AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

BRANDBLUSSER BESCHERMKASTEN


Brandblusser beschermkast van ABS kunstof of metaal. Een brandblusserkast beschermt de brandblusser tegen de invloeden van het weer, steenslag en ook UV straling. In de webwinkel brandblusser beschermkasten voor het onderbrengen van 6/9-liter-schuimblusser, 6/9/12-poederblusser of 12-kg poeder of 5-kg Co2 brandblusser. Deze brandblusser beschermkasten zijn stuk voor stuk eenvoudig aan een muur, een paal of andere constructie op te hangen. Aanbieding brandblusser beschermkasten voor beschermen van brandblussers op bedrijfsterreinen, aan voertuigen, bij een benzinestation, in een jachthaven of overige toepassing. In de webshop Rijkskeurmerk goedgekeurde brandblussers met bijvoorbeeld 6-kilo-poeder en 6-liter-schuim inhoud voor aanbieding prijzen.


BRANDBLUSSER BESCHERMKASTEN:
AFDEKHOES BRANDBLUSSER:

AANBIEDING BRANDBLUSSERS & VEILIGHEIDSARTIKELEN:

LAGE VERZENDKOSTEN BRANDBLUSSERS | v.a. € 5,75

Webshop brandblussers met lage verzendkosten online bestellen en veilig via iDEAL betalen bij BlusPunt Brandblussers. Onze medewerkers staan u graag bij door het verstrekken van advies over hoeveel brandblussers en welke brandblussers u minimaal nodig heeft. De voorschriften vanuit het Bouwbesluit, voor welke soorten brandblussers en het aantal benodigde brandblussers in bedrijven, winkels en overige gebouwen, zijn leidend. Zo bent u er zeker van dat er aan de eisen van de controlerende instanties wordt voldaan. Offerte brandblussers? Neem voor brandblusser advies gerust contact op, wij zijn u graag van dienst.


BRANDBLUSSERS EN VEILIGHEIDSARTIKELEN | VEILIG PER IDEAL BETALEN

Brandblusser per iDEAL betalen! Dat is in onze brandblusser winkel zeer eenvoudig. Nadat u de te bestellen artikelen in de winkelwagen heeft geplaatst kunt u uw adresgegevens en indien nodig een afwijkend bezorgadres invullen. Vervolgens wordt u gevraagd welke verzendmethode, afleveradres en betaalwijze u wenst. In de iDEAL betaling selecteert u uw bank en bevestigt de betaling. Online per IDeal brandblussers in de shop betalen geschiedt via veilig de beveiligde betaalverbinding. U hoeft de deur niet meer uit! Behalve via de computer is het ook mogelijk om brandblussers en veiligheidsartikelen via "iDEAL mobiel" te betalen voor als u de mobiel bankieren-app van uw bank op tablet of smartphone heeft geïnstalleerd. Brandblussers per IDEAL betalen, wel zo veilig..!