BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VAN A-MERK KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSERCONTROLE DRENTHE & OMGEVING


BRANDBLUSSERCONTROLE DRENTHE

Brandblussercontrole Drenthe of omgeving? De brandblussercontrole dient periodiek te geschieden. BlusPunt Brandblussers biedt  voordelige brandblussercontrole bij bedrijven en particulieren Drenthe. Controleren van blusmiddelen in andere provincie? Neem contact op. Prijzen voor het controleren van brandblussers en brandslanghaspels is bij ons inclusief verzegeling en controlesticker. Bij uitgebreide controle brandblussers wordt de prijs vooraf besproken zodat kosten vooraf bekend zijn. Zo kunt u overwegen of het bij uitgebreid onderhoud (NEN2559) voordeliger is om oude brandblussers te hervullen of vervangen. In de webshop brandblussers voor aanbieding prijzen. Ook onderhoudsvrije sprayblussers en logboek voor BHV, EHBO, RI&E en rapportages brandblussercontrole.


BRANDSLANGHASPELCONTROLE DRENTHE

Brandslanghaspelcontrole Drenthe? Controleren en onderhouden van brandslanghaspels dient jaarlijks volgens EN-671-3 te gebeuren. Wij onderhouden, controleren en keuren brandslanghaspels in Drenthe en omgeving. Veelal krijgen wij de vraag of het keuren van brandslanghaspels jaar;ijks verplicht is. De jaarlijkse keuring van brandslanghaspels is verplicht. Dit dient om de brandslanghaspel gebruiksklaar te houden en ook met het oog op legionellapreventie. De brandslang dient jaarlijks goed doorgespoeld te worden om legionella te voorkomen. Behalve visuele controle worden onderdelen als haspelbladen, lagers, brandslang, kranen en straalpijp op defecten, lekkages en afwijkingen gecontroleerd. Ook wordt de wateropbrengst per minuut gecontroleerd. In de webshop brandslanghaspels en brandslanghaspel onderdelen.


FORMULIER PRIJSAANVRAAG


BRANDBLUSSERS HERVULLEN DRENTHE ( UITGEBREID ONDERHOUD )

Brandblussers hervullen Drenthe? Wat kost hervullen brandblusser? En wat zijn de kosten voor een nieuwe brandblusser? Het is vrij onduidelijk wanneer en vooral waarom een brandblusser voor hervullen in aanmerking komt. Onderaan deze pagina hebben wij voor u het vrij te downloaden document toegevoegd. Hierin staan de tijdspaden voor periodiek hervullen (uitgebreid onderhoud) van alle soorten brandblussers. Neem voor advies of informatie contact op. Vaak is het goedkoper om voor een te hervullen brandblusser een nieuwe brandblusser te kopen. Bij ons de goedkoopste brandblussers kopen. Brandblussers voor bedrijven, organisaties, instellingen voor aanbieding prijzen. Check de op te volgen frequentie voor keuren van blusmiddelen met brandverzekering. Mogelijk wordt jaarlijkse controle in de polis voorgeschreven. Offerte keuren brandblussers? Wij maken voor u graag een maatwerk prijs voor de brandblussercontrole.


TOELICHTING WANNEER INHOUD BRANDBLUSSERS VERVANGEN
Wanneer brandblussers hervullen
Afbeelding – 606,0 KB