AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSERS GASTRUIMTEN | HORECABEDRIJVEN


Brandblussers gastruimten, eetzaal en wachtruimten Horeca. In ruimten waar de bezoekers van Horecabedrijven verblijven dient ook aan brandpreventie regelgeving te worden voldaan. Volgens het Bouwbesluit dienen er brandblussers met een inhoud van minimaal 6-liter schuim in de entree, wachtruimte en eetzaal aanwezig te zijn. Alternatief blusmiddel dan brandblussers is de vast brandslanghaspels met voldoende brandslanglengte. In onze webwinkel nu ook de onderhoudsarme sproeischuimblusser voor in bezoekersruimten van hotels, restaurants, café, pizzeria, grillrooms, lunchrooms en gastruimten van overige eetgelegenheden..! In de webshop ook brandblussers voor in de  keuken-thuis en speciale vetbrandblussers voor Horecakeukens voordelig online kopen.


Wij bieden verschillende brandblussers voor gastverblijven. De schuimblussers met 6-liter inhoud zijn vereist in publieke ruimten van hotel, restaurant, café en kantines van bedrijven, instellingen en openbare gebouwen. Behalve schuimblussers met 6-liter inhoud bieden wij ook voor kleine gastverblijven kleinere en goedkopere sprayblussers met universeel blusmiddel geschikt voor blussen op hout, papier, textiel, frituurvet, bakolie en apparatuur onder spanning. Voor de grotere gastverblijven bieden wij ook goedkope brandslanghaspels, verbanddozen en een grote diversiteit aan gevaar, ehbo en vluchtweg pictogrammen. Goedkope brandblussers en veiligheidsmiddelen voor gastverblijven eenvoudig bestellen en veilig per iDEAL afrekenen. Neem voor advies gerust contact op.


BRANDBLUSSERS GASTVERBLIJVEN | SCHUIMBLUSSERS 6-LITER | CONFORM BOUWBESLUIT - GEBRUIKSFUNCTIE:
BRANDBLUSSERS GASTVERBLIJVEN | UNIVERSEEL | THT 3 - 4 JAAR | ONDERHOUDSVRIJ | BRANDKLASSE A - B - F - ELEKTRA:
BRANDBLUSSERS GASTVERBLIJVEN | LOCATIE - BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:
PLEISTERS & VERBANDKOFFERS:

Behalve brandblussers voor gastverblijven bij BlusPunt ook voordelig blusmiddelen voor particuliere keuken en professionele grootkeuken online kopen. Ieder individu weet inmiddels wel dat brandend vet of brandende olie nooit met water geblust mag worden. Om een vet of olie brand veilig te blussen zijn speciale keukenbrandblussers ontworpen. Deze keukenblusapparaten kunnen we onderverdelen in de kostbare speciale vetblusser met wet-chemical blusmiddel en de meest verkochte voordeligere koolzuurgasblusser-5-kilogram. In de webshop vetbrandblussers eenvoudig bestellen en veilig per IDeal betalen.