ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

WONINGBRANDBLUSSERS


Brandblusser voor woning kopen? Webshop goedkope woningbrandblussers met Rijkskeurmerk en universeel blusmiddel voor blussen van woningbrand in meerdere brandklassen. In iedere woning bevinden zich uiteenlopende brandbare materialen en vloeistoffen die bij het bereiken van een bepaalde temperatuur spontaan ontbranden. Wij bieden in de webshop diverse soorten woning brandblussers met metalen cilinder en innovatieve sprayblussers voor lage prijzen. De werking van sprayblussers is eenvoudig! De sprayknop indrukken en blussen... Spray brandblussers bevatten universeel inzetbaar blusmiddel, zijn licht in gewicht en hebben nagenoeg eenzelfde blustijd als 6-liter schuim brandblussers met metalen cilinder. Waar brandblusser in woning ophangen? De beste plaatsen voor het ophangen van brand blussers zijn: in de keuken, nabij de meterkast, op de zolder en op de overloop. Webshop brandblussers voor woningen per iDEAL kopen.


Brandblusser woning brandklassen? Spray brandblussers in de webshop zijn ontworpen voor brandbestrijding in brandklassen A, B, F en elektriciteit tot 1000 volt. Dus veilig frituurvet, vlam-in-de-pan, hout, papier, textiel, terpentine, bitumen en elektrische apparatuur in uw woning blussen. En dat voor zo'n lage prijs! Brand frituurpan met sprayblussers blussen is veiliger dan met brand blusdeken. Voordeel van de woning brandblusserspray is de onderhoud kosten besparing. Metalen brandblussers moeten onderhouden worden. Onderhoudsvrije spraybrandblussers in de webshop niet. In de webshop ook ruime keuze in vluchtladdersrookmelders en verbandtrommels. Op zoek naar brandpreventiepakket voor thuis? Wij bieden brandveiligheidspakketten met brandblusser(s) rookmelder(s) en naar wens ook met blusdeken en of koolmonoxidemelder. Let op, bij verzenden naar het buitenland geldt een verzendtoeslag.


BRANDBLUSSER THUIS | WONING - APPARTEMENT | THT 3 - 4 - 5 JAAR HOUDBAAR | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERS | KLASSE ABF:
BRANDBLUSSER THUIS | VOORDELIGE EHBO ARTIKELEN:
BRANDBLUSSER THUIS | WONING - APPARTEMENT | SPROEISCHUIM BRANDBLUSSERS 2-LITER:
BRANDBLUSSER THUIS | WONING - APPARTEMENT | SPROEISCHUIM BRANDBLUSSERS 6-LITER:
BRANDBLUSSER THUIS | ROOKMELDERS - KOOLMONOXIDEMELDER:
BRANDBLUSSER THUIS | ROOKMELDERS - HITTEMELDER | KOPPELBAAR:
BRANDBLUSSER THUIS | AUTOMATISCH WERKEND ZONDER 230V AANSLUITING | 24/7 BRANDPREVENTIE:
BRANDBLUSSER THUIS | WONING - APPARTEMENTEN | VLUCHTLADDERS:

GOEDKOPE BRANDBLUSSER VOOR THUIS

Goedkope brandblusser voor thuis kopen? Bij BlusPunt goedkope brandblussers voor thuis van professionele kwaliteit online kopen. Onze brandblussers voor thuis hebben het Rijkskeurmerk dat inhoud dat alle soorten brandblussers in de webshop door officiële keuringsinstanties uitvoerig getest zijn. Voordat een brandblusser voor thuis op de Nederlandse markt gebracht mag worden dient deze verplicht aan de eisen binnen het Rijkskeurmerk te voldoen. Eisen die aan brandblussers voor thuis worden gesteld zijn gebruiksvriendelijkheid, goede blusrating, duidelijk instructie etiket en voldoende blusmiddel houdbaarheid.


BRANDBLUSSER THUIS VERPLICHT...

Een brandblusser voor thuis is niet verplicht echter wel aan te raden! In de webshop brandblussers voor thuis gevuld met brandblusspray welke voor blussen in meerdere brandklassen inzetbaar zijn. Feitelijk zijn het brandblussers met universeel blusmiddel. De verschillen tussen brandblussers onderling vinden we niet alleen in de prijs echter ook in vorstbestendigheid en blusmiddel houdbaarheid. Het blusmiddel in spraybrandblussers voor thuis heeft een houdbaarheid termijn van minimaal drie jaar en maximaal vier jaar. De brandblussers voor thuis met metalen cilinder bevatten blusmiddel met houdbaarheidstermijn van vijf jaar. Is de houdbaarheidstermijn van een brandblusser verstreken dan kunt u het beste een nieuwe brandblusser kopen. Dit omdat hervullen vaak duurder is dan het aanschaffen van een nieuwe brandblusser. Bij brand thuis is met een brandblusser niet alleen een brand te blussen. Is de brand te groot dan kunt u met brandblussers een vluchtweg verschaffen. Uw brandblusser voor thuis in de webshop met voordelige prijs bij BlusPunt Brandblussers online kopen..!