AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER BESTELAUTO | WEBSHOP


Brandblusser bestelauto kopen? Webshop brandblussers bestelauto, goedkoop en met Rijkskeurmerk! In Nederland zijn eigenaren van een bestelauto verplicht om een goedgekeurde brandblusser aan boord te hebben. Ook in het buitenland is het verplicht een brandblusser in uw bestelauto te hebben. Dit geldt in België, Polen, Spanje, Duitsland Frankrijk, enz. In de webshop goedkope schuim, poeder en spray brandblussers voor bestelvoertuigen en bestelbussen voor lage prijzen..! Vanuit de verzekering en conform VCA voorschriften kan het zijn dat er behalve een brandblussers met schuim of poeder ook een autoverbanddoos in uw bestelauto('s) wordt vereist. Goedkope brandblussers en verbanddozen bestelauto..!


Een brandblusser voor bestelauto kopen is net even anders dan voor een particuliere autobezitter. Bedrijven worden vanuit de verzekering en of VCA regels veelal verplicht om een brandblusser aan boord van bedrijfsvoertuigen te hebben. Heeft u als bedrijf meerdere aantallen brandblusapparaten voor aan boord van uw bedrijfsvoertuigen nodig? Neemt u dan gerust even contact met ons op zodat wij voor u een maatwerk brandblusser aanbieding kunnen maken.


BRANDBLUSSER BESTELAUTO | SPRAY SCHUIMBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
VERBANDKOFFER BESTELAUTO | AANVULLENDE ARTIKELEN:
VCA BRANDBLUSSER & VERBANDTROMMEL PAKKETTEN:

BRANDBLUSSER BESTELAUTO

Een brandblusser in de auto is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in uw bestelauto ontstaat. Na brand in een bestelvoertuig is de hier uit voortvloeiende brandschade meestal niet te herstellen. En dat terwijl niemand, ook ondernemers niet, zonder auto kan. Plaats hierom een sprayblusser in uw bestelvoertuig. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje of laadruimte. Sprayblussers zijn goedkoop en snel inzetbaar, ook bij een autobrand. Aantal autobranden neemt vooral in de zomer toe omdat dan oververhitting op de loer ligt. Dit geldt voor alle bedrijfsvoertuigen en niet alleen voor bepaalde bedrijfsvoertuigen. In bedrijfsvoertuigen zijn brandblussers zelfs verplicht. Neem bij vragen over brandblussers contact op.