WIJ ZIJN TOT 2 AUGUSTUS OFFLINE

GLASBULB BRANDBLUSSERS | BLUSGAS


Glasbulb brandblussers met onschadelijk blusgas! Werking zonder spanningsvoorziening en onderhoudsvrij! Nieuwe glasbulb brandblussers om brand in compartimenten met kostbare apparatuur automatisch te blussen. Investeren in glasbulb sprinkler brandblussers is laag vergeleken met de schade door brand. Het Novec blusgas in glasbulb brandblussers is milieuvriendelijk en veilig voor personen. Met glasbulb brandblussers blijven bedrijfsonderbrekingen minimaal. Voor welke compartimenten zijn de glasbulb blussers geschikt? Overal in besloten compartimenten en behuizingen zoals verdeelkasten, besturingkasten, serverkast patchkasten, meterkasten, UPS-systemen, stroomverdeelkasten, verkeersregelinstallaties en overige compartimenten op boten en in bedrijfsgebouwen. De meest innovatieve glasbulb brandblussers koop je veilig online bij BlusPunt Brandblussers.


De glasbulb brandblussers zijn standalone brandblussers met volledig automatische werking. De levensduur van deze soorten automatische brandblussers is tien jaar. De glasbulb brandblussers zijn met verschillende temperatuurrange verkrijgbaar zodat u voor uw toepassing de juiste heeft. Wij adviseren om tot de juiste aankoop te komen om de temperatuur, in de behuizing waar u deze brandblusser(s) gaat ophangen of monteren, vooraf meet. In de webshop bieden wij de automatische Novec sprinkler glasbulb brandblussers exclusief en inclusief doormeld mogelijkheid. Uw huisinstallateur kent de mogelijkheden voor het realiseren van doormelding bij brand. Wij adviseren om bij aankoop van grote aantallen glasbulb brandblussers eerst èèn set te bestellen zodat u met deze soorten brandblussers bekend raakt. Neem voor advies over de unieke automatische glasbulb brandblussers gerust contact met de klantenservice op.


GLASBULB BRANDBLUSSERS | EXCLUSIEF DOORMELDCONTACT | NOVEC BLUSGAS | RED | ACTIVATIE 68º
GLASBULB BRANDBLUSSERS | INCLUSIEF DOORMELDCONTACT | NOVEC BLUSGAS | RED | ACTIVATIE 68º

GLASBULB BRANDBLUSSERS | BRON BRANDBESTRIJDING:

Glasbulb brandblussers voor bron brandbestrijding. Serverkasten datacenters, computerruimten en cybercenters bevatten steeds meer apparatuur. Servers worden steeds compacter, dus passen meer servers in serverkasten en serverracks. De stroomvoorziening, data en serverapparatuur in computerruimtes zijn voor bedrijven de lifeline. Het beste blusmiddel om brand computerruimte te blussen is Novec blusgas. Voor het tegen brand beveiligen van patchkasten en serverkasten (server cabinet enclosure) bieden glasbulb brandblussers uitkomst. De blussers zijn met meegeleverde ophangbeugel eenvoudig te monteren en bij wijziging computerruimte indeling altijd verplaatsbaar. Voordeel van glasbulb brandblussers in serverkasten, besturingskasten en stroomverdeelkasten is dat het met lage blusdruk (t.o.v ruimteblussystemen) brand in seconden blust, zonder schade, terwijl er slechts een lage concentratie nodig is om de brand effectief te blussen. Bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig online glasbulb brandblussers voor automatisch blussen van in brand staande apparatuur kopen.


BEUGEL MONTEREN GLASBULB BRANDBLUSSERS

Beugel voor monteren glasbulb brandblusser serverkast, besturingskast, patchkast of gesloten compartiment. Veelal is er in gesloten compartimenten zoals in de PLC-besturingstechniek of in groepenkasten te weinig of geen ruimte voor het adequaat inbouwen van een automatische-blusser. Juist hierom is deze superhandige opbouwbeugel ontworpen. Deze opbouw brandblusser beugel is geschikt om elk formaat brandblusser van dit type op een serverkast, PLC-kast of andere behuizing (enclosure) te plaatsen. Bij andere soorten kast blussystemen worden bijvoorbeeld tubes gemonteerd die uw medewerkers tijdens de werkzaamheden in serverkasten, PLC-kasten of overige compartimenten continue in de weg zitten. Met deze montagewijze is er geen sprake van belemmering tijdens werkzaamheden.


GLASBULB BRANDBLUSSERS | ENKELE TOEPASSINGEN: