BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VAN A-MERK KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

ARAMIDE BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Aramide-brandblusser? Nieuwe soorten brandblussers van Aramide voor bedrijven, instellingen en organisaties..! Webshop aanbieding Aramide-brandblussers met AFFF schuim en ABC poeder blusmiddelen. De Aramide brandblusapparaten zijn duurzaam, onderhoudsvrij, stootvast, krasvast, lichtgewicht, hebben een kevlar drukhouder en HDPE kunststof cilinder met 10-jaar levensduur. Schuimblussers onder deze soorten blustoestellen bevatten AFFF sproeischuim blusmiddel. AFFF staat voor Aqua Fluid Film Foam dat bij blussen voor beter afdekkende film zorgt om herontsteking van de brand te bemoeilijken. Helaas zijn Aramide schuimblussers (ook wel composiet) schuimblussers nog niet met FPAS-vrij-schuim verkrijgbaar. 


ARAMIDE BRANDBLUSSERS

Aramide-brandblussers zijn in gewicht lichter dan stalen brandblussers en uitgerust met kunststof cilinder die niet kan beschadigen en ook niet meer zomaar door onderhoudsbedrijven kan worden afgekeurd. De drukhouder is van kevlar, zeer stevig materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Elke Aramide-brandblusser is een erkende brandblusser met Rijkskeurmerk. Het zijn doorontwikkelde brandblussers ideaal in ruimten van bedrijven, instellingen winkels en vereniging. Betrouwbare brandblussers ontworpen en geconstrueerd volgens ontwerp en constructie normen: EN3-7, MED-keur en CE-markering. Aramide-brandblussers in de webshop zijn schuimblussers en poederblussers die tegen een stoot kunnen..! Aramide-brandblussers worden ook composiet brandblussers genoemd, dit zijn feitelijk dezelfde soorten brandblussers. Aramide vezel wordt ook in brandwerende brandweerpakken verwerkt. Het enige nadeel is dat deze brandblussers niet voor ieder budget toereikend zijn. Hierom bieden wij ook in de shop de goedkoopste schuimblussers en poederblussers.


ARAMIDE BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | SPROEISCHUIM | BRANDKLASSEN A - B
ARAMIDE BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | ABC POEDER | BRANDKLASSEN A - B - C
ARAMIDE BRANDBLUSSERS | PICTOGRAMMEN:

ARAMIDE BRANDBLUSSERS

De Aramide-brandblusser is de meest robuuste hand brandblusser. Brandblussers voor binnen en buiten, leverbaar met schuim of poeder vulling. Prijzen van de Aramide handbrandblussers zijn hoger dan prijzen van metalen schuim- en poederblussers. De Aramide brandblussers zijn van kwalitatief beter materiaal vervaardigd. Zo is de buitenmantel van de elke Aramide brandblusser cilinder van sterk HDPE kunststof waardoor deze krasvast, stootvast en lichtgewicht is. Omdat de bluscilinder van roestvrij materiaal is kan deze niet roesten waardoor deze soorten brandblussers ook voor inzet buiten geschikt zijn..!ARAMIDE BRANDBLUSSERS | BLUSMIDDEL

Het brandblusmiddel in Aramide-brandblussers bevindt zich, net zoals bij draagbare stalen brandblussers, in een continue onder een bepaalde druk staande bluscilinder. Aramide blussers zijn duurzame brandblussers die niet door de eerste beste beschadiging afgekeurd worden. Met corrosie werende onderdelen zoals het RVS handvat, messing afsluiter en zeer handige borgpen draai-ontgrendeling biedt de Aramide blusser vele voordelen, gemak en kostenbesparing... Een draagbare brandblusser mag wettelijk maximaal 20-jaar dienst doen, deze maximale inzettermijn geldt voor alle soorten brandblustoestellen.