SPRINKLERBLUSSERS | AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS MET BLUSGAS


Sprinklerblussers met onschadelijk blusgas! Werking zonder stroomvoorziening en onderhoudsvrij! Nieuwe sprinklerblussers om brand compacte ruimten en kasten met kostbare ICT, PLC, INFRA en spanning apparatuur automatisch te blussen. Investeren in sprinklerblussers is laag vergeleken met complete blussystemen. Het Novec blusgas in onze sprinklerblussers milieuvriendelijk (door korte atmosferische levensduur) en veilig voor personen. Met sprinklerblussers worden bedrijfsonderbrekingen tot een minimum beperkt. Waar onderhoudsvrije sprinklerblusser ophangen? Overal in besloten ruimten, kasten en compartimenten zoals verdeelkast, besturingskast, serverkast, patchkast, meterkast, UPS, stroomverdeelkast, verkeersregelinstallatie en overige compartimenten. De meest goedkope innovatieve sprinklerblussers met blusgas koop je veilig online bij BlusPunt Brandblussers.


De sprinklerblussers zijn standalone brandblussers met volledig automatische werking. De levensduur van deze soorten automatische brandblussers is tien jaar. Sprinklerblussers zijn met verschillende temperatuur range verkrijgbaar zodat u voor uw toepassing de juiste kunt kopen. Wij adviseren om tot de juiste aankoop te komen om de temperatuur, in de behuizing waar u de sprinklerblusser(s) gaat ophangen of monteren, vooraf meet. In de webshop bieden wij de automatische sprinklerblussers exclusief en inclusief doormeld (contact). Uw huisinstallateur kent de mogelijkheden voor het realiseren van doormelding bij brand. Wij adviseren om bij aankoop van grotere aantallen sprinklerblussers eerst èèn set te bestellen zodat u met deze soorten brandblussers bekend raakt. Neem voor aanvullende informatie en advies over onze unieke automatische sprinklerblussers met Novec blusgas gerust contact met de klantenservice op.


AUTOMATISCHE SPRINKLERBLUSSERS | EXCLUSIEF DOORMELDCONTACT | NOVEC BLUSGAS:
AUTOMATISCHE SPRINKLERBLUSSERS | INCLUSIEF DOORMELDCONTACT | NOVEC BLUSGAS:

AUTOMATISCHE SPRINKLERBLUSSERS | BRON BRANDBESTRIJDING:

Sprinklerblussers voor bron brandbestrijding. Serverkasten datacenters, computerruimten en cybercenters bevatten steeds meer apparatuur. Servers worden steeds compacter, dus passen er meer servers in serverkasten en serverracks. De stroomvoorziening, data en serverapparatuur in computerruimtes zijn voor bedrijven de lifeline. Het beste blusmiddel om brand computerruimte te blussen is Novec. Voor het tegen brand beveiligen van patchkasten en serverkasten (server cabinet enclosures) bieden Novec sprinklerblussers uitkomst. Brandblussers met meegeleverde ophangbeugel eenvoudig te monteren en bij wijziging computerruimte indeling altijd verplaatsbaar. Voordeel van Novec blusgas in serverkasten, besturingskasten en verdeelkasten is dat het met een lage blusdruk brand in seconden blust, zonder schade terwijl er slechts een lage concentratie nodig is om een brand effectief te blussen. Bij BlusPunt Brandblussers online de voordeligste Novec automatische blusgas sprinklerblussers voor automatisch blussen van in brand staande apparatuur in (groepen)kastbehuizingen kopen.


AUTOMATISCHE SPRINKLERBLUSSERS | ENKELE TOEPASSINGEN: