COMPOSIET BRANDBLUSSER


Composiet brandblussers? Nieuwe brandblussers voor bedrijven & particulier. Composiet blusapparaten, blustoestellen met AFFF schuim blusmiddel en poeder blusstof. Tot het tiende jaar geen kosten voor revisie. Tot het tiende jaar is een periodieke controle voldoende echter zijn deze brandblussers dan de concurrent voor metalen brandblussers. Constructief wel echter prijstechnisch zijn composiet brandblussers minder interessant omdat ze duur in aanschaf zijn. Daarentegen zijn composiet brandblussers stootvast en lichter in gewicht. Helaas zijn composiet schuimblusser nog niet met PFAS-vrij schuim verkrijgbaar. Zie PFAS-vrije-brandblussers.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | LICHTGEWICHT:

Composiet brandblussers, lichtgewicht, stootvaste cilinder die nauwelijks kan beschadigen en blusser constructie met materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Onderhoud brandblussers conform NEN2559. Wij kennen blusapparaten door en door en zijn goed op de hoogte van de bluswerking en weten welke controle momenten voor betrouwbaar functioneren zijn vereist. Composiet brandblussers zijn erkende blusmiddelen met Rijkskeurmerk. Prima brandblussers voor bedrijfsgebouwen en gebouwen van instellingen, verenigingen en organisaties. Behalve conform Bouwbesluit voldoen deze nieuwe brandblussers aan ontwerp en constructie normen: EN3-7, MED keur (scheepvaart) en CE-markering. Composiet brandblussers zijn schuimblussers en poederblussers met vrij hoge aanschafprijs. In de webshop ook superaanbieding schuimblussers van metaal en onderhoud.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | SPROEISCHUIM | BRANDKLASSEN A - B - APPARATUUR TOT 1000-VOLT
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | ABC POEDER | BRANDKLASSEN A - B - C - (APPARATUUR TOT 1000-VOLT):
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | PICTOGRAMMEN:

COMPOSIET BRANDBLUSSERS | STOOTVAST - ROESTVRIJ

De composiet brandblusser is de meest robuuste handbrandblusser. Brandblussers voor binnen en buiten, leverbaar met schuim of poeder vulling. Prijzen van composiet handbrandblussers zijn hoger dan de prijzen van metalen schuim en poeder blussers. De composiet brandblussers zijn van kwalitatief beter materiaal gemaakt. Zo is de buitenmantel van de composiet brandblusser bluscilinder van uiterst sterk HDPE kunststof waardoor deze krasvast, stootvast en lichtgewicht is. Omdat de cilinder van roestvrij materiaal is kan deze niet roesten waardoor deze soorten brandblussers ook voor buiten geschikt zijn..!