AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

BRANDBLUSSERS VOOR THUIS | WEBSHOP


Brandblusser voor thuis kopen? Webshop goedkope woningbrandblussers met Rijkskeurmerk en universeel blusmiddel voor blussen van woningbrand in meerdere brandklassen. In iedere woning bevinden zich brandbare materialen en vloeistoffen die bij het bereiken van een bepaalde temperatuur spontaan ontbranden. In de webshop woning brandblussers met metalen cilinder en onderhoudsvrije innovatieve sprayblussers voor aanbieding prijzen. De werking van sprayblussers is eenvoudig! Sprayknop indrukken en blussen... Spray brandblussers zijn licht in gewicht en hebben nagenoeg dezelfde blustijd als 6-liter schuimblussers. Waar brandblusser in woning ophangen? Beste plaats voor ophangen brandblussers thuis; keuken, bij meterkast, op zolder en overloop. Webshop brandblusser voor woning per iDEAL kopen.


Brandblusser woning brandklassen? Spray brandblussers in de webshop zijn ontworpen voor brandbestrijding in brandklassen A, B, F en elektriciteit tot 1000 volt. Dus veilig frituurvet, vlam-in-de-pan, hout, papier, textiel, terpentine en elektrische apparatuur in uw woning blussen. En dat voor zo'n lage prijs! Brand frituurpan met sprayblusser blussen is veiliger dan met een blusdeken. Voordeel van woning brandblusser spray is de onderhoud kosten besparing. Metalen brandblussers moeten onderhouden worden. Onderhoudsvrije sprayblussers niet. Bent u op zoek naar een brandblusser waarmee u indien noodzakelijk een in brand staande accu (oplaadbare fiets) veilig kunt blussen. Wij bieden echte accubrandblussers. In de webshop aanbiedingen vluchtladders en rookmelders


BRANDBLUSSER THUIS | BRANDKLASSEN ABF & ELEKTRISCHE APPARATUUR TOT 1000-VOLT | ONDERHOUDSVRIJ | NIET-VORSTVRIJ
BRANDBLUSSER THUIS | SCHUIMBLUSSER 2-LITER:
BRANDBLUSSER THUIS | SCHUIMBLUSSER 6-LITER:
BRANDBLUSSERS THUIS | ROOKMELDERS - HITTEMELDER - KOOLMONOXIDEMELDER | SUPERAANBIEDINGEN:
BRANDBLUSSERS THUIS | ROOKMELDERS KOPPELBAAR:
BRANDBLUSSER THUIS | BRANDVERTRAGENDE SPRAY:
BRANDBLUSSER THUIS | AUTOMATISCH WERKEND ZONDER 230V AANSLUITING | 24/7 BRANDPREVENTIE:
BRANDBLUSSER THUIS | WONING - APPARTEMENT VLUCHTLADDERS:

GOEDKOPE BRANDBLUSSER VOOR THUIS

Goedkope brandblusser voor thuis kopen? Bij BlusPunt goedkope brandblussers voor thuis van professionele kwaliteit online kopen. Onze brandblussers voor thuis hebben het Rijkskeurmerk dat inhoud dat alle soorten brandblussers in de webshop door officiële keuringsinstanties uitvoerig getest zijn. Voordat een brandblusser voor thuis op de Nederlandse markt gebracht mag worden dient deze verplicht aan de eisen binnen het Rijkskeurmerk te voldoen. Eisen die aan brandblussers voor thuis worden gesteld zijn gebruiksvriendelijk, blusrating, duidelijk instructie etiket en voldoende blusmiddel inhoud. Welke schuimblusser voor thuis? De beste brandblusser voor thuis is de schuimblusser. We adviseren deze brandblusser omdat je dan de meest voorkomende branden in huis kunt blussen. Voordeel van de schuimblusser is ook dat deze blusser relatief weinig schade achterlaat na het blussen. Een kleine schuimblusser is voldoende.


BRANDBLUSSER THUIS VERPLICHT...

Een brandblusser voor thuis is niet verplicht echter wel aan te raden! In de webshop brandblussers voor thuis gevuld met brandblusspray welke voor blussen in meerdere brandklassen inzetbaar zijn. Feitelijk zijn het brandblussers met universeel blusmiddel. De verschillen tussen brandblussers onderling vinden we niet alleen in de prijs echter ook in vorstbestendigheid en blusmiddel houdbaarheid. Het blusmiddel in spraybrandblussers voor thuis heeft een houdbaarheid termijn van minimaal drie jaar en maximaal vier jaar. De brandblussers voor thuis met metalen cilinder bevatten blusmiddel met houdbaarheidstermijn van vijf jaar. Is de houdbaarheidstermijn van een brandblusser verstreken dan kunt u het beste een nieuwe brandblusser kopen. Dit omdat hervullen vaak duurder is dan het aanschaffen van een nieuwe brandblusser. Bij brand thuis is met een brandblusser niet alleen een brand te blussen. Is de brand te groot dan kunt u met brandblussers een vluchtweg verschaffen. Uw brandblusser voor thuis in de webshop met voordelige prijs bij BlusPunt Brandblussers online kopen..!