ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSERS STOOTVAST EN KRASVAST | WEBSHOP


Brandblussers stootvast en krasvast. Onderhoudsarme brandblussers met schuim en poeder. Tien jaar geen kosten voor uitgebreid onderhoud blustoestellen. Slechts eenmaal per twee jaar controle. De directe concurrentie voor metalen blusapparaten omdat de metalen blusapparaten wel in het vijfde jaar kosten voor opnieuw vullen vereisen. Stootvaste en krasvaste brandblussers zijn een echte uitkomst in bedrijfspanden of in omgevingen waar regelmatig brandblusapparaten verplaatst worden. Bijvoorbeeld bedrijven die buiten brandgevaarlijke werkzaamheden verrichten, zoals gasleiding bedrijven en dakdekkers. Neem gerust even contact op.


Onderhoudsarme brandblussers, lichter in gewicht dan metalen blussers, met stootvaste cilinder die niet snel beschadigt. Blusser constructie met materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Onderhouden van brandblussers conform NEN2559 uitvoeren. Wij kennen blusapparaten door en door en zijn goed op de hoogte van werking en weten welke controle momenten voor betrouwbaar functioneren zijn vereist. Onderhoudsarme brandblussers zijn erkende brandblussers met Rijkskeurmerk. Meest robuuste brandblussers voor ophangen in bedrijfsgebouwen en gebouwen van instellingen, verenigingen en organisaties. Behalve conform Bouwbesluit voldoen deze nieuwe brandblussers aan de constructie norm EN3-7, MED keur en CE-markering.


ONDERHOUDSARME BRANDBLUSSERS | SCHUIM:
ONDERHOUDSARME BRANDBLUSSERS | POEDER:

WEBSHOP ASSORTIMENT:

Behalve onderhoudsarme brandblussers met lichtgewicht cilinder hebben wij een nog veel groter assortiment bedrijfsveiligheid artikelen online te bieden. In de shop per productgroep pet product met de prijs naar keuze veilig online kopen. Ontdek het gemak van online blusmiddelen en BHV-artikelen kopen! Bij BlusPunt niet alleen voordelige brandblussers, brandslanghaspels en overige bedrijfsveiligheidartikelen. Bij BlusPunt ook voordelige blusmiddelencontrole!