FIRE KNOCK OUT BRANDBLUSSER | VORSTVRIJ TOT -20


Fire Knock Out brandblusser biedt 24/7 brandpreventie. Bestel Fire Knock Out brandblusser eenvoudig in de webshop veilig online. Iedere Fire Knock Out brandblussers biedt autonome werking zonder bediening en zonder stroomaansluiting. BlusPunt Brandblussers biedt Fire Knock Out brandblussers in voordeel aanbieding verpakking zodat u bij het kopen van meer meerdere stuks voordeliger uit bent. Het blusmiddel is schuimvormend middel, ook wel AFFF (Aqua Fluor Film Foam) schuim genoemd en dit is vorstbestendig bij temperaturen tot -20°. Het zijn automatische brandblussers die eenvoudig met de meegeleverde schroef in meterkast, motorruimte of boven/nabij een brandrisico zijn te plaatsen. Is er brand elders? Neem de brandblusser van de wand en werp deze in de brand. De Fire Knock Out brandblussers zijn een nieuwe dimensie in brandbestrijding. Wat de airbag doet bij een auto-ongeluk doen Fire Knock Out's bij brand > supersnel reageren en een uitslaande brand  voorkomen.


Fire Knock Out brandblusser met 1.6 m3 en 5.6 m3 bluscapaciteit. Deze automatische brandblussers met effectieve bluscapaciteit zijn ontworpen voor zowel object als compartiment brandbestrijding. Iedere Fire Knock Out heeft als bijzondere eigenschap dat deze bij detectie van overmatige hitte automatisch in werking treedt en brand binnen enkele seconden bestrijdt. Het microfog blusmiddel koelt de brand terwijl de toegevoegde brandvertraging stoffen de kans tot herontsteking van de brand tot het minimum beperkt. En dit binnen enkele seconden. Aan een handbrandblusser heb je niets als er geen persoon in de buurt is om deze te bedienen! Fire Knock Out brandblussers doen het daarentegen altijd..! Ook wanneer er niemand aanwezig is. Neem voor informatie over automatische Fire Knock Out brandblussers, draagbare-brandblussers en veiligheidsartikelen in de webshop gerust contact met ons op. 


FIRE KNOCK OUT BRANDBLUSSER | WEBSHOP

FIRE KNOCK BRANDBLUSSER | FKO

De Fire Knock Out (FKO) heeft als bijzondere eigenschap dat het automatisch in werking treedt na aanraking met open vuur en de vuurhaard binnen enkele seconden bestrijdt. De kunststof container is gevuld met een onschadelijk blusvloeistof en activering-(kruit)stof, waaraan een snellont is bevestigd. Zodra de lont in aanraking komt met open vuur, splijt de container open. Hierbij wordt gedurende een kort moment alle zuurstof in en om de vuurhaard weggenomen waardoor het vuur onmiddellijk wordt bestreden. De Fire Knock Out is recyclebaar. Bestel in de webshop eenvoudig online Fire Knock Out brandblusser.