KEURMERK BRANDBLUSSERS SCHEEPVAART


Keurmerk brandblussers scheepvaart. Brandblussers aan boord van boten in de scheepvaart dienen het MED keurmerk te bevatten. MED is: Marine Equipment Directive. MED keurmerk geeft aan dat de brandblusser voldoet aan de richtlijnen binnen de beroeps scheepvaart. Het MED keurmerk is op brandblussers te herkennen aan de hand van het stuurwiel symbool. Een brandblusser die het MED keurmerk bevat voldoet aan de eisen voor brandblussers in de scheepvaart. Eisen die de MED richtlijn aan brandblussers stelt zijn eisen welke brandblussers beschermen tegen de extreme invloeden op zee. De onderhoudsarme brandblussers voldoen hieraan.


Zeeschepen hebben voor de persoonlijke veiligheid kritisch belangrijke tegen brand te beschermen apparatuur aan boord. De Marine Equipment Directive eist mede hierom dat brandblussers een typekeuring volgens NEN-EN3 door een geaccrediteerd keuring laboratorium hebben ondergaan en zijn ontworpen en gefabriceerd conform de Pressurized Equipment Directive 97/23/EU ( PED ). Brandblussers welke voldoen aan MED zijn dus voorzien van MED stuurwiel symbool. Het MED stuurwieltje is in feite een CE markering echter speciaal voor de MED. Onze onderhoudsarme brandblussers voldoen prima aan de regels voor brandpreventie op zee. Onderhoudsarme brandblussers, schuimblussers en poederblussers worden met CE, MED keur en Rijkskeurmerk geleverd. 


ONDERHOUDSARME BRANDBLUSSERS:

Onderhoudsarme blussers. Online kopen in 6/9 liter schuimblusser of 6/9 kilo poederblusser. Met onderhoudsarme blussers 10 jaar lang geen kosten uitgebreid brandblusser onderhoud. Dus geen dure brandblusser hervulling. Brandblussers zonder onderhoud enkel optische controle. Onderhoudsvrije blussers zijn kwalitatief betere brandblussers dan metalen blussers. Onderhoudsvrije-blussers zijn lichter dan metalen brandblussers, zijn stootvast en krasvast en roesten niet. Prima en robuuste brandblusser aan boord van schepen.