AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

COMPOSIET BRANDBLUSSER


Composiet brandblussers? Nieuwe brandblussers voor bedrijven & particulier. Composiet blusapparaten, blustoestellen met AFFF schuim blusmiddel en ABC poeder blusstof. Tien jaar geen uitgebreid onderhoud kosten! Een visuele controle is voldoende. Directe concurrentie voor metalen brandblussers. Composiet blustoestellen zijn stootvast, krasvast, lichtgewicht en bevatten verchroomde onderdelen. Brandblussers die niet roesten met lagere onderhoud kosten. Composiet brandblussers zijn kosteneffectief. Check onze aanbiedingen composiet brandblussers die wij leveren inclusief ophangbeugel(s) en onderhoud sticker. Neem gerust contact op.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | LICHTGEWICHT | ZELF TE CONTROLEREN

Composiet brandblussers, licht van gewicht, met stootvaste cilinder die niet kan beschadigen. Blusser constructie met materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Onderhoud brandblussers conform NEN2559. Wij kennen blusapparaten door en door en zijn goed op de hoogte van de werking en weten welke controle momenten voor betrouwbaar functioneren zijn vereist. Composiet brandblussers zijn erkende blusmiddelen met Rijkskeurmerk. Beste brandblussers voor bedrijfsgebouwen en gebouwen van instellingen, verenigingen en organisaties. Behalve conform Bouwbesluit voldoen deze nieuwe brandblussers aan ontwerp en constructie normen: EN3-7, MED keur (scheepvaart) en CE-markering. Composiet brandblussers zijn schuimblussers en poederblussers die tegen een flinke stoot kunnen. Composiet brandblussers worden ook Aramide brandblussers genoemd.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | SPROEISCHUIM | BRANDKLASSEN A - B - ELEKTRA:
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | ABC POEDER | BRANDKLASSEN A - B - C - (ELEKTRA):
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | BLUSSERWAGEN:
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | PICTOGRAMMEN:

COMPOSIET BRANDBLUSSERS | STOOTVAST - ROESTVRIJ

De composiet brandblusser is de meest robuuste handbrandblusser. Brandblussers voor binnen en buiten, leverbaar met schuim of poeder vulling. Prijzen van composiet handbrandblussers zijn hoger dan de prijzen van metalen schuim en poeder blussers. De composiet brandblussers zijn van kwalitatief beter materiaal gemaakt. Zo is de buitenmantel van de composiet brandblusser bluscilinder van uiterst sterk HDPE kunststof waardoor deze krasvast, stootvast en lichtgewicht is. Omdat de cilinder van roestvrij materiaal is kan deze niet roesten waardoor deze soorten brandblussers ook voor buiten geschikt zijn..!COMPOSIET BRANDBLUSSERS | BLUSMIDDEL

Blusmiddel in de composiet brandblusser bevindt zich zoals de meest verkochte brandblussers in Nederland onder continue druk. Composiet brandblussers hebben een drukhouder van composiet. Composiet is een materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Composiet blusapparaten zijn duurzame brandblussers die niet door de eerste beste beschadiging afgekeurd zullen worden. Met corrosie werende onderdelen als RVS knijphendel, messing afsluiter en handige borgpen draai-ontgrendeling begrijpt u dat composiet blussers veel voordelen bieden. T.o.v. de tijd dat een brandblusser wettelijk dienst mag doen (20 jaar) moeten metalen blusapparaten drie keer in 20 jaar verplicht van een nieuwe vulling worden voorzien. Bij composiet brandblusapparaten zowel poeder als schuim, is dat slechts eenmaal per 20 jaar. De nieuwe composiet brandblussers zijn in gebouwen en in buitenomgevingen eventueel met een brandblusserkast of transportbeugel in elke omgeving toepasbaar. Composiet brandblusapparaten met 6-liter-schuim, de beste blussers in bedrijfsgebouwen!  Bij online bestellen composiet blustoestellen gratis verzenden! De levertijd - bezorgtijd van deze soorten brandblussers is slechts een aantal werkdagen.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUD KOSTEN BESPAREN..!

Composiet brandblussers zijn specifiek ontwikkeld om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van brandblussers te vergroten. Vervanging van onderdelen als gevolg van krassen, roest of deuken is uitgesloten. Bij BlusPunt Brandblussers 10 jaar lang geen onderhoudskosten aan deze soorten brandblusapparaten. Het blusmiddel schuim of de blusstof poeder dient slechts eens in de tien jaar, volgens de onderhoudsnorm, te worden vervangen. In de voet van deze soorten brandblussers is een magneet meegeleverd. Door deze magneet tegen de drukmeters te houden kunt u zelf controleren of de wijzernaalden zich nog in het groene vlak bevinden. Uw composiet brandblusser bij BlusPunt Brandblussers online bestellen is eenvoudig. Door de langdurige goede conditie van composiet brandblussers blijven de kosten voor onderhoud (ook bij vervangen van oude metalen brandblussers) het laagst. Neem voor advies over deze geweldig unieke soorten blusapparaten gerust contact op. Breng de kosten voor onderhoud aan brandblussers fors omlaag met composiet brandblussers van BlusPunt..!