ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

COMPOSIET BRANDBLUSSERS | SCHUIM & POEDER | ZELF TE CONTROLEREN


BlusPunt composiet brandblussers! Brandblussers met metalen cilinder bestaan reeds decennia echter bieden wij in de webshop composiet poederblussers en composiet schuimblussers met kevlar drukhouder. Composiet brandblussers zijn onderhoudsarm en voordelig in onderhoud. Kosten keuren brandblussers besparen? Onderhoudsarme composiet brandblussers hebben slechts visuele controle nodig die u zelf kunt uitvoeren. Tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud kosten! Dus in het 5e en 15e jaar na productie datum geen hervulkosten. Composiet brandblussers zijn lichter in gewicht dan metalen brandblusapparaten. Ze zijn ook stootvast krasvast, licht in gewicht en UV bestendig. Bestel composiet brandblussers online met 10 jaar garantie in de webshop bij BlusPunt!


Onderhoud composiet brandblussers. Controle composiet brandblussers volgens de NEN2559 richtlijn. Periodiek controleren van composiet brandblussers is tien jaar lang door uzelf uit te voeren. Composiet brandblussers zijn volgens Europees EN3-7 voorschrift ontworpen en hebben Rijkskeurmerk, MED en de CE. BlusPunt brandblussers biedt composiet brandblussers voor lage prijzen met gratis verzenden van 6/9 kilo poeder en 6/9 liter composiet blussers! In de webshop ook voordelige nieuwe metalen brandblussers met poeder, schuim, koolzuurgas, spray en vet blusmiddel. Wij hanteren goedkope tarieven voor het periodiek onderhoud alle soorten draagbare brandblussers en vaste of verrijdbare brandslanghaspels. Neem contact op.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | SCHUIMBLUSSERS 2 - 6 - 9 LITER | SPROEISCHUIM | BRANDKLASSEN A - B - ELEKTRA:

COMPOSIET BRANDBLUSSERS | POEDERBLUSSERS 2 - 6 - 9 KILO | ABC POEDER | BRANDKLASSEN: A - B - C - ELEKTRA:

De composiet poeder en composiet schuim brandblusser met 2-kilo poeder en 2-liter schuim zijn nieuwe composiet brandblusapparaten in de webwinkel. Deze soorten composiet blusapparaten bieden uitkomst in kleine compartimenten zoals in de auto, boot, keukenkast, bureaula, tractor, enz. Het ontwerp van dit model composiet blussers heeft geen grote verschillen t.o.v. composiet brandblustoestellen met grotere blusmiddel inhoud. Het ABC bluspoeder en AFFF blusschuim zijn exact hetzelfde. Verschillend zijn wel de brandblusser montagebeugel, om de kleine poederblusser en schuimblusser naar keuze verticaal of horizontaal te monteren, en de manometer. Advies en informatie composiet brandblusapparaten en bijbehorende pictogrammen? Neem gerust contact op.COMPOSIET BRANDBLUSSER ACCESSIORES | BRANDBLUSSER LOCATIE BORDEN:

COMPOSIET BRANDBLUSSER 6-LITER SCHUIM - 6-KILO-POEDER | BRANDBLUSSERBOX:

De brandblusser composiet 6-liter en 6-kilo zijn de meest verkochte composiet brandblusapparaten omdat bedrijven en organisaties met deze inhoud aan blusmiddel aan de eisen binnen het Bouwbesluit voldoen. In bepaalde gevallen is het nodig een brandblusser tegen de nadelige weersinvloeden te beschermen. Op de afbeelding hiernaast hebben wij de afmetingen van zowel de composiet schuim-6-liter als poeder-6-kilo vermeldt. Zo is snel te achterhalen dat de brandblusserbox met transparant ruit venster (rechts hierboven) qua grootte geschikt is voor het veilig opbergen van de 6-liter composiet blusser of 6-kilo-poeder blusser. Door op de afbeelding rechts te klikken wordt deze uitvergroot. Deze soorten brandblussers zijn innoverende brandblussers waarmee u kunt besparen op de onderhoud kosten.