwe elektrische fiets acculader is het belangrijk om na te gaan welke accu compatibel is voor uw elektrische e-fiets.