AANTAL BRANDBLUSSERS PER M2


Welk aantal brandblussers in bedrijfsgebouwen? Het aantal blusapparaten dat minimaal in bedrijfsruimten in bedrijfspanden is voorgeschreven hangt af van de oppervlakte en gebruiksfunctie per ruimte. In bedrijfspanden geldt het voorschrift dat het aantal brandblussers voldoende moet zijn om een beginnende brand snel te kunnen blussen. In de webshop brandblussers met diverse soorten blusmiddelen. In bedrijfsruimten met temperaturen boven het vriespunt worden 6-liter schuimblussers door verzekering maatschappijen en Overheid vereist. De goedkoopste schuimblussers voor bedrijfsruimten koop je bij BlusPunt Brandblussers.


In de regel geldt in bedrijven per 100m2 één brandblusser met minimale inhoud van 6-liter-schuim met een minimum aantal brandblussers van twee blussers per verdieping. Worden er brandgevaarlijke werkzaamheden verricht of bepaalde stoffen bewaard dan geldt het minimum aantal brandblussers van drie per verdieping. Onderstaand in de aanbieding onderhoudsvrije spray brandblussers voor spectaculaire aanbieding prijs. Sprayblussers zijn aanvullend uitermate handig want hoe meer bluspunten des te beter. Sprayblussers hebben ondanks de kleine hoeveelheid blusmiddel een aanzienlijke lange blustijd en zijn net als 6-liter schuimblussers inzetbaar bij veilig blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur & installaties. In de webshop alle soorten brandblussers als poederblussers. CO2-blussers, accubrandblussers, sprayblussers, fluorvrije-blussers en automatische-blussers. Ook voordelig onderhoud blusmiddelen!


AANBIEDING SCHUIMBLUSSERS 6-LITER:
AANBIEDING SCHUIMBLUSSERS | ONDERHOUDSVRIJ:

VEREISTE BRANDBLUSSERS | PER CATEGORIE:

Onderstaand treft u per categorie de betreffende beschikbare brandblusser soorten. De ontwikkelingen in soorten brandblussers gaat momenteel snel omdat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen ten opzichte van voorheen een grote rol spelen. Zo zijn PFAS-vrije brandblussers in opkomst en bedrijven worden binnen een paar jaar zelfs verplicht oude schuimblussers voor PFAS vrije schuim brandblussers te vervangen. Wees er dus op tijd bij....!