AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

VETBLUSSER KEUKEN THUIS | WEBSHOP


Brandblusser keuken thuis kopen? Brandblussers voor keuken thuis met lage prijzen voor veilig blussen tijdens frituren, koken en grillen. Brandblusser voor in iedere keuken thuis om brandende vloeistoffen i.c.m. elektrische apparatuur in keukens veilig te blussen. Compacte spraybrandblussers, eenvoudig aan binnenzijde keukenkast deur op te hangen. Keuken brandblusser met speciaal blusmiddel om brandend frituurvet en hete olie te blussen. Net als bij elke keuken brandblusser dient u minimaal een meter afstand tot een vetbrand of oliebrand te bewaren. Webshop vet brandblussers voor in de keuken thuis per iDEAL kopen. In de webshop ook professionele-vetblussers voor keuken van snackbar, restaurant, cafetaria en horeca gelegenheid.


Welke brandblusser in de keuken thuis? In de webshop bieden wij goedkope brandblussers om vetbranden en oliebranden bij vlam-in-de-pan veilig, snel en effectief te blussen. Dit zijn sprayblussers met Rijkskeurmerk geschikt voor blussen op frituurvet, elektrische apparatuur onder spanning, hout, papier, textiel kunststof en brandstof. Feitelijk zijn spray-brandblussers universeel inzetbare brandblussers. Sprayblussers hebben afhankelijk van het type sprayblusser een bijzonder lange blusduur van 25 seconden tot wel 34 seconden. Zelfs de goedkoopste sprayblusser voor de keuken heeft een lange blusmiddel houdbaarheid.


VETBRANDBLUSSERS KEUKEN THUIS | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERSPRAY | BRANDKLASSEN ABF & ELEKTRISCHE APPARATUUR
VETBRANDBLUSSERS KEUKEN THUIS | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERSPRAY | BRANDKLASSEN ABF & ELEKTRISCHE APPARATUUR
VETBRANDBLUSSERS KEUKEN THUIS - BUITENKEUKEN | 2-LITER SCHUIM MAX. 25 - 40 LITER VETBRAND:

BRAND KEUKEN THUIS VEILIG BLUSSEN

Vetblusser keuken thuis. In keukens is het brandrisico groter dan elders thuis. In de keuken wordt immers met open vuur en elektrische apparatuur gewerkt. Met onze erkende sprayblussers is branduitbreiding te voorkomen en u kunt een veilige vluchtweg creëren. Brand in keukens voorkomen is natuurlijk nog beter. Houdt keukentextiel weg bij het fornuis. Zorg dat met schoon vet of schone bakolie werkt. Een keukenbrand kan ook ontstaan door een vlam-in-de-pan schakel dan direct de afzuigkap en het fornuis uit. Spray vet brandblussers van BlusPunt Brandblussers zijn erkende brandblussers met Rijkskeurmerk .