AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

PRYMOS BRANDBLUSSER VOERTUIGEN | WEBSHOP


Prymos brandblusser voertuigenBlusPunt introduceert nieuwe versie prymos sprayblusser. Namelijk de Prymos sprayblusser Voertuigen en Universeel. De verbeterde varianten hebben een nog langere blusmiddel houdbaarheid dan alle andere in Nederland verkrijgbare sprayblussers. Prymos spray brandblusser voertuigen wordt op deze pagina toegelicht. Aanbieding Prymos spray brandblusser, prima onderhoudsvrije brandblusser voor voertuigen. De Prymos spray brandblusser voertuigen is bestemd voor montage in autovoertuigen als personenauto, camper en bedrijfsvoertuigen (cabine). Prymos spray brandblusser voertuigen vandaag besteld, morgen in huis! De soorten brandblussers van Prymos hebben een THT datum van langer dan vijf jaar wat langer is dan schuim brandblussers van staal. Deze sprayblussers hebben het Rijkskeurmerk van Binnenlandse Zaken. Sprayblussers, de goedkoopste goedgekeurde brandblussers. 


PRYMOS BRANDBLUSSER VOERTUIGEN | SCHUIM SPRAYBLUSSER ONDERHOUDSVRIJ:

PRYMOS BRANDBLUSSER VOERTUIGEN | MONTEREN

Prymos brandblusser voertuigen is een sproeischuim spray brandblusser. Uiterst effectief blus je brand met deze super handzame sprayblusser voor de auto. Neem de autobrandblusser mee op vakantie en voorkom een boete of plaats deze keuringsvrije onderhoudsvrije sprayblusser voor voertuigen in uw eigen auto en of bedrijfsauto. Het spray blusmiddel is premix schuim en verder doorontwikkeld om de langst mogelijke blustijd en meest optimale bluswerking te realiseren. Ook het bedienen van de Prymos voertuig brandblusser is makkelijk. Eenvoudig dop draaien en knop drukken is alles. Wij adviseren om de brand blusser in de auto te monteren met de blusser beugel. Aan de zijkant van de middeconsole is voor montage de beste plaats. Mocht het bij een aanrijding zijn dat het dasboardkastje niet open kan kunt u mogelijk nog wel bij de middenconsole de autoblusser pakken. De goedkoopste Prymos voertuig brandblusser.


PRYMOS BRANDBLUSSER VOERTUIGEN | VERKOOP:

BlusPunt Brandblussers dealer Prymos brandblusser voertuigen. Wij bieden de nieuwste Prymos brandblusser met  Kiwa keur en het Rijkstypekeurmerk voor goedkope prijzen en laagste verzendkosten. Nieuwe Prymos brandblussers leveren wij in Nederland aan bedrijven en particulieren. Wij leveren sprayblussers ook aan veel BHV EHBO bedrijven. Neem voor advies en informatie over Prymos brandblussers in de webshop contact op, wij zijn graag van dienst.