AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER VOERTUIGCABINE | WEBSHOP


Brandblusser voertuigcabine kopen? Goedkope brandblussers voor voertuigcabines van voertuigen in het openbaar vervoer en personenvervoer wegverkeer. Met sprayblussers effectief brandblussen in voertuigen. De kleine brandblusser voor voertuigen in de transportsector met verrassend groot blusvermogen. Spray brandblussers zijn erkende brandblussers en hebben eenzelfde blustijd als 6-liter-schuimblussers. Welke brandblusser in voertuigcabines de beste brandblusser? In cabines van voertuigen als streekbussen, stadsbus, metro, trein, bedrijfsbus en andere cabines van overige voertuigen zijn sprayblussers en stalen-schuim blussers de beste brandblussers. Neem voor informatie over de keuringsvrije en onderhoudsvrije-sprayblussers contact op.


Goedkope brandblussers voor voertuigcabines! In Nederland rijden enorm veel verschillende voertuigen met een dichte voertuigcabine. Omdat elke cabine elektrische bedradingen en elektrisch gestuurde componenten bevat is het zaak om een brandblusser in de voertuigcabine  te hebben. Zo is een cabinebrand direct te blussen en is overmatige brandschade te beperken. Bij BlusPunt Brandblussers nu ook voordelig onderhoud aan blusmiddelen zoals brandblussers en vaste brandslanghaspels. Wist u dat er bij brand in bekabelingen en elektronica componenten giftige gassen vrijkomen welke dodelijk kunnen zijn? Zorg dat u in uw voertuigcabine op brand bent voorbereid. Ophangen van brandblussers in voertuigcabines zeer eenvoudig met de nieuwe lichtgewicht sprayblussers.


BRANDBLUSSER VOERTUIGCABINE | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSERS VOERTUIGCABINES | VEILIGHEIDSARTIKELEN:

BRANDBLUSSER VOERTUIGCABINE

Een sprayblusser in de voertuigcabine is aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand tijdens het rijdn uitbreekt. Behalve paniek is de gevolgschade aan boord niet snel te herstellen. En dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom een of meerdere sprayblussers in de cabine van uw voertuig(en). Een sprayblusser past meestal wel in het deurvak, stoelvak, dashboardkast en of in een laadruimte. Sprayblussers zijn fraaie goedkope en snel inzetbare brandblussers, ook bij brand in de motorruimte. Neem voor informatie over sprayblussers en het benodigde aantal contact op.