ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730


Nagtegael Beilen! Brandveiligheid thuis, autocamper of caravan optimaliseren? Speciaal voor bewoners van de wijk Nagtegael in Beilen aanbieding brandblussers met Rijkskeurmerk en blusmiddel geschikt voor blussen van brand in brandklassen A, B, F en elektriciteit tot 1000-volt. Overal bevinden zich brandbare materialen en vloeistoffen die bij het bereiken van een bepaalde ontbrandingstemperatuur spontaan kunnen ontbranden. Wij bieden in de webshop de onderhoudsvrije sprayblusser met premix schuim blusmiddel voor aanbieding prijs. De werking van dit type brandblusser is eenvoudig, ook voor personen met weinig kracht in de handen. Simpelweg knop nummer 1 voor ontgrendelen indrukken...en knop 2 voor direct blussen. Waar een brandblusser in een woning ophangen..? Beste plaatsen voor het ophangen van brandblussers in huis (of appartement) zijn: keuken* (F-blusser*), nabij de meterkast (entree), op de zolder en de overloop.


Nagtegael Beilen brandveiligheid actie. De aanbiedingen op de pagina zijn specifiek voor bewoners van woongebied Nagtegael Beilen fase 1, 2 en fase 3. Het type sprayblusser is ook geschikt voor montage in de auto, camper en caravan. Handig voor op vakantie en bij woon- en werkverkeer. Het blusmiddel is bijna universeel te noemen. Voor het monteren van deze soorten brandblussers bieden wij de innovatieve in het donker oplichtende (fluorescerende) brandblusser houder. Dit type brandblusser is revolutionair te noemen mede doordat deze onderhoudsvrij is. In de webshop verschillende (brand)veiligheid aanbiedingen! Wees er op tijd bij..! Indien een bepaald artikel niet voorradig blijkt wordt deze binnen slechts enkele dagen nageleverd. Brandbeveiliging dichtbij..!


BRANDBLUSSER > THUIS | KEUKEN | AUTO | CAMPER | CARAVAN | 3-JAAR HOUDBAAR | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSER:
BRANDBLUSSER > THUIS | AUTO | BOOT | CAMPER | CARAVAN | NIET ONDERHOUDVRIJ | METALEN CILINDER:
VLUCHTLADDERS > 5 - 7 - 10 - 20 METER MET GEPROFILEERDE TREDEN:
AANVULLENDE VEILIGHEIDSARTIKELEN:

GOEDKOPE BRANDBLUSSER

Goedkope brandblussers in Beilen kopen..! Bij BlusPunt goedkope brandblussers van professionele kwaliteit veilig online kopen. Onze brandblussers hebben het Rijkskeurmerk hetgeen inhoud dat alle soorten brandblussers in onze webshop door officiële keuringsinstanties uitvoerig zijn getest. Voordat een brand blusser op de Nederlandse (en Europese) markt gebracht mag worden dient deze verplicht aan alle eisen binnen het Rijkskeurmerk te voldoen. Eisen die aan brandblussers worden gesteld zijn gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit onderdelen, goede blusrating, duidelijk instructie etiket en blusmiddel houdbaarheid.


ALS PARTICULIER BRANDBLUSSER KEUREN VERPLICHT..?

Als particulier bent u niet verplicht om uw brandblusser(s) te onderhouden..! Tenzij uw verzekering dit vereist. Houdt er rekening mee dat de schuimblussers met metalen cilinder in ieder vijfde van 20-jaar* (tijd dat een brandblusser van rechtswege meegaat*) een nieuwe inhoud dient te krijgen. Voor poeder brand blussers geldt in het tiende jaar van 20-jaar. Dit is gelijk ook de reden waarom wij de onderhoudsvrije sprayblusser in ons assortiment hebben opgenomen. Dit type sprayblussers wordt veelvuldig aan verzekeringsadviseurs, keuringsbedrijven, particulieren en MKB bedrijven verkocht.