AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID | TEL. 085 - 1304730

SCHUIMBLUSSERS 2-LITER + OVERIGE | WEBSHOP


Voordelige schuimblussers! Webshop schuimblussers met diverse inhoud. Online schuim brandblussers bestellen, veilig per iDEAL betalen. Kosten keuren brandblussers besparen? De onderhoudsarme schuim brandblusser heeft slechts periodiek visuele controle nodig en in plaats van in het vijfde jaar in het tiende jaar vanaf het productiejaar uitgebreid onderhoud. Dus in het 5e jaar geen kosten voor hervullen, weli n tiende jaar brandblusser vervangen. Soorten brandblussers lichter dan stalen brandblussers, roestvrij stoot- en krasvast. In de webshop schuim brandblussers in alle soorten en maten voor aanbieding prijzen. Goedkope brandblussers allen met Rijkskeurmerk geschikt voor bedrijven, winkels, verenigingen en particulier. Bestel eenvoudig online schuimblussers.


Onderhoud schuimblussers. Controle en onderhoud schuimblussers volgens NEN2559, jaarlijks. Wij kennen schuimblussers en de schuimblusser onderhoud voorschriften door en door. Adequaat onderhoud aan schuimblussers is voor de betrouwbare werking van groot belang. Onderhoudsarme schuimblussers zijn erkende brandblussers voor bedrijven en voldoen prima aan de regels voor blusapparaten in gebouwen conform Bouwbesluit, Rijkskeurmerk en CE. Webshop diverse soorten schuimblussers met variërende inhoud volumes bij BlusPunt Brandblussers voordelig online kopen. Advies schuimblussers? Neem contact op. Ook bieden wij de nieuwe brandblusser specials, brandblussers met premix schuim toevoeging, bijvoorbeeld ACCU-brandblussers en PFAS-vrije-brandblusser.


SCHUIMBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSERS:
SCHUIMBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSERS:
SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
SCHUIMBLUSSERS 6-LITER:
SCHUIMBLUSSERS 9-LITER:
BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN | SCHUIMBLUSSERS:

GOEDKOPE SCHUIMBLUSSERS

Goedkope schuimblussers online kopen bij de specialist. Ook goedkope schuimblussers met de goedkoopste prijzen koop je bij BlusPunt Brandblussers. Onze metalen schuimblussers met 2, 6 en 9 liter inhoud leveren wij standaard inclusief wandbeugel en voor het eerste jaar na aankoop geldige keuringssticker..! Zo voldoet u direct aan de vereisten van de verzekering en toezichthoudende instanties. Offerte schuimblussers? Neem voor een offerte gerust contact op.


SCHUIMBLUSSERS AUTOMATISCH | ONDERHOUDSVRIJ | ACTIVATIE ZONDER 230V AANSLUITING