COMPOSIET BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Composiet brandblussers? Nieuwe brandblussers voor o.a. bedrijven. Composiet blusapparaten, blustoestellen met AFFF schuim en ABC poeder blusmiddel. Tien jaar geen uitgebreid onderhoud kosten! Slechts een visuele controle. De directe concurrentie voor metalen brandblussers. Composiet brandblustoestellen zijn stootvast, krasvast, lichtgewicht en bevatten ook verchroomde delen. Brandblussers die niet roesten met voordelige prijs. Onderhoud besparing voor bedrijfspanden en buiten! Composiet brandblussers zijn kosteneffectief. Landelijke levering aanbieding composiet brandblussers incl. ophangbeugel(s) en keuringssticker(s).


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | LICHTGEWICHT | ZELF TE CONTROLEREN

Composiet brandblussers, lichter van gewicht dan metalen brandblussers, met stootvaste cilinder die niet kan beschadigen. Blusser constructie met materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Onderhouden van brandblussers conform NEN2559 uitvoeren. Wij kennen blusapparaten door en door en zijn goed op de hoogte van werking en weten welke controle momenten voor betrouwbaar functioneren zijn vereist. Composiet brandblussers zijn erkende blusmiddelen met Rijkskeurmerk. Beste brandblussers voor bedrijfsgebouwen en gebouwen van instellingen, verenigingen en organisaties. Behalve conform Bouwbesluit voldoen deze nieuwe brandblussers aan alle ontwerp en constructie normen: EN3-7, MED keur (scheepvaart) en CE. Composiet brandblussers zijn schuimblussers en poederblussers die tegen een stoot kunnen. Composiet brandblussers worden ook Aramide brandblussers genoemd. Aramide vezel wordt behalve in de brandblusser constructie van deze soorten brandblussers ook in brandwerende kleding van de Brandweer verwerkt.  


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | SPROEISCHUIM | BRANDKLASSEN A - B - ELEKTRA:
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | ABC POEDER | BRANDKLASSEN A - B - C - (ELEKTRA):

SOORT BRANDBLUSSER SOORT BLUSMIDDEL VERPLICHT HERVULLEN KOSTEN HERVULLEN TERMIJN VAN 20-JAAR KOSTEN ONDERHOUD TERMIJN VAN 20-JAAR TOTAAL KOSTEN ONDERHOUD PER BRANDBLUSSER TERMIJN 20-JAAR
Staal Schuim 5e, 10, 15e jaar € 165 € 190 € 355 per stalen schuimblusser
Staal Poeder 10e jaar € 55 € 190 € 245 per stalen poederblusser
Composiet Schuim 10e jaar € 55 € 0 € 55 per composiet schuimblusser
Composiet Poeder 10e jaar € 55 € 0 € 55 per composiet poederblusser

In de tabel ziet u het vergelijk aan kosten tussen poeder en schuim brandblussers van staal ten opzichte van composiet brandblussers.! De maximale inzetbare termijn van een brandblusser is wettelijk 20-jaar. De berekeningen in de tabel zijn per brandblusser over de wettelijke termijn van 20-jaar weergegeven. In de rechterkolom ziet u dat de totale kosten voor jaarlijkse controle fors voordeliger is..! Composiet brandblusapparaten kunt u namelijk zelf controleren zodat u geen extern personeel meer door uw pand hoeft te (laten) begeleiden. De genoemde prijzen in de tabel zijn exclusief BTW. Advies composiet brandblussers of vergelijking van onderhoud kosten ten opzichte van stalen brandblussers laten opmaken? Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | LOCATIE EN INSTRUCTIE BORDEN:

COMPOSIET BRANDBLUSSERS | STOOTVAST - ROESTVRIJ

De composiet brandblusser is de meest robuuste handbrandblusser. Brandblussers voor binnen en buiten, leverbaar met schuim of poeder vulling. Prijzen van composiet handbrandblussers zijn hoger dan de prijzen van metalen schuim en poeder blussers. De composiet brandblussers zijn van kwalitatief beter materiaal gemaakt. Zo is de buitenmantel van de composiet brandblusser bluscilinder van uiterst sterk HDPE kunststof waardoor deze krasvast, stootvast en lichtgewicht is. Omdat de cilinder van roestvrij materiaal is kan deze niet roesten waardoor deze soorten brandblussers ook voor buiten geschikt zijn..!COMPOSIET BRANDBLUSSERS | BLUSMIDDEL

Blusmiddel in de composiet brandblusser bevindt zich zoals de meest verkochte brandblussers in Nederland onder continue druk. Composiet brandblussers hebben een drukhouder van composiet. Composiet is een materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Composiet blusapparaten zijn duurzame brandblussers die niet door de eerste beste beschadiging afgekeurd zullen worden. Met corrosie werende onderdelen als RVS knijphendel, messing afsluiter en handige borgpen draai-ontgrendeling begrijpt u dat composiet blussers veel voordelen bieden. T.o.v. de tijd dat een brandblusser wettelijk dienst mag doen (20 jaar) moeten metalen blusapparaten drie keer in 20 jaar verplicht van een nieuwe vulling worden voorzien. Bij composiet brandblusapparaten zowel poeder als schuim, is dat slechts eenmaal per 20 jaar. De nieuwe composiet brandblussers zijn in gebouwen en in buitenomgevingen eventueel met een brandblusserkast of transportbeugel in elke omgeving toepasbaar. Composiet brandblusapparaten met 6-liter-schuim, de beste blussers in bedrijfsgebouwen!  Bij online bestellen composiet blustoestellen gratis verzenden! De levertijd - bezorgtijd van deze soorten brandblussers is slechts een aantal werkdagen.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUD KOSTEN BESPAREN..!

Composiet brandblussers zijn specifiek ontwikkeld om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van brandblussers te vergroten. Vervanging van onderdelen als gevolg van krassen, roest of deuken is uitgesloten. Bij BlusPunt Brandblussers 10 jaar lang geen onderhoudskosten aan deze soorten brandblusapparaten. Het blusmiddel schuim of de blusstof poeder dient slechts eens in de tien jaar, volgens de onderhoudsnorm, te worden vervangen. In de voet van deze soorten brandblussers is een magneet meegeleverd. Door deze magneet tegen de drukmeters te houden kunt u zelf controleren of de wijzernaalden zich nog in het groene vlak bevinden. Uw composiet brandblusser bij BlusPunt Brandblussers online bestellen is eenvoudig. Door de langdurige goede conditie van composiet brandblussers blijven de kosten voor onderhoud (ook bij vervangen van oude metalen brandblussers) het laagst. Neem voor advies over deze geweldig unieke soorten blusapparaten gerust contact op. Breng de kosten voor onderhoud aan brandblussers fors omlaag met composiet brandblussers van BlusPunt..!