AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER PERSONENVERVOER


Brandblussers personenvervoer voertuigen! Goedkope spray brandblussers voor cabines van personenvervoer voertuigen. Sprayblussers, soorten brandblussers met varierende bluscapaciteit en bediening voor effectief blussen in personenvervoer voertuigen. Sprayblussers zijn handzame onderhoudsvrije brandblussers voor brandpreventie aan boord van voertuigen. Lichtgewicht spray schuimblussers voor lage prijs ook geschikt voor blussen van brand bij verschillende temperaturen onder nul. Spray brandblussers zijn goedkope brandblussers met Rijkskeurmerk voor onder andere personenvervoer voertuigen.


Gebruiksfunctie brandveiligheid personenvervoer. Niet alleen in gebouwen met bijeenkomstfunctie gelden voorschriften voor brandblussers met minimale inhoud. Kortsluiting en ongelukken aan boord van personenvervoer voertuigen als touringcar, stadsbus, tram, trein, metro, streekvervoer, taxivoertuigen zijn vaak de oorzaken dat er brand in een voertuig optreedt. Ook berichten de media ons regelmatig dat de motorruimte van een touringcar in brand was geraakt. Met juiste brandblussers kunt u brandschade beperken. Koop geen poeder brandblussers voor brandpreventie in personenvervoer voertuigen. Bij blussen met poeder in voertuigen ontstaat grote gevolgschade waarbij u voor forse reiniging kosten komt te staan. Beste brandblussers voertuigen personenvervoer bedrijven en openbaar (trein, tram, bus) vervoermaatschappijen zijn sprayblussers en stalen-schuimblussers. In de winkel ook brandblusser ophangbeugels en brandblusserkasten voor het monteren van brandblussers in en aan personenvervoer voertuigen. Neem voor extra informatie gerust contact met ons op.


BRANDBLUSSER PERSONENVERVOER | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSERS:
BRANDBLUSSERS PERSONENVERVOER | SCHUIM 2-LITER:
BRANDBLUSSERS PERSONENVERVOER | VEILIGHEIDSARTIKELEN:

BRANDBLUSSER PERSONENVERVOER

Een brandblusser in personenvervoer voertuigen is onmisbaar. Het zal maar gebeuren dat er brand in de motorruimte of in de cabine ontstaat. Na brand aan boord van personenvervoer voertuigen is de daaruit voortkomende brandschade meestal niet snel herstelbaar. En dat terwijl het personenvervoerbedrijf niet zonder het betreffende voertuig kan. Plaats hierom sprayblussers in voertuigen van personenvervoerbedrijven. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak het stoelvak, dashboardkast en of laadruimte. Sprayblussers zijn vooral goedkoop, snel inzetbaar en onderhoudsvrij. Dus vriendelijk in gebruik en de kosten..!