Rookmelders, hitte en koolmonoxide melders. Betrouwbare rookmelders voor thuis, woning, appartement. Gedupeerden die brand hebben meegemaakt zijn of waren gedurende lange tijd aan de gevolgen hiervan onderhevig. Wij geven hiermee de grote noodzaak van rookmelders, hittemelders en koolmonoxide melders aan. Eigenaren en verhuurders van woningen en appartementen zien ook de noodzaak voor het plaatsen van brandmelders op strategische plaatsen in woonverblijven. Er zijn helaas legio voorbeelden van brand in huishoudens. Wacht niet langer met brandmelders installeren en voorkom koolmonoxidevergiftiging met een koolmonoxidemelder. Hieronder overzichtelijk overzicht van betrouwbare via RF en WiFi koppelbare rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders. 


Vanaf 1-juli-2022 is het verplicht om een rookmelder op elke verdieping in je huis en in ruimten waar een vluchtroute doorheen loopt te hebben. Dit was al in de nieuwbouw verplicht. Voor particuliere woningen, appartementen en huisvesting waar een gezamenlijke woonfunctie is zijn prima draadloos koppelbare rookmelders te koop. Deze draadloos koppelbare rookmelders communiceren onderling en zorgen voor algeheel ontruimingssignaal door alle ruimten in het pand met melders van hetzelfde merk. In de webshop vluchtladders, woonhuis-brandpreventie-scan en onderhoudsvrije brandblussers-voor-thuis bestellen. Neem voor informatie over waar je het beste rookmelders en de andere waarschuwing melders in vertrekken thuis kunt ophangen gerust contact met ons op.


OVERZICHT SOORTEN DRAADLOZE MELDERS | WOONHUIS BEVEILIGINGSYSTEEM


ROOKMELDER THUIS | NOODZAKELIJK EN VERPLICHT

Rookmelders thuis noodzakelijk! Naast emotionele schade is de financiële strop groot..! Jaarlijks zijn circa 115.000 huishoudens de dupe door brand. Hieruit blijkt de noodzaak van rookmelders in particuliere woningen en appartementen. Bedrijven zijn verplicht om complete brandmeldinstallaties met doormelding naar de brandweer te hebben. Particulieren monteren gelukkig steeds meer optische rookmelders aan plafonds in huis. Er zijn helaas legio voorbeelden van woningbranden waar groot persoonlijk en financieel leed is geleden. Wacht daarom niet langer en schaf rookmelders voor thuis aan bij BlusPunt. In de shop goedkope rookmelders en onderhoudsvrije ABF sprayblussers. Brandblussers geschikt voor blussen hout, papier, textiel, frituurvet en elektrische apparatuur.