BRANDBLUSSER E-BIKE | WEBSHOP


E-bike brandblusser? Oplaadbare accu's van e-bikes vormen serieus brandgevaar. De enorm snel toenemende verkoop van aantallen e-bikes is de oorzaak dat ook het aantal e-bike branden toeneemt. Een e-bike is kostbaar en wordt tegen diefstal thuis in de garage, de schuur en bij stalling in  wooncomplexen binnen in de fietsruimte (en scootmobielruimte) gestald. U leest het goed "binnen" dus dichtbij uw leef- en slaapvertrekken. Met name als u slaapt vormt de accu van een e-bike (of scootmobiel) het grootste gevaar. Vergeet daarbij ook niet de oplader want die vormt eveneens een risico op brand. Een brand breidt zich in de beginfase ontzettend snel uit waarbij een accubrand bijna niet te blussen is tenzij u met het speciale e-bike blusmiddel in de brandblussers hieronder de brand bestrijdt. Waar e-bike brandblusser ophangen? In wooncomplexen in de centrale hal en thuis op een goed voor iedereen bereikbare strategische plek.


E-BIKE BRANDBLUSSER | FIETSACCU:
E-BIKE BRANDBLUSSER | PICTOGRAMMEN:
E-BIKE BRANDBLUSSER | GEVAARSBORDEN:

E-BIKE ACCU BLUSSEN

E-bike brand blussen niet zonder gevaar..! Brand in de accu van e-bikes kan tijdens opladen ontstaan. Door bijvoorbeeld het gebruik van niet originele lader. Of bij teveel opladen van de e-bike batterij of door beschadigingen. De temperatuur van een brandende batterij of accu kan tot wel 1.600 graden stijgen en er komen giftige stoffen vrij. Het blussen van een lithium brand kan niet worden verricht met een conventionele brandblusser. Dan gaat de brand niet uit en kan de brand explosief groot worden. Advies e bike brandblusser met speciaal blusmiddel kopen? Wij zijn graag van dienst, koop veilig online e bike brandblusser. 


E-BIKE ACCULADER

Een E-bike acculader voor elektrische fiets kopen is niet eenvoudig omdat het gevaarlijk is als u voor de verkeerde kiest. Zo kan een verkeerde e-bike oplader zorgen voor gevaarlijke situaties zoals overspanning waardoor de accu zelfs kan ontploffen. Zorg dat zowel voltage als het ampère vermogen van de acculader overeenkomt met dat van de accu. Controleer ook of de stekkers gelijk zijn want als een e-bike oplader niet goed past vindt er schade aan de accu plaats. Bij het kopen van een nieuwe elektrische fiets acculader is het belangrijk om na te gaan welke accu compatibel is voor uw elektrische e-fiets.