COMPOSIET BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Composiet brandblussers? Nieuwe brandblussers voor bedrijven. Composiet blusapparaten, blustoestellen met AFFF schuim en ABC poeder blusmiddel. Tien jaar geen uitgebreid onderhoud kosten! Slechts een visuele controle. De directe concurrentie voor metalen brandblussers. Composiet brandblustoestellen zijn stootvast, krasvast, lichtgewicht en bevatten verchroomde delen. Brandblussers die niet roesten en behalve voordelige prijs en onderhoud besparing uitkomst in bedrijfspanden en buiten. Blus apparaten zijn er al jaren echter deze soorten brandblussers zijn innoverend plus kosteneffectief. Landelijke levering composiet brandblussers. Aanbieding composiet brandblussers inclusief ophangbeugel en officiële NEN keuringssticker.


Composiet brandblussers, lichter van gewicht dan metalen brandblussers, met stootvaste cilinder die niet kan beschadigen. Blusser constructie met materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Onderhouden van brandblussers conform NEN2559 uitvoeren. Wij kennen blusapparaten door en door en zijn goed op de hoogte van werking en weten welke controle momenten voor betrouwbaar functioneren zijn vereist. Composiet brandblussers zijn erkende blusmiddelen met Rijkskeurmerk. De beste brandblussers voor ophangen in bedrijfsgebouwen en gebouwen van instellingen, verenigingen en organisaties. Behalve conform Bouwbesluit voldoen deze nieuwe brandblussers aan de ontwerp en constructie norm EN3-7, MED keur (scheepvaart) en CE. Composiet brandblussers zijn schuimblussers en poederblussers die tegen een stoot kunnen. Composiet blussers worden ook Aramide blussers genoemd.  


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS:
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | LOCATIE EN INSTRUCTIE BORDEN:

De composiet brandblusser is de meest robuuste handbrandblusser. Brandblussers voor binnen en buiten, leverbaar met schuim of poeder vulling. Prijzen van composiet handbrandblussers zijn hoger dan de prijzen van metalen schuim en poeder blussers. De composiet brandblussers zijn van kwalitatief beter materiaal gemaakt. Zo is de buitenmantel van de blusser cilinder van uiterst sterk HDPE kunststof waardoor deze krasvast, stootvast en lichtgewicht is. Blusmiddel in de composiet brandblusser bevindt zich zoals de meest verkochte brandblussers in Nederland onder continue druk. Composiet brandblussers hebben een drukhouder van composiet. Composiet is een materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Composiet blusapparaten zijn duurzame brandblussers die niet door de eerste beste beschadiging afgekeurd zullen worden. Met corrosiewerende onderdelen als RVS knijphendel, messing afsluiter en handige borgpen draai-ontgrendeling begrijpt u dat composiet blussers veel voordelen bieden. T.o.v. de tijd dat een brandblusser wettelijk dienst mag doen (20 jaar) moeten metalen blusapparaten drie keer in 20 jaar verplicht van een nieuwe vulling worden voorzien. Bij composiet brandblusapparaten zowel poeder als schuim, is dat slechts eenmaal per 20 jaar. De nieuwe composiet brandblussers zijn in gebouwen en in buitenomgevingen eventueel met een brandblusserkast of transportbeugel in elke omgeving toepasbaar. Composiet brandblusapparaten met 6-liter-schuim, de beste blussers in bedrijfsgebouwen!  Bij online bestellen composiet blustoestellen gratis verzenden! De levertijd - bezorgtijd van deze soorten brandblussers is slechts een aantal werkdagen.