AUTOBRANDBLUSSERS


Autobrandblusser kopen? Goedkoopste A-merk autobrandblussers met schuim blusmiddel (en poeder blusstof). Als leverancier van autobrandblussers voor Noord Nederland bij ons de goedkoopste autobrandblussers voor personenvoertuigen en zakelijk gebruikte voertuigen. Online brandblusser auto kopen doe je voordelig bij BlusPunt Brandblussers. Auto brandblussers met schuim zijn de beste brandblussers ook verkrijgbaar met vorstbestendig blusmiddel. Met schuimblussers (en poederblussers) is een brand in de auto en onder de motorkap veilig te blussen. Ook in de webshop brandblussers met poeder echter raden wij absoluut schuimblussers aan om dat blussen met poeder op voertuigen grote schade en uitval veroorzaakt. Bij BlusPunt ook voordelig onderhoud autobrandblussers.


Brandblussers en EHBO-artikelen voor autobedrijf kopen? Wij bieden een groot assortiment bedrijfsveiligheid artikelen voor uw autobedrijf en werkplaats. Het Safety Station EHBO artikelen wandpaneel wordt inclusief getoonde EHBO materialen geleverd. Een pleisterdispenser, oogspoelmiddelen, verbandkoffer, blusdeken en de pictogrammen zijn op het paneel geprint. Er hoeven slecht vier gaten voor ophangen gemaat te worden. Direct nabij het EHBO wandpaneel kan een brandblusser gehangen worden. Zo maakt u in de werkplaats, garage, showroom en of entree direct kenbaar waar de EHBO materialen zich bevinden. Bij levering worden de artikelen los meegeleverd. Met de meegeleverde tape met sterke kleefkracht bevestigt u de artikelen op het paneel. De prijs is spectaculair laag, wees er op tijd bij. De levertijd is momenteel circa 10 dagen. Neem voor informatie contact op.


AUTOBRANDBLUSSERS | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
AUTOBRANDBLUSSERS | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
AUTOBRANDBLUSSERS | LITHIUMACCU BRANDBLUSSERS:
AUTOBRANDBLUSSERS | BRANDBLUSSERKASTEN VRACHTWAGENS:
AUTOBRANDBLUSSERS | VRACHTWAGENS
VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AAN BOORD

BRANDBLUSSER AUTO VERPLICHT..?

Auto brandblusser kopen is verstandig! Een autobrand kan iedereen overkomen en ontstaat onverwachts. Zorg dat u op brand in de auto bent voorbereid en koop in de autobrandblussershop de autobrandblusser naar wens, altijd met voordelige prijs. Een brandblusser in de auto is voor particulieren in Nederland nog niet verplicht echter als je auto in brand staat is schadebeperking noodzakelijk. Voertuigen zijn van steeds betere kwaliteit. Desondanks neemt het aantal autobranden toe. Een autobrand kan door elektrisch defect, botsing of aanrijding ontstaan. Bij brand onder de motorkap is het helemaal belangrijk om deze z.s.m te blussen vanwege de aanwezigheid van brandstoffen en elektronica. BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop goedkope autobrandblussers.


BRANDBLUSSER AUTO | SPROEISCHUIM:

De meest verkochte en beste brandblusser voor in de auto is de sproeischuimblusser. De schuimblussers in de webshop zijn allen sproeischuimblussers voor in de auto. Ook de auto brandblussers met schuim spray zijn sproeischuimblussers! Het blusmiddel in sproeischuim brandblussers voor in de auto heeft een sterk indringende en afdekkende werking op textiel en brandstoffen. Stel dat brand in de auto ontstaat dan biedt de sproeischuimblusser voor in de auto het beste blusresultaat en de meest minimale gevolgschade ten opzichte van blussen met een poederblusser aan boord van uw voertuig. De schuimblussers en schuim sprayblussers in de webshop bevatten AFFF sproeischuim blusmiddel. AFFF is een verbeterd blusschuim dat staat voor Aqua Fluid Film Foam. Bij het blussen met deze soorten brandblussers voor in de auto wordt er als het ware een afdekkende film over de brandhaard gebracht zodat de brand door een tekort aan zuurstof zal doven. Brandblusser voor blussen op elektronica auto? Behalve voor blussen op vaste stoffen en brandstof zijn sproeischuimblussers ook nog eens zo geconstrueerd en ontworpen dat door de speciale bluswerking ook op onder spanning staande elektronica kan worden geblust. Zonder dat u bijvoorbeeld bij het blussen op de accu onder de motorkap onder stroom komt te staan. De blusnozzle onderbreekt de blusstraal namelijk in milliseconden.