AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

SPROEISCHUIMBLUSSERS | WEBSHOP


Sproeischuimblussers? Webshop sproeischuimblussers goedkoop kopen! Goedkope sproeischuimblussers met het Rijkskeurmerk eenvoudig online bestellen en per iDEAL betalen. Kosten keuren sproeischuimblusser besparen? Webwinkel innovatieve schuim brandblussers. Zo ook de bijna geheel onderhoudsarme sproeischuimblussers met slechts periodieke visuele controle. Soorten sproeischuimblussers die 10 jaar lang geen uitgebreid onderhoud nodig hebben. Dus in 5e en 15e jaar na productiedatum geen kosten voor hervullen, alleen in 10e jaar na productie. Vereiste brandblussers in bedrijven zijn 6-liter-sproeischuimblussers.


ONDERHOUD SPROEISCHUIMBLUSSERS:

Goedkope sproeischuimblussers! Onderhoud sproeischuimblussers volgens NEN2559 jaarlijks. De controle van de onderhoudsarme sproeischuimblussers is voordeliger dan die van metalen schuimblussers. Wij kennen brandblusser onderhoud voorschriften door en door. Adequaat onderhoud aan schuimblussers is voor een betrouwbare werking van groot belang. Sproeischuimblussers in de webwinkel zijn erkende brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijven. In de regel worden sproeischuimblussers ook gewoon schuimblussers of AFFF brandblussers genoemd. AFFF is een beter geconcentreerd blusschuim dat effectief in de kern van vaste stof ( hout, papier, textiel ) branden binnendringt en de brand afdekt en verstikt. Goedkope sproeischuimblusser kopen doe je bij BlusPunt Brandblussers. In de brandblusser webshop sproeischuimblusser met 2, 6 en 9 liter inhoud tegen voordelige prijzen kopen. De onderhoudsarme sproeischuim brandblusser is met 6 liter inhoud is in de aanbieding. Neem voorinformatie over de verschillende soorten sproeischuimblussers gerust contact op.


SPROEISCHUIMBLUSSERS | BRANDKLASSEN A-B | 2-LITER:
SPROEISCHUIMBLUSSERS | BRANDKLASSEN A-B | 6-LITER:
SPROEISCHUIMBLUSSERS | BRANDKLASSEN A-B | 9-LITER:
SPROEISCHUIMBLUSSERS | BRANDBLUSSER LOCATIE - BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:

WANNEER SPROEISCHUIMBLUSSER KOPEN?

Waar sproeischuimblusser ophangen? Voor het blussen van brand binnen is de sproeischuimblusser de beste keuze. De sproeischuimblussers in de webshop zijn ontworpen voor blussen in brandklassen A en B. Ten opzichte van poederblussers veroorzaken sproeischuimblussers minimale blusschade. U kunt met de sproeischuimblusser uiterst gericht blussen waarna de ruimte snel weer in gebruik genomen kan worden. In de webshop sproeischuimblussers die ook voor het blussen op elektrische apparatuur en installaties tot 1000 volt geschikt zijn. Door de speciale sproeier is de blusstraal namelijk niet elektrisch geleidend.


WELKE BRANDKLASSEN SPROEISCHUIMBLUSSER?

Elke sproeischuimblusser is geschikt voor het blussen van vaste stoffen (brandklasse A - hout - papier - textiel). Ook is iedere sproeischuimblusser geschikt om branden in de categorie brandklasse B te blussen ( vloeistofbranden - benzine - olie).  BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop sproeischuimblussers die ook in brandklasse-F (vetbranden) inzetbaar zijn. Het sproeischuim blusmiddel in brandklasse-F sproeischuimblussers heeft een zeer efficiënte indringende en afdekkende werking waarmee herontsteking van de brand wordt voorkomen. In de webshop 2 en 6 liter sproeischuimblussers voor brandklasse-F branden. 


WERKING SPROEISCHUIMBLUSSER?

Sproeischuimblussers zijn met water en schuimvormend middel (SVM) gevuld. De werking van sproeischuim blusschuim berust op afdekken van de brand. De brand zal door zuurstof tekort doven omdat er geen zuurstof meer tot de brand kan komen. Omdat het blusmiddel tevens de temperatuur in de brand omlaag brengt wordt een brand door de veelzijdige werking van het blusmiddel tot stoppen gebracht. De meeste sproeischuimblussers bevatten het AFFF blusmiddel. AFFF blusmiddel is een doorontwikkeld blusschuim. In combinatie met de speciale sproeinozzle word de blusstraal kortstondig onderbroken waardoor er een blusnevel ontstaat die geen elektrische spanning geleidt. Met sproeischuimblusser met een inhoud van 6-liter of meer inhoud voldoet u aan de vereisten in het Bouwbesluit. De sproeischuimblussers in de webshop zijn uitermate geschikt voor ophangen in bedrijfsruimten, scholen, ziekenhuizen, winkels en thuis. Liever niet met een poederblusser buiten blussen? Ook in de webshop sproeischuimblussers vorstvrij online kopen. Neem voor advies gerust contact op.