BRANDBLUSSERS VOOR THUIS


Brandblusser voor thuis kopen? Webshop goedkope woningbrandblussers met Rijkskeurmerk en universeel blusmiddel voor blussen van woningbrand in meerdere brandklassen. In iedere woning bevinden zich brandbare materialen en vloeistoffen die bij het bereiken van een bepaalde temperatuur spontaan ontbranden. In de webshop woning brandblussers met metalen cilinder en onderhoudsvrije innovatieve sprayblussers voor aanbieding prijzen. De werking van sprayblussers is eenvoudig! Sprayknop indrukken en blussen... Spray brandblussers zijn licht in gewicht en hebben nagenoeg dezelfde blustijd als 6-liter schuimblussers. Waar brandblusser in woning ophangen? Beste plaats voor het plaatsen of nog beter ophangen van brandblussers thuis zijn in de keuken, bij de meterkast, op de zolder en op de overloop.


Brandblusser woonhuisbrandklassen? Spray brandblussers in de webshop zijn ontworpen ten behoeve van brandbestrijding in brandklassen ABF. Dus veilig frituurvet, vlam-in-de-pan, hout, papier, textiel, terpentine brand blussen. En dat voor deze lage prijs. Brandend frituurvet met sprayblusser blussen is veiliger dan met brandblusdeken omdat blusdekens door de NVWA niet als voldoende veilig worden beschouwd. Dit is gebleken nadat bij testen blusdekens zelf vlam vatten. Voordeel van sprayblussers is dat ze onderhoudsvrij zijn. Metalen brandblussers moeten onderhouden worden en onderhoudsvrije sprayblussers niet. Ook op zoek naar een brandblusser om lithiumaccu te blussen? In de webshop meerdere soorten lithium accubrandblussers voor zowel prive als zakelijk.


BRANDBLUSSER THUIS | SPRAYBLUSSER 600ML | BRANDKLASSEN ABF - ELEKTRISCHE APPARATUUR TOT 1000-VOLT
BRANDBLUSSER THUIS | SPRAYBLUSSER 750ML | BRANDKLASSEN ABF - ELEKTRISCHE APPARATUUR TOT 1000 VOLT
BRANDBLUSSER THUIS | SCHUIMBLUSSER 6-LITER:
WOONHUIS ALARMSYSTEEM | ROOK - CO - WATER | MAX. 50-MELDERS VIA WiFi 2.4GHz KOPPELBAAR | PUSHBERICHT OP GSM OVERAL TER WERELD
BRANDBLUSSERS THUIS | SOORTEN MELDERS WiFi 2.4GHz KOPPELBAAR | MET OPTIONELE BASIS UNIT PUSHBERICHT OP GSM OVERAL TER WERELD
BRANDBLUSSER THUIS | VLUCHTLADDERS

GOEDKOPE BRANDBLUSSER VOOR THUIS

Goedkope brandblusser voor thuis kopen? Bij BlusPunt goedkope brandblussers voor thuis van professionele kwaliteit online kopen. Onze brandblussers voor thuis hebben het Rijkskeurmerk dat inhoud dat alle soorten brandblussers in de webshop door officiële keuringsinstanties uitvoerig getest zijn. Voordat een brandblusser voor thuis op de Nederlandse markt gebracht mag worden dient deze verplicht aan de eisen binnen het Rijkskeurmerk te voldoen. Eisen die aan brandblussers voor thuis worden gesteld zijn gebruiksvriendelijk, blusrating, duidelijk instructie etiket en voldoende blusmiddel inhoud. Welke schuimblusser voor thuis? De beste brandblusser voor thuis is de schuimblusser. We adviseren deze brandblusser omdat je dan de meest voorkomende branden in huis kunt blussen. Voordeel van de schuimblusser is ook dat deze blusser relatief weinig schade achterlaat na het blussen. Een kleine schuimblusser is voldoende.


BRANDBLUSSER THUIS VERPLICHT...

Een brandblusser voor thuis is niet verplicht echter wel aan te raden! In de webshop brandblussers voor thuis gevuld met brandblusspray welke voor blussen in meerdere brandklassen inzetbaar zijn. Feitelijk zijn het brandblussers met universeel blusmiddel. De verschillen tussen brandblussers onderling vinden we niet alleen in de prijs echter ook in vorstbestendigheid en blusmiddel houdbaarheid. Het blusmiddel in spraybrandblussers voor thuis heeft een houdbaarheid termijn van minimaal drie jaar en maximaal vier jaar. De brandblussers voor thuis met metalen cilinder bevatten blusmiddel met houdbaarheidstermijn van vijf jaar. Is de houdbaarheidstermijn van een brandblusser verstreken dan kunt u het beste een nieuwe brandblusser kopen. Dit omdat hervullen vaak duurder is dan het aanschaffen van een nieuwe brandblusser. Bij brand thuis is met een brandblusser niet alleen een brand te blussen. Is de brand te groot dan kunt u met brandblussers een vluchtweg verschaffen. Uw brandblusser voor thuis in de webshop met voordelige prijs bij BlusPunt Brandblussers online kopen..!