ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

SAFECADDY | BHV RESPONDER


SAFECADDY, dé mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten. BlusPunt, importeur SAFECADDY voor Nederland en België biedt deze mobiele BHV veiligheidsoplossing voor bedrijven, instellingen en evenementen. Bestel uw SAFECADDY en selecteer in de webshop BHV en EHBO materialen die voor uw organisatie van toepassing zijn. De SAFECADDY is made in Germany en leverbaar in drie uitvoeringen. Til uw BHV-organisatie met een SAFECADDY nu naar een nog sneller reactie niveau. Uniek mobiel veiligheidssysteem voor directe hulpverlening bij ongevallen en brand. Vraag bij aankoop van meer dan één stuks om een offerte of neem voor informatie gerust even contact met de klantenservice op. 

safecaddy-nederland

SAFECADDY voor optimale bedrijfsveiligheid overal..! Met SAFECADDY bedrijfsveiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit plaats vindt. De verschillende SAFECADDY modellen zijn eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden. Deze mobiele BHV en EHBO veiligheid oplossing biedt zowel in bedrijven, instellingen als op bedrijfsterreinen uitkomst. Ook wanneer er binnen uw organisatie (brand)gevaarlijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Met de SAFECADDY toont u aan toezichthouders dat u voorziet in optimale calamiteiten preventie en repressie. Iedere SAFECADDY is met bedrijfsveiligheidartikelen naar wens met de voor uw organisatie noodzakelijke BHV, EHBO, blusdeken(s) en brandblusser(s) in te richten. Met de SAFECADDY kan de First Responder, de hulpverlener die qua kennis tussen de bhv-er en de beroepshulpverleners (brandweer en/of ambulance) staat zorgen voor een nog snellere inzet van hulpmiddelen tegen letsel en (brand)schade beperking bij calamiteiten binnen bedrijven, instellingen en organisaties.


SAFECADDY® UITVOERINGEN | ROBUUSTE MOBIELE VEILIGHEIDSOPLOSSING | BHV - EHBO - BRAND:

SAFECADDY® biedt verschillende uitbreiding opties om uw SAFECADDY('s) te personaliseren. Zo is het mogelijk om uw bedrijfslogo op de beschermhoes aan te brengen en om een opzetbord op de SAFECADDY te plaatsen. Vooral deze laatste optie biedt mogelijkheden..! Met het basis opzetbord (het perforatiebord met 8mm gaten) is speciaal ontwikkeld om eenvoudig veiligheidsartikelen op aan te brengen. Ook is het mogelijk om dit bord van magneetfolie te voorzien zodat de artikelen die op het bord zijn aangebracht door de donkere achtergrond goed opvallen. Geen artikelen aanbrengen echter een veiligheid instructie corona instructie en of vluchtwegplattegrond? Dat is mogelijk met het kliklijst informatiebord. SAFECADDY biedt diverse mogelijkheden voor elke branche.


SAFECADDY® | OPTIONELE ITEMS:

SAFECADDY® | FUNCTIONALITEIT:

SAFECADDY® en functionaliteit. De SAFECADDY is reeds dagelijks nationaal en internationaal in gebruik bij instanties en bedrijven. Het gemak om alle eerste hulpmiddelen nabij te hebben biedt levensreddende tijdwinst bij calamiteiten. Het is immers een mobiele veiligheidsoplossing ter preventie en repressie. Het ontwerp van de SAFECADDY uitvoeringen is zo geconstrueerd dat elk type eenvoudig te verrijden is. SAFECADDY Simply More Safety op iedere (werk)plek.


Behalve de kliklijst opzetmodule voor plattegrond en veiligheidsinstructie bieden wij ook het opzetbord met gaten patroon dat voorziet in flexibele montage van veiligheidsmiddelen. Het opzetbord kan van magnetische folie worden voorzien, heeft de afmeting van 70x35 cm (hxb), is gemaakt van 2,5 mm roestvrij staal en biedt randbescherming. De perforatie openingen zijn 8mm. Deze stabiele plaat is ook geschikt voor het monteren van bijvoorbeeld een draadloos standalone of koppelbaar branddetectie, inbraakdetectie en evacuatie alarmering systeem. Op dit moment wordt er hard gewerkt om deze optie van SAFECADDY met draadloos alarmsysteem (eventueel naar keuze met monitoring op afstand) te kunnen aanbieden (de foto volgt). Deze optie wordt conform reeds bestaande, bewezen en steeds doorontwikkelde techniek binnen enkele weken gelanceerd. Zowel de fabriek, importeurs en partners werken naar een zo flexibel mogelijk in te richten eindproduct voor de meest optimale gebruiksvriendelijke ervaring. Het SAFECADDY concept is ongeëvenaard in stabiliteit en functionaliteit.


SAFECADDY® | PRAKTIJK:

SAFECADDY® | TOEPASSINGEN:
- werkplaatsen - fabrieken - hotelketens
- bouwplaatsen - winkelcentra - olieraffinaderijen
- havens / vliegvelden / circuits - scheepswerven - stadions / scholen
- zwembaden / sporthallen - beursgebouwen - datacenters / cybercenters
- ziekenhuizen / instellingen - detentie inrichtingen - bij evenementen / exposities
- distributiecentra / warehouses - terminals / remises / perrons - vakantieparken / attractieparken

SAFECADDY® | OPTIMALE BEDRIJFSVEILIGHEID:

SAFECADDY® voor optimale bedrijfsveiligheid bij NLR. Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere Safecaddy's aangekocht. Met de mobiele SAFECADDY hebben medewerkers en cursisten van de RAPS (Drone) opleiding middelen voor BHV/EHBO en gereedschap binnen handbereik. De SAFECADDY's bevatten meerdere afsluitbare opbergvakken die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kunnen er behalve BHV/EHBO-artikelen ook batterijen lampen, gereedschappen hulpmiddelen en specifieke onderdelen in de draadkorf en of opbergboxen van iedere SAFECADDY® veilig opgeborgen worden.