AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

BRANDBLUSSERS KEUKENS | WEBSHOP


Brandblusser keuken thuis? Sprayblussers voor keuken thuis! Sprayblussers om keukenapparatuur dat in brand staat veilig te blussen. Onderhoudsvrije sprayblussers eenvoudig aan binnenzijde keukenkast deur op te hangen. Keuken brandblusser bevat spray schuim waarmee u brandend frituurvet en hete olie veilig afdekt. Net als bij elke andere keuken brandblusser dient u minimaal een meter afstand tot een vetbrand of oliebrand te houden. Aanbieding keukenbrandblussers met lage prijs. Spray blusser keuken ook geschikt op hout, papier, textiel en apparatuur. Brandblussers met Rijkskeurmerk veilig per iDEAL betalen.


Behalve brandblussers-voor-keukens in de webshop ook voordelige brandwond-verbanddozen met specifieke inhoud voor brandwondverzorging. Zo bieden wij brandwond verbanddozen met brandwond verzorgende middelen voor de industrie, restaurants en voor particulier gebruik. Heeft u reeds brandblussers en ook (een) verbandkoffer(s)..? BlusPunt Brandblussers kan het periodieke onderhoud tegen voordelige tarieven voor u uitvoeren, neem gerust contact op.


BRANDBLUSSER KEUKEN | SPRAYBLUSSERS | BRANDKLASSE-F | ONDERHOUDSVRIJ:

BRANDBLUSSER KEUKEN THUIS...

Brandblusser keuken thuis? Het risico op brand in keukens thuis is een stuk groter dan elders thuis. In de keuken wordt immers met open-vuur en elektrische apparatuur, dat zorgt voor warmtestraling, warmtegeleiding en warmteoverdracht zorgt, gewerkt. Al deze vormen van warmte kunnen tot brand leiden. Met een sprayblusser kunt u branduitbreiding voorkomen of een veilige vluchtweg creëren. Brand in de keuken voorkomen is beter. Houdt keukentextiel uit de buurt van het fornuis. Zorg ervoor dat u werkt met schone vetten en schone bakolie. Een keukenbrand kan ook ontstaan door vlam-in-de-pan, schakel dan direct de afzuigkap en het fornuis uit. Onze sprayblusser is voor het blussen van een beginnende brand tijdens het koken, bakken en frituren prima geschikt.